Zorgeloos boeken en reizen tijdens COVID-19 (Coronavirus)

Hoe we het ook wenden of keren, het coronavirus (COVID-19) zorgt voor flink wat zorgen. Bij ons als reisorganisatie en vooral bij u als reiziger. Om een deel van uw zorgen weg te nemen en u zorgeloos te laten boeken en op reis te laten gaan, gaan we voorlopig ruimhartig om met wijzigen en annuleren.

Wilt u nu alvast een nieuwe reis boeken? Maak dan gebruik van onze corona ontzorg-garantie
Juist ook ten tijde van het coronavirus willen we maatwerk leveren; daarom lanceren we de corona ontzorg-garantie. Enerzijds om uw onzekerheid omtrent het boeken van een reis (deels) weg te nemen, anderzijds om te zorgen voor een onbezorgde reis en voorpret. Daarom zullen we voor nieuwe boekingen soepel omgaan met wijzigen/omboeken en annuleren, indien daar vanwege het coronavirus aanleiding toe is. Voor boekingen die gemaakt worden tussen 15 augustus en 30 november, kunt u kosteloos uw reis wijzigen naar een later tijdstip of andere bestemming of gratis annuleren mocht uw reis onverhoopt toch niet door kunnen gaan in verband met het coronavirus (code oranje of rood).

Voorwaarden
We stellen de mogelijkheid van kosteloos wijzigen/omboeken niet afhankelijk van het door het Ministerie van Buitenlandse Zaken afgegeven reisadvies; u bepaalt zélf of u zorgeloos denkt te kunnen reizen of niet; hebt u hier twijfels over, omdat de situatie rondom corona op uw bestemming na boeking is veranderd, dan kunt u de reis tot 2 weken voor vertrek kosteloos wijzigen naar een later tijdstip. Gratis annuleren is wel afhankelijk van het door het Ministerie van Buitenlandse Zaken afgegeven reisadvies. Bij code oranje of rood, op de door u geboekte bestemming, kunt u kosteloos annuleren en krijgt u uw geld terug. De wijziging/annulering dient wel gelieerd te zijn aan het coronavirus.

Vragen?
Onze reisspecialisten Jacintha en Libbe zijn uw aanspreekpunt voor alle vragen rondom het coronavirus. Ze zullen u tevens adviseren over de voorwaarden die voor uw reis zullen gelden. Hebt u vragen of wilt u gewoon even overleggen, neem dan gerust contact met ons op via 0570 – 769 157 of mail naar info@vivenciatravel.nl.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.