Over het team

Na vele omzwervingen door Spanje en later Portugal is het idee ontstaan ons werk te maken van onze passie: reizen, ontdekken én beleven. Opgaan in de lokale cultuur, afwijken van de reeds gebaande paden en altijd op zoek zijn naar dat ene bijzondere plekje. En die ervaringen en ideeën willen we graag met u delen.

Ons werkplezier wordt bepaald door de mate waarin wij erin zijn geslaagd u een unieke reisbelevenis te bieden. En dus kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw reis onvergetelijk te laten zijn! Natuurlijk een deskundig reisadvies afgestemd op uw persoonlijke wensen, maar ook betrouwbare service en een zeer uitgebreid reisbescheiden. Uw droomreis is onze passie!

Arjan is uw vaste aanspreekpunt voor de reizen naar Spanje en zorgt ervoor dat uw reis tot in de puntjes georganiseerd is. Hij regelt de vluchten, autohuur, accommodaties, verzekeringen en excursies en kent alle accommodaties uit eigen ervaring. Ook tijdens en na de reis staat hij voor u klaar. Er zijn veel elementen om rekening mee te houden bij het organiseren van een reis. Hierbij komt zijn jarenlange ervaring op organisatorisch vlak goed van pas. Voor Vivencia bezocht hij al honderden accommodaties en kent onze bestemmingen en reizen dan ook van binnen en van buiten.

Annemieke schrijft de teksten voor onze website, bedenkt en creëert de bijzondere reistips voor in het reispakket en verzorgt onze nieuwsbrieven. Samen met Arjan is ze regelmatig in Spanje of Portugal te vinden om op zoek te gaan naar nieuwe verborgen plekjes en om inspiratie op te doen voor de reistips en nieuwsbrieven.

Het is Libbe die u helpt bij het organiseren van uw reis naar Portugal. Net als Arjan regelt hij de vluchten, autohuur, accommodaties, verzekeringen en excursies; alleen dan voor Portugal. Met jaren reiservaring naar en door Portugal – hij is er al meer dan 20 keer geweest! – mag hij zich met recht een echte Portugal expert noemen. Zijn lievelingsplek in Portugal is Porto, waar hij uren door nostalgische straatjes vol kleurige etalages kan dwalen. Hij heeft een album vol foto’s van deze typisch Portugese winkels: van bezems in alle kleuren van de regenboog tot een water-in-de-mond-doen-lopende uitstalling van snoepgoed.

Martine zorgt ervoor dat Arjan en Libbe zich volledig kunnen toeleggen op het plannen van de Spanje & Portugal reizen. Ze verzorgt de administratieve afhandeling van de reis en de communicatie via onze mediakanalen. Met plezier zorgt ze ervoor dat iedere reiziger een reispakket ontvangt vol met inspiratie, routebeschrijvingen en nog veel meer. In haar vrije tijd vind je haar vaak in het buitenland om de wereld te ontdekken; ze heeft ondertussen al bijna 30 landen aangedaan. In Spanje is zij geweest op de Balearische eilanden Mallorca en Menorca, op het Canarische eiland Lanzarote en in Barcelona en Alicante. Ze heeft het vasteland van Portugal nog niet bezocht maar is wel op het ‘bloemeneiland’ Madeira geweest.

Met z’n vieren zijn we van alle markten thuis, maar vooral: echte Spanje & Portugal liefhebbers.

Door onze manier van werken zonder tussenpersonen zijn wij in staat een persoonlijke service te bieden. Altijd bereikbaar voor vragen, we spreken altijd uit eigen ervaring en kennen onze reizen en bestemmingen van binnen en van buiten. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!