Bel ons: +31 (0)342 84 24 39
 
Of laat u terugbellen »
Reizen is beleven

Reizen is beleven

 Je mee laten slepen in het ritme van het Spaanse feestgedruis
Puur en authentiek Spanje

Puur en authentiek Spanje

Kennismaken met het echte Spaanse leven
Stilstaan bij het moment

Stilstaan bij het moment

Beleven wat je zojuist ontdekt hebt
Ontdekken in een rustig tempo

Ontdekken in een rustig tempo

De tijd nemen om de gebaande paden te verlaten
Ontspannen genieten

Ontspannen genieten

Volledig tot rust komen in de ambiance van je dromen
Kleinschalig en karakteristiek

Kleinschalig en karakteristiek

Op de mooiste plekjes verblijven in aangename sferen
Waar bent u nu:  Home - Accommodaties - Finca Son Jorbo
Deze informatie printen Deze informatie printen

Finca Son Jorbo €€€

Plaats: Porreres
Afstanden: 35 km tot vliegveld, 1 km buiten dorpje Porreres, 20-25 km van zuidoostelijke stranden
Open: maart t/m november
Kamertypen: Appartement Suite
Verzorging: op basis van logies en ontbijt

Finca Son Jorbo

Finca Son Jorbo is een 17e-eeuws landhuis dat door de eigenaren is omgetoverd tot een chique verblijf met vijf luxe suite appartementen. Hoewel de finca een stuk buiten het dorpscentrum ligt, is de locatie werkelijk geweldig. Prachtig uitzicht over het landschap, kleine stadjes en de omringende bergen. Een oase van ontspanning in een idyllische setting.

Zien & doen

De centrale ligging op het eiland biedt u de gelegenheid om Mallorca goed te leren kennen. In ca. 20 minuten bent u aan de zuidoostelijk gelegen stranden, waarvan wij Es Trenc de meest betoverende vonden. Een hobbelig zandweggetje, groene pijnbomen, in de verte een groep flamingo's en dan is het er opeens: een langgerekt sneeuwwit duinstrand aan het turqoise water van de Middellandse Zee. Een beetje mondaine vonden we het wel, maar dat maakt de pret er niet minder om.

Van Porreres wordt gezegd dat dit het meest Mallorcaanse stadje is. Hoewel het een bijzonder sfeervol stadje is, is het vanwege haar verborgen ligging nog vrijwel onopgemerkt gebleven door de toerist. Een bijzondere ervaring is een bezoek aan het meest zuidelijke puntje van het eiland, Cap de Ses Salines. Het eerste deel naar de kust legt u af per auto, daarna gaat u te voet verder. Hoe langer u de met pijnbomen begroeide kustlijn volgt, hoe meer het strand van uzelf wordt. Neem wel zelf eten en drinken mee, want een bar of restaurant is er niet. En daarmee is gelijk genoeg gezegd over haar charme. Wilt u het nůg ongerepter, boek dan een overtocht naar het nabij gelegen onbewoonde eilandje Cabrera en ervaar het echte Robinson Crusoe gevoel. Dit nationale park laat een gelimiteerd aantal bezoekers toe, waardoor het eiland haar originele karakter heeft behouden. Unieke flora en fauna, prachtige baaien en kristalhelder water. Een maagdelijk eiland!

Te midden van kleurrijke tuinen met weelderige vegetatie ligt een uitnodigend zwembad met ligstoelen en parasols. Voor de actievelingen heeft Finca Son Jorbo fietsen te leen.

Slapen

De 5 appartement suites bestaan uit een slaapkamer, woonkamer, badkamer, volledig uitgeruste keuken en een eigen terras. De kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, cd/dvd-speler en wifi (gratis).

Elk appartement heeft haar eigen stijl, maar centraal staat de rustieke charme van een traditioneel Mallorcaans landhuis gecombineerd met vernuftig hedendaags comfort.

Vanwege haar karakteristieken is de finca niet geschikt voor een verblijf met kinderen.

Eten

Continentaal ontbijt vindt binnen plaats of op het terras. Voor de overige maaltijden kunt u gebruik maken van uw keuken, de barbecue of u kunt ervoor kiezen om buiten de deur te eten. De eigenaren helpen u graag bij het vinden van een goed restaurant in de omgeving. Op verzoek wordt voor u een picknickmand vol lekkers klaargezet. Ook kan er voor een koelbox gezorgd worden.

Voorzieningen

-> Zwembad  -> Bibliotheek
-> Ligstoelen  -> Gebruik van fietsen
-> Terras  -> Computer
-> Tuin  -> Wifi
-> Honesty bar  Reizen waarin Finca Son Jorbo is opgenomen »

Rondreis Parels van Mallorca
vanaf Ä1.645,- pp

Rondreis Parels van Mallorca

Reis in twee weken dwars door Mallorca en ontdek zelf de bestbewaarde geheimen van dit Balearische eiland.

15-daagse fly drive, dwars door Mallorca. Rondreis Parels van Mallorca


Onze favoriete reizen en vakanties
naar authentiek Spanje