Nu een reis boeken? Wij bieden u vijf zekerheden!

Om een deel van uw zorgen omtrent het coronavirus (COVID-19) weg te nemen en u zorgeloos te laten boeken en op reis te laten gaan, bieden we flexibele voorwaarden voor alle reizen die in 2021 plaatsvinden. Met veel plezier gaan wij voor u aan de slag om uw droomreis op maat te organiseren, ook in onzekere tijden!

Wilt u een nieuwe reis boeken? Maak dan gebruik van onze corona ontzorg-garantie
Onze corona ontzorg-garantie biedt u vijf zekerheden:

1. Uw (aan)betaling beperken wij zoveel mogelijk en deze krijgt u terug als uw reis niet door kan gaan; dus geen voucher, maar direct geld terug. Als lid van SGR is uw (aan)betaalde reissom altijd gegarandeerd.

2. U kunt tot 2 weken voor vertrek de reis uitstellen of omboeken, ongeacht het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. De kosten zullen wij gelijk proberen te houden.

3. U kunt de reis gratis annuleren indien op de bestemming code oranje of rood geldt.

4. Mocht tijdens de reis uw bestemming naar code oranje of rood gaan, dan zorgen wij voor kosteloze repatriëring. 

5. U kunt ons 7 dagen per week 24 uur per dag bereiken voor hulp of advies.

Vragen?
Heeft u toch nog twijfels of wilt u even overleggen? Onze reisspecialist Jacintha is uw aanspreekpunt voor alle vragen rondom het coronavirus. Wat uw vraag ook is, zij denkt graag met u mee. Contact opnemen kan via 0570 – 769 157 of mail naar jacintha@vivenciatravel.nl.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.