Zorgeloos boeken en reizen ondanks COVID-19 (Corona virus)

Hoe we het ook wenden of keren, het Corona virus (COVID-19) zorgt voor flink wat zorgen. Bij ons als reisorganisatie en vooral bij u als reiziger. Om een deel van uw zorgen weg te nemen en u zorgeloos te laten boeken en op reis te laten gaan, gaan we voorlopig ruimhartig om met wijzigen en annuleren.

Wilt u nu alvast een nieuwe vakantie boeken? Maak dan gebruik van onze Corona ontzorg-garantie
Juist ook ten tijde van het Corona virus willen we maatwerk leveren; daarom lanceren we de Corona ontzorg-garantie. Enerzijds om uw onzekerheid omtrent het boeken van een reis (deels) weg te nemen, anderzijds om te zorgen voor een onbezorgde reis en voorpret. Daarom zullen we voor nieuwe boekingen soepel omgaan met wijzigen en annuleren, indien daar vanwege het Corona virus aanleiding toe is. Voor boekingen die gemaakt worden tussen 1 mei en 30 juni met vertrek na 1 augustus, kunt u kosteloos uw reis wijzigen naar een later tijdstip of andere bestemming of gratis annuleren mocht uw reis onverhoopt toch niet door kunnen gaan in verband met het Corona virus.

Voorwaarden
De Corona ontzorg-garantie geldt voor nieuwe boekingen, gemaakt tussen 1 mei en 30 juni met vertrekdatum tussen 1 augustus en 31 oktober 2020. We stellen de mogelijkheid van kosteloos wijzigen of gratis annuleren niet afhankelijk van het door het Ministerie van Buitenlandse Zaken afgegeven reisadvies; u bepaalt zélf of u zorgeloos denkt te kunnen reizen of niet; hebt u hier twijfels over, dan kunt u de reis kosteloos wijzigen of gratis annuleren tot 6 weken voor vertrek. De wijziging/annulering dient wel gelieerd te zijn aan het Corona virus.

Vragen?
Onze reisspecialisten Jacintha, Libbe & Sharon zijn uw aanspreekpunt voor alle vragen rondom het Corona virus. Ze zullen u tevens adviseren over de voorwaarden die voor uw reis zullen gelden. Hebt u vragen of wilt u gewoon even overleggen, neem dan gerust contact met ons op via 0570 – 769 157 of mail naar info@vivenciatravel.nl.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.