Bel ons: +31 (0)342 84 24 39
 
Of laat u terugbellen »
Reizen is beleven

Reizen is beleven

 Je mee laten slepen in het ritme van het Spaanse feestgedruis
Puur en authentiek Spanje

Puur en authentiek Spanje

Kennismaken met het echte Spaanse leven
Stilstaan bij het moment

Stilstaan bij het moment

Beleven wat je zojuist ontdekt hebt
Ontdekken in een rustig tempo

Ontdekken in een rustig tempo

De tijd nemen om de gebaande paden te verlaten
Ontspannen genieten

Ontspannen genieten

Volledig tot rust komen in de ambiance van je dromen
Kleinschalig en karakteristiek

Kleinschalig en karakteristiek

Op de mooiste plekjes verblijven in aangename sferen
Waar bent u nu:  Home - Over Vivencia Travel - Onze slogan
 

Onze slogan

ďAuthentiek Spanje ontdekken ťn beleven!Ē

Bij alle reizen van Vivencia Travel staat Ďde belevenisí centraal. In deze kernwaarde vindt de naam Vivencia Travel haar oorsprong. Vivencia is afgeleid van het Spaanse woord Ďvivirí, wat Ďlevení betekent. Het duidt op het ten volle ervaren en beleven van dit moment, het puur zijn in het hier en nu. Een intense belevenis ervaren. Deze momenten kunnen op verschillende manieren worden ervaren: fysiek, emotioneel, verbonden met anderen of juist door het contact met de natuur.

Voor Vivencia Travel staat een belevenis voor het ervaren van het moment. Dat kan zijn tijdens een bezoek aan een magnifiek bouwwerk als de kathedraal van Sevilla, maar juist ook tijdens het slenteren door de smalle straatjes van een willekeurig slaperig bergdorpje. In een sfeervolle ambiance genieten van de beste Spaanse tapas of juist een romantische picknick op een verlaten strandje. Verblijven in het historische hart van een eeuwenoud vestingstadje of juist vertoeven in een authentieke finca midden in de natuur, waarbij u iedere ochtend gewekt wordt door de mooiste geluiden van vogels. Stilstaan bij het moment en beleven wat u zojuist ontdekt hebt!

Om u te helpen stil te staan bij het moment, geeft Vivencia Travel u tips mee om zelf op zoek te gaan naar unieke plekjes. Juist het zelf ontdekken van nieuwe plekjes versterkt de belevenis. U reist zonder gids en laat u verrassen door de andere wereld die u zelfstandig ontdekt. Maar natuurlijk ontvangt u ook een aantal speciaal voor uw reis uitgewerkte reistips, waarmee u op meest bijzondere plekjes komt die Vivencia Travel voor u heeft gevonden.

Om uw belevenissen nooit meer te vergeten, krijgt u een mooi dagboek mee waarin u uw reisverhalen kunt vastleggen. Niet alleen erg leuk om later uw herinneringen weer eens op te kunnen halen, maar wellicht ook een leuke mogelijkheid om uw reiservaringen op onze website met andere reizigers te delen!

Wij wensen u een bijzondere reis!

 


Onze favoriete reizen en vakanties
naar authentiek Spanje