Wijs op reis

Reizen tijdens en na corona
Reizen naar één van onze bestemmingen binnen de EU is veilig. Op de website nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken vindt u de meest actuele informatie over reizen naar Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk.

Ondanks dat u hier de meest actuele informatie rondom reizen ten tijde van corona vindt, kan het zijn dat u nog specifieke vragen hebt. Neem dan gerust contact met ons op. Om te zorgen voor geruststellende zekerheid tijdens het boeken en reizen, bieden wij u onze Vivencia ontzorg service aan. Deze service is ook bedoeld voor het ontzorgen bij een eventuele andere pandemie.

 

Zeker ten tijde van maar ook ná corona biedt een goede reis- en annuleringsverzekering uitkomst. Hiervoor werken wij samen met de reisverzekeraar Europeesche. Op de website van Europeesche vindt u een speciale Q&A pagina met alle mogelijke vragen en antwoorden over de reisverzekering en annuleringsdekking. Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.