Casa dos Loios

Porto

Waarom wij van Casa dos Loios houden
 • Verblijf in het Centro Histórico van Porto
 • Geweldige ligging om Porto te verkennen
 • Sfeervol ingericht hotel
 • Hartelijke ontvangst en persoonlijke reistips

Verblijf in het Centro Histórico van Porto

Het wapenschild van de familie Ferraz Mello verwelkomt ons bij het betreden van Casa dos Loios. Dit  sfeervolle pareltje zal de komende dagen het  ideale vertrekpunt zijn om de eeuwenoude straten van het ‘centro histórico’ van Porto te ontdekken.

Zien & doen
Om de hoek van Casa dos Loios ligt de historische winkelstraat Rua das Flores. Van oudsher zaten hier goudsmeden en juweliers zij aan zij. Vervallen panden zijn met zorg gerestaureerd en herbergen nu  ambachtelijke winkels met handgemaakte Portugese producten. Verder afdalend zien we in de verte al de Douro rivier schitteren in het zonlicht met aan de overzijde de beroemde Portkelders. De eigenaren laten u met plezier kennismaken met de rijke geschiedenis van dit product en schenken na een rondleiding langs de in houten vaten rijpende wijn graag een glaasje ‘Ruby’ of ‘Tawny’ voor u in.

Verblijven
Terug in uw eigen casa is het heerlijk bijkomen op de sfeervolle kamer of in de schaduwrijke patio van het hotel. Casa dos Loios telt 21 kamers, allen met een eigen stijl, elegant en comfortabel ingericht. De deluxe kamers en familiekamers hebben unieke originele plafondschilderingen.

Eten & drinken
Ontbijt vindt plaats op de benedenverdieping. Behalve dit heerlijke ontbijt is het niet mogelijk om in het hotel te lunchen of te dineren. Struin door de stad en kijk goed om u heen, soms zitten de beste eettentjes verstopt achter een piepkleine toegang!

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Binnenplaats
 • Boetiek winkel
 • Familiekamers
 • Ligstoelen
 • Lounge
 • Wifi

Reizen waarin
Casa dos Loios

is opgenomen

Tijdens deze reis combineert u het beste van Portugal. In twee weken reist u door de mooiste natuurgebieden en verkent u de fascinerende steden Lissabon en Porto. Van de leistenen dorpjes in de uitlopers van de Serra da Estrela tot betoverende vergezichten ...

In acht dagen reist u langs drie bijzondere steden, ieder met een geheel eigen sfeer en dynamiek. Uw reis begint in het groene noorden van het land, waar u verblijft in de historische binnenstad van Porto. Langs de oever van de Douro proeft u de beste en be...

Een reis als geen ander, dat is onze Vivencia Traveller reis dwars door Portugal. Intens, niet uiterst intensief: ontdekken in een rustig tempo.

Van Noord naar Zuid reist u door indrukwekkende landschappen en langs fascinerende steden. Ga zelf op zo...

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.