Moorse historie en witte stranden
Altijd inclusief vlucht & auto,
Altijd op maat
Overzicht
Eindeloze stranden & een vleugje Marokko

Reis langs ‘de kust van het licht’ en verwonder u over dit stukje authentieke Spaanse kust. De Costa de la Luz dankt haar naam aan het felle zonlicht dat weerkaatst op de golven van de Atlantische Oceaan en haar uitgestrekte witte zandstranden. Anders dan de rest van de costa’s is dit gebied nog onontdekt door de grote massa buitenlandse toeristen.

Tijdens uw verblijf in Tarifa steekt u per boot de smalle engte van de oceaan over en brengt u een bezoek aan Marokko. Hier dompelt u zich voor één dag onder in de cultuur van de sprookjes van ‘duizend-en-één-nacht’. De reis wordt afgesloten in het bruisende Sevilla, waar u verblijft in het historisch centrum van deze fantastische hoofdstad van het zuiden.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur: 8 dagen
Reistype: rondreis (fly-drive)
Reissom: €1.075-1.325,- p.p.
Waarom deze reis?
 • Perfecte combinatie van natuur en cultuur
 • Geniet van zon, oceaan en strand aan Spanjes meest ongeschonden costa
 • Ontdek in Marokko de wortels van Moors Andalusië
 • Dompel je onder in het leven van sprankelend Sevilla
  Hoogtepunten
 • Costa de la Luz
 • Sevilla - Alcazar
 • Dagtocht naar Marokko

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Programma

Dag 1 tot 4: (Amsterdam) - Sevilla - Tarifa (Costa de la Luz)

215 km
4 overnachtingen aan Costa de la Luz
Vandaag vliegt u vanuit het misschien wel regenachtige Nederland naar het stralende Sevilla. Hier schijnt de zon wel meer dan 300 dagen per jaar! Op de luchthaven van Sevilla haalt u uw huurauto op en begint uw reis naar de Costa de la Luz. In iets meer dan 2 uur rijdt u door het Andalusische landschap naar uw appartement in Tarifa!

De komende dagen heeft u de tijd om dit prachtige kustgebied te ontdekken. Wind, licht en rust kenmerken deze omgeving. Ook de prachtige stranden van Zahara de los Atunes en Bolonia zijn een bezoek waard. Alleen al de weg ernaar toe is fantastisch. Vanaf de weg kijkt u uit over een uitgestrekt landschap met groene heuvels en kilometerslange zandstranden die zo overgaan in de achterliggende graslanden en bossen. Hier lopen de koeien letterlijk zo over de weg, door de natuur het strand op!

Inbegrepen in uw reis is een dagovertocht naar Marokko. Neem een kijkje bij de medina van het kunstenaarsdorpje Asilah waar zich vele markten en winkeltjes bevinden en wandel naar het schitterende paleis van Raïssouni. In de haven van Asilah kunt u terecht voor vele lokale producten als tapijten, aardewerk en schilderijen. De omgeving van Asilah is ook erg geschikt voor dromedaristochten of een jeeptocht door het ruige woestijnlandschap. En proef natuurlijk de Marokkaanse keuken in Tangar. Uw ervaren privé gids weet precies wat u moet zien en wat u beter kunt mijden. Een garantie dus voor een authentieke kennismaking met de wortels van Moors Andalusië.

Trek ook een dag uit om Tarifa zelf te ontdekken. Dit surfersparadijs heeft naast prachtige ongerepte zandstranden nog veel meer te bieden. Zo vindt u er een labyrint van smalle witte straatjes en steegjes met heerlijke restaurantjes en boetiek winkeltjes, een vissershaven en vele overblijfselen uit de Moorse periode. Wandel door natuurpark Los Alcornocales, een waar paradijs voor vogels als ooievaars en gieren. Of boek een bootexcursie waarbij u in de Straat van Gibraltar op zoek gaat naar dolfijnen en walvissen.

Dag 5 tot 7: Tarifa (Costa de la Luz) - Sevilla

195 km
3 overnachtingen in Sevilla
Langs de Atlantische kust rijdt u via Vejer de la Frontera terug richting Sevilla. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Jerez de la Frontera: een opwindende mix van sherry, paarden en flamenco.

Aangekomen in Sevilla levert u in het centrum van de stad uw huurauto in, zo voorkomt u torenhoge parkeerkosten. In Sevilla valt genoeg te zien en te beleven. Overdag slenterden wij door de smalle straatjes van deze gezellige stad en lieten ons onderdompelen in het sprookje van het paleiscomplex Alcázar. We zagen de geschiedenis van het Moorse Andalusië in de schoonheid van de grote Kathedraal met haar Giralda – dit is van origine een moskee met minaret! In de hitte van de middag is het koele Park Maria Luisa de perfecte plek om te genieten van de rust van de siësta. Of drink een kopje verse thee in één van de Arabische teteria’s. Als de zon zakt en de stad goud kleurt, maakt u zich op voor een avondje tapas en Spaanse passie. De perfecte afsluiting van uw reis is een bezoek aan een wervelende flamenco voorstelling: inclusief een gegarandeerd kippenvelmomentje!

Dag 8: Sevilla - Sevilla airport - (Amsterdam)

10 km
Na het ontbijt wordt u per taxi of met het openbaar vervoer teruggebracht naar de luchthaven van Sevilla. Aansluitend vliegt u terug naar Nederland.
Hoogtepunten

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de hoogtepunten die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Costa de la Luz
Met de stranden van Bolonia, Caños de Meca en Zahara de los Atunes heeft de 'kust van het licht' enkele van de mooiste stranden van Spanje. Langgerekt, vaak winderig maar bekend om haar krachtige, zuivere licht. Anders dan de rest van de costa’s is dit gebied nog onontdekt door de grote massa buitenlandse toeristen. Het gebied strekt zich in een boogvorm uit van Ayamonte tot Tarifa, vanaf de monding van de Guadiana tot aan de Straat van Gibraltar. Het landschap kenmerkt zich door groene met pijnbomen beboste heuvels en kilometerslange zandstranden die zo overgaan in de achterliggende graslanden en bossen. Hier lopen de koeien letterlijk zo over de weg, door de natuur het strand op. Vanuit Tarifa kunt u bijzondere excursies maken als dolfijn- en walvisspotten of een dagtocht naar de woestijn van Marokko.
Sevilla - Alcazar
Sevilla’s pronkstuk is het Reales Alcázares, het Koninklijk Paleis. Dit kleine Alhambra staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en doet in schoonheid zeker niet onder voor haar grote broer in Granada. Het is één van de oudste nog in gebruik zijnde paleizen van Europa. Dit paleis waarvan de fundamenten al in 913 door de Moren gebouwd zijn, is in zijn huidige gedaante ongeveer even oud als het Alhambra. Overal in het paleiscomplex zijn muren vol weelderige mozaïeken en rijk versierde plafonds te zien. De architectuur is een goed voorbeeld van de Mudejárstijl, die stamt uit de tijd dat de christenen de moslims verdreven hadden en hun eigen land weer heroverd hadden. De kroon op het bezoek zijn de tuinen: eeuwenoude bomen, kleurrijke bloemen, beelden, fonteintjes en hofjes laten u opgaan in lang vervlogen tijden.
Dagtocht naar Marokko
De wortels van Moors Andalusië zijn te vinden in Marokko. Dat het vasteland van Afrika niet ver van Tarifa ligt, blijkt wel uit het feit dat er bij heldere dagen zicht is op het Atlas gebergte van Marokko. Na een oversteek per boot dompelt u zich voor één dag onder in de cultuur van de sprookjes van ‘duizend-en-één-nacht’. Neem een kijkje bij de medina van het kunstenaarsdorpje Asilah waar zich vele markten en winkeltjes bevinden en wandel naar het schitterende paleis van Raïssouni. In de haven van Asilah kunt u terecht voor vele lokale producten als tapijten, aardewerk en schilderijen. De omgeving van Asilah is ook erg geschikt voor dromedaristochten of een jeeptocht door het ruige woestijnlandschap. En proef natuurlijk de Marokkaanse keuken in Tangar. Uw ervaren privé gids Saïd weet precies wat u moet zien en wat u beter kunt mijden.
Sevilla - Kathedraal & Giralda
Zoals bijna overal in Al-Andalus (Andalusië) is ook de kathedraal van Sevilla gebouwd op de fundamenten van een moskee, herinnerend aan het islamitische verleden van de stad. De sinaasappelboomgaard en minaret uit deze tijd zijn bewaard gebleven en laatstgenoemde vormt nu hét symbool van Sevilla: de Giralda. Een klimtocht deze 97 meter hoge Giralda op is zeker de moeite waard en biedt niet alleen een prachtig uitzicht over de steunberen en torentjes van de kathedraal, maar ook over de stad zelf. De kathedraal is na de Sint-Pietersbasiliek in Rome en de St. Paul’s Cathedral in Londen de grootste kerk (qua gebouw) van Europa en is zelfs de grootste kerk ter wereld die gebouwd is in gotische stijl. Details die bewaard zijn gebleven van de oorspronkelijke moskee zijn het voorhofje, de met sinaasappelbomen versierde patio en natuurlijk de beroemde minaret.
Sevilla - Park María Luisa en Plaza d’España
Wilt u even uit de ‘drukte’ van de stad ontsnappen of romantisch picknicken? Park María Luisa is het antwoord. Hier verruilt u de zinderende hitte van de binnenstad voor verkoelende schaduw en rust. Dit weelderige grote park is ooit aangelegd door de hertogin María Luisa en werd in 1893 geschonken aan de stad Sevilla. Naar aanleiding van de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling in 1929 werd het park omgetoverd tot een Moors paradijs. Een paradijs vol van lange wandelboulevards, paviljoenen, rustgevende fonteinen en prachtige tuinen met mediterrane bomen en kleurrijke bloemen. Verweven met het park ligt het Plaza de España, een maanvormig plein dat gebouwd werd voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling. Het plein wordt omgeven door een kanaaltje dat via enkele bruggetjes leidt naar een wandelpromenade en het eigenlijke bouwwerk.
Flamenco
Flamenco is de ziel van Andalusië. De dans is een vurige artistieke uitdrukking van levensvreugde en verdriet en gaat gepaard met veel geklap, gestamp en gezang. Deze kunstvorm is in de Moorse periode door zigeuners overgebracht. In geheel Andalusië zijn er talloze voorstellingen, maar de beste flamenco is in Sevilla te vinden. In de Moorse patio van Casa de la Memoria de Al-Andalus beleeft u tussen de Spanjaarden de meest authentieke flamenco. Andere manieren om een flamencovoorstelling bij te wonen zijn in een tablao of flamencobar. Een tablao is een klein flamencotheater dat eigenlijk bedoeld was om voorstellingen voor toeristen te geven, maar vanwege het hoge niveau zijn hier ook veel Spanjaarden te vinden. Een goedkoper alternatief is de kroeg: ongedwongen, rumoerig en misschien van een minder hoog niveau, maar de toegang is gratis.
Jerez de la Frontera
Jerez heeft een heerlijke hammam, bezit een mooie Alcazar en kathedraal en is samen met Sevilla de bakermat van de flamenco. Zonder de beroemde sherry en de Spaanse paardrijschool was deze stad misschien slechts een aantekening geweest in elke reisgids. Het vloeibare goud uit Jerez kan alleen in deze regio gemaakt worden door de speciale klimatologische omstandigheden. Bezoek in Jerez de kleinschalige Bodegas Tradicion en leer over de bewerkelijke wereld van deze dubbel gefermenteerde oude wijnen. Andere beroemdheden in Jerez zijn de Andalusische raspaarden. Tijdens een wereldberoemde dressuurshow op Spaanse gitaarmuziek laten de gracieuze witte paarden in de Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre (Koninklijke Andalusische paardrijschool) hun mooiste kunsten zien.
Arcos de la Frontera
Te midden van golvende velden vol zonnebloemen en tarwe, wijngaarden en boomgaarden, ligt het schilderachtige stadje Arcos de la Frontera. Balancerend op een 185 meter hoge bergkam met steile afgronden aan weerszijden is er vanuit het oude centrum een spectaculair uitzicht over de omliggende heuvels, het nabijgelegen meer en de Guadalete rivier. U ontdekt Arcos’ charme het beste al wandelend door de oude stad met haar smalle slingerende straatjes en witgekalkte huisjes. Er zijn ook enkele indrukwekkende Renaissance paleizen en Gotische kerken. Neem ook eens een kijkje bij de Mirador de Abades, hier heeft u een dubbel uitzicht, aan de ene kant op de kloof en aan de andere kant op het stuwmeer van Arcos.
Accomodaties

Met zekerheid kunnen we zeggen dat al onze accommodaties er niet alleen heel mooi uitzien, maar ook heel fijn voelen. We hebben ze namelijk allemaal zelf bezocht! Onze accommodaties zijn altijd kleinschalig en authentiek. Ze liggen op de beste locaties en de eigenaar heeft alle tijd voor een persoonlijk woordje.

De in deze maatwerkreis opgenomen accommodaties zijn slechts een voorbeeld. Wij gaan graag aan de slag met uw persoonlijke wensen en creëren zo een droomreis die helemaal bij u past!

Dar Cilla
Tarifa (Costa de la Luz)

Daar waar de Atlantische Oceaan, de Middellandse Zee en de uiteinden van Europa en Afrika elkaar ontmoeten, ligt het dorpje Tarifa. Het Arabische woord ‘Dar’, dat staat voor een herenhuis waarin een aantal suites zijn gebouwd rondom een centrale binnenplaats, is dan ook niet voor niets gekozen. lees meer
 • In historisch centrum
 • Zonterras
 • Uitzicht op zee
 • Wellness
 • Vlakbij strand
 • Wifi
Amadeus La Música
Sevilla

Hotel Amadeus La Música in Sevilla staat volledig in het teken van klassieke muziek. We waren verrast door de heel eigen en originele stijl. Na een dag vol cultuur kunt u heerlijk ontspannen in de jacuzzi op het dakterras, mét uitzicht op de kathedraal en haar Giralda! lees meer
 • In historisch centrum
 • Zonterras
 • Vlakbij Alcazar
 • Jacuzzi
 • Unieke sfeer
 • Wifi
Inbegrepen
Inbegrepen
Accommodatie

U verblijft 7 nachten in 2 kleinschalige en authentieke accommodaties op bijzondere locaties. In beide accommodaties beschikt u over een sfeervolle standaard kamer of appartement. Indien gewenst is een upgrade van de kamer mogelijk.

Verzorging

In het hotel in Sevilla is ontbijt inbegrepen. In het appartement in Tarifa beschikt u over een keuken, waar u zelfvoorziend bent.

Vlucht

Inbegrepen is een non-stop retourvlucht Amsterdam - Sevilla. Luchthavenbelastingen en -toeslagen zijn inclusief. Mogelijkheden voor vertrek vanaf een andere luchthaven treft u aan in het reisvoorstel. Indien gewenst is een stoelreservering mogelijk.

Bagage

Bij uw vlucht boeken wij altijd 20/23 kg ruimbagage per persoon voor u bij. Indien gewenst kan dit voor u worden aangepast. Bij alle vluchten kunt u 10/12 kg handbagage per persoon meenemen. De exacte gewichten zijn afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij.

Auto

U beschikt 4/5 dagen over een huurauto categorie A van Avis (Fiat 500 of vergelijkbaar). Deze is uitgevoerd met airconditioning. Inbegrepen is ongelimiteerd aantal kilometers • uitgebreide basisverzekering (en gedeeltelijke afkoop eigen risico) schade of diefstal (CDW & TP) • kenteken registratietoeslag (VRF) • luchthaventoeslag • belastingen (BTW). Meer informatie over verzekeringen, een optionele upgrade, optionele accessoires en het via ons te boeken 'all-inclusive tarief' ontvangt u in het reisvoorstel.

Excursie

Uw exclusieve privé dagexcursie naar Marokko (Tanger & Asilah) is inbegrepen.

Reisbescheiden

Enkele weken voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid reispakket. Deze bevat alles wat u nodig hebt tijdens uw reis: vouchers en tickets, algemene reisinformatie, een gedetailleerde wegenkaart en routebeschrijvingen. Om van uw reis een echte belevenis te maken ontvangt u daarnaast een reisgids, voor u op maat gemaakte reistips en suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

Extra's

In Dar Cilla staat bij aankomst een mooie fles wijn voor u klaar.

Garantie

Vivencia Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder nummer 3469.

Service

Voor, tijdens en na de reis bent u verzekerd van onze persoonlijke en deskundige service. Uw reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en u beschikt over een vast aanspreekpunt.

Niet inbegrepen
Verzekeringen

Zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering worden aanbevolen. Beide verzekeringen zijn optioneel via ons bij te boeken.

Dossierkosten

De dossier-/boekingskosten bedragen €40,- per boeking.

Eten & drinken

Alle niet genoemde maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.

Overige kosten auto

Houdt u er rekening mee dat u ter plaatse nog kosten zult maken voor brandstof en eventuele tolgelden. Eventuele extra verzekeringen voor de huurauto zijn exclusief en kunnen vooraf of ter plaatse worden bijgeboekt.

Entreegelden & excursies

Optionele activiteiten en entreegelden zijn niet inbegrepen. U ontvangt na boeking een selectie met suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

Reis aanvragen
Reis aanvragen
Met onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een voorstel aan voor een reis op maat voor de reis: Moorse historie en witte stranden.
Het voorstel zal worden opgesteld op basis van uw voorkeuren en eventuele aanvullende wensen. Na uw aanvraag nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op.
Uw gegevens
Aanhef *Dhr.Mevr.
Volledige naam *
E-mailadres *
Woonplaats *
Volwassenen
Kinderentot 12 jaar
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen?
Telefoonnummer *
Dag
Tijdstip
Beschrijf uw wensen zo gedetailleerd mogelijk. Denk hierbij aan de reisperiode en specifieke wensen voor de route.
Uw wensen


Ervaringen

Word net als wij enthousiast van de mooiste reiservaringen en vind inspiratie in de verhalen van reizigers die u voorgingen. In de loop der tijd zijn sommige routes gewijzigd waardoor de beschreven ervaringen kunnen afwijken van het huidige reisprogramma.

Orka’s en dolfijnen bij Tarifa

Vivencia had al eerder vakantiereizen voor ons verzorgd. Eerst een combinatie reis naar de Balearen en vorig jaar een rondreis door Andalusië, naar Malaga, Cordoba en Ronda. Sevilla ontbrak nog op onze lijst en Vivencia kwam met het voorstel om het bezoek aan deze stad te combineren met een aantal dagen verblijf in Tarifa, het meest zuidelijke stadje van Spanje. Het bleek achteraf een uitstekende keuze! In Sevilla verbleven we in een klein, authentiek stadshotel. Weliswaar geen lift maar wel schoon en erg vriendelijk personeel. En op 10 minuten loopafstand van de kathedraal, de Alcazar en de oude binnenstad. Een geweldige stad. Het ene moment ben je onder de indruk van de pracht en praal in de grootste kathedraal van Europa en de dui... lees meer

De grote verrassing: Córdoba!

Inderdaad zijn wij afgelopen dinsdag zonder problemen teruggekeerd en we kijken terug op een werkelijk fantastisch verblijf in Andalusië. Omdat we momenteel de rond de 1400 foto's (!!!!) aan het uitzoeken zijn en dit enige tijd zal duren zullen we enkele van de mooiste in een later bericht toezenden. We zijn zeer enthousiast over jullie algehele en persoonlijke aanpak van de organisatie. Jullie hebben uitstekend meegedacht en de geadviseerde/besproken accommodaties voldeden aan onze wensen, of overtroffen deze soms. Op de eerste dag zijn wij via Antequera naar Ronda gereden. Het Parador is schitterend gelegen, in het bijzonder het uitzicht vanuit het zwembad op de prachtige omgeving is de moeite waard. Precies aan de overkant van het... lees meer

Genoten van natuur, cultuur en lekker eten!

We zijn inmiddels al weer bijna twee weken terug van vakantie en we hebben het echt heerlijk gehad! We hebben genoten van de natuur, de cultuur en het lekkere eten! Bij deze dan ook de complimenten voor de bijdrage die Vivencia hieraan geleverd heeft. Zoals je ons hebt gevraagd sturen we je hierbij enkele van onze vakantiefoto's. Mocht je nog iets willen weten dan bel/mail ons gerust. Wij zullen Vivencia in ieder geval positief aanbevelen mocht het ter sprake komen en wie weet kunnen we in de toekomst nog iets voor elkaar betekenen. Met vriendelijke groet, Thijs & Ilona Elshout lees meer

Een fijne, zorgeloze en onvergetelijke vakantie!

Wegens de drukte na onze vakantie zijn we nog niet in de gelegenheid geweest u een verslag van onze vakantie te doen, dat gaan we ook zeker doen de komende tijd. Op voorhand kunnen wij u al zeggen dat u ons een fijne, zorgeloze en onvergetelijke vakantie heeft verzorgd, onze hartelijke dank daarvoor!! Met vriendelijke groet, Els Batenburg & Henk van Bouwhorst Voorburg Noot van Vivencia Travel: het uitgebreide verslag volgt wellicht later. lees meer

FAQ
 • Is een reis op maat mogelijk?
  Jazeker en dat kost u niets extra’s! Al onze reizen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, maar ook een volledig voor u op maat gemaakte reis is mogelijk. U kunt uw wensen kenbaar maken via het aanvraagformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.
 • Hoe gaan de vluchten?
  Alle reizen zijn gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam, maar ook vertrek vanaf bijvoorbeeld Eindhoven, Rotterdam of Düsseldorf is mogelijk. De luchtvaartmaatschappij en vliegtijden zijn afhankelijk van uw bestemming en wensen. U kunt uw wensen bij uw reisaanvraag kenbaar maken. Wij houden hier dan zoveel mogelijk rekening mee en bieden u een overzicht van de passende vluchtmogelijkheden.
 • Is deze reis geschikt voor kinderen?
  In principe zijn alle reizen geschikt om met kinderen te maken. Soms kan het nodig zijn een aanpassing in de reis te maken. Uiteraard adviseren wij u hierin. Reizen met kinderen in Spanje betekent veel aanspraak hebben, want zonder twijfel kunnen we zeggen dat Spanjaarden dol zijn op kinderen. In ons aanbod vindt u veel kindvriendelijke accommodaties met zwembad. Daarnaast is er in elke regio genoeg te beleven voor kinderen. Van fijne zandstranden en gave bootovertochten tot avontuurlijke excursies als bergbeklimmen en een bezoek aan de Spaanse paardrijschool. De mogelijkheden en kosten voor het meereizen van kinderen zijn afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Een babybedje bijplaatsen is vrijwel altijd mogelijk, al dan niet tegen een kleine vergoeding.
 • Heeft Vivencia Travel haar accommodaties zelf bezocht?
  Ja, elke accommodatie is door ons bezocht. Hierdoor weten wij als geen ander welke accommodatie het beste bij uw wensen past. Alleen accommodaties die aan onze strenge eisen voldoen, zijn door ons geselecteerd. Ze zijn kleinschalig, authentiek, bijzonder gelegen en bieden een persoonlijke benadering.
 • Krijg ik routebeschrijvingen mee?
  Ja, na uw boeking begint de voorpret. Want naast uitgebreide routebeschrijvingen en een gedetailleerde wegenkaart ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket met een reisgids en voor u op maat gemaakte reistips.
 • Zijn er ook excursies bij mijn reis inbegrepen?
  Ja, een exclusieve privé dagexcursie naar Marokko (Tanger & Asilah) is inbegrepen. Wanneer u bij ons een reis boekt, ontvangt u daarnaast een door ons gemaakte selectie van leuke en interessante excursies die u gemakkelijk voorafgaand aan de reis zelf kunt boeken. In het reispakket dat u krijgt thuisgestuurd, vindt u ook tips over excursies dit u ter plekke kunt organiseren. De accommodaties waar u verblijft helpen u hier graag bij. Zij kennen de omgeving als geen ander, zijn er trots op en hebben vaak de beste insidertips.
 • Wat is de werkwijze van Vivencia Travel?
  Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Bij uw aanvraag horen we graag wat uw wensen zijn. Dit kan telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het aanvraagformulier. Vervolgens ontvangt u naar aanleiding van uw aanvraag van ons een reisvoorstel. Dit voorstel kan verder worden aangepast tot het volledig aansluit bij uw wensen. Hierna boeken wij de volledige reis voor u, zodat u tijdens de reis nergens meer naar om hoeft te kijken, want alles is geregeld.

Andere Reizen op maat

Moors erfgoed van Andalusië

Deze reis laat u kennismaken met de rijke Moorse geschiedenis van Andalusië. Toen grote delen van Europa nog de Middeleeuwen beleefden, kende Zuid-Spanje een bloeiende islamitische beschaving, bekend als Al-Andalus, nu Andalusië. De Moren kwamen in de 8e...

Info & reis op maat
Mallorca’s mooiste strand

Tijdens onze authentieke strandvakantie maakt u  kennis met de schoonheid van het zuiden van Mallorca. Een gebied vol oude vissersdorpjes, bossen vol pijnbomen en vooral: ongerepte zandstranden. U verblijft een week lang op een heel bijzondere locatie, mid...

Info & reis op maat
Natuurwonder Andalusië

Tijdens deze natuurreis bezoekt u de mooiste nationale parken en natuurparken van Andalusië. Van de woestijn van Cabo de Gata tot de moerassen van Coto Doñana. Wandel tussen de besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada en de groene hellingen van Sierra...

Info & reis op maat