Gratis annuleren & geen aanbetaling

Boek nu uw reis met onze vijf zekerheden!
Om een deel van uw zorgen omtrent het coronavirus weg te nemen en u zorgeloos te laten boeken en op reis te laten gaan, bieden we zeer flexibele voorwaarden voor alle reizen die in 2021 plaatsvinden. Met veel plezier gaan wij voor u aan de slag om uw droomreis op maat te organiseren, ook in onzekere tijden!

Maak gebruik van onze Corona ontzorg service
Onze Corona ontzorg service biedt u vijf zekerheden:

1. U voldoet geen aanbetaling. De volledige betaling voldoet u uiterlijk 6 weken voor vertrek. U krijgt deze terug als de reis niet door kan gaan; dus geen voucher, maar direct geld terug. Als lid van SGR is uw betaalde reissom altijd gegarandeerd.

2. U kunt tot 6 weken voor vertrek de reis gratis annuleren, uitstellen of omboeken, ongeacht het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Bij omboeken zullen wij de kosten gelijk proberen te houden.

3. U kunt de reis tot 6 weken voor vertrek gratis annuleren; vanaf 6 weken voor vertrek indien op de bestemming code oranje of rood geldt.

4. Mocht tijdens de reis uw bestemming naar code oranje of rood gaan, dan zorgen wij voor kosteloze repatriëring. 

5. U kunt ons 7 dagen per week 24 uur per dag bereiken voor hulp of advies.

Deze voorwaarden gelden uitsluitend voor reizen die ná 1 maart 2021 geboekt zijn.
Voor reizen geboekt vóór 1 maart 2021, gelden andere voorwaarden. De overeengekomen voorwaarden zijn altijd te vinden in het reisvoorstel / de offerte. Uiteraard kunt u te allen tijde gratis annuleren indien kort voor vertrek op de bestemming code oranje of rood geldt; ook zorgen wij indien nodig voor kosteloze repatriëring.

Vragen?
Arjan Mauritz is uw aanspreekpunt voor alle vragen rondom het coronavirus. Wat uw vraag ook is, hij denkt graag met u mee. Contact opnemen kan via 0570 – 769 157 of mail naar arjan@vivenciatravel.nl.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.