Over het team

Ons werkplezier wordt bepaald door de mate waarin wij erin zijn geslaagd u een unieke reisbelevenis te bieden. En dus kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw reis onvergetelijk te laten zijn! Natuurlijk een deskundig reisadvies afgestemd op uw persoonlijke wensen, maar ook betrouwbare service en een zeer uitgebreid reisbescheiden. Uw droomreis is onze passie! 

 

Oprichter & eigenaar

Na vele omzwervingen door Spanje en later Portugal is in 2009 bij Arjan het idee ontstaan zijn werk te maken van zijn passie: reizen, ontdekken én beleven. Opgaan in de lokale cultuur, afwijken van de reeds gebaande paden en altijd op zoek zijn naar dat ene bijzondere plekje. En die ervaringen en ideeën wil hij graag met jullie delen. Voor Vivencia bezocht hij al honderden accommodaties en kent onze bestemmingen en reizen dan ook van binnen en van buiten.

Inmiddels is Arjan degene die zich binnen Vivencia bezighoudt met allerhande projecten, van ontwikkeling van duurzaamheidsbeleid tot uitgebreide kennisoverdracht aan de reisspecialisten en van optimalisatie van reizigerservaringen tot het toevoegen van nieuwe bestemmingen in ons aanbod. Verder doet hij de dagelijkse leiding en speelt een inspirerende rol in het team. 

 

Reisspecialisten

Het is Libbe die uw vaste aanspreekpunt is voor uw reis naar Portugal. Hij regelt de vluchten, autohuur, accommodaties, excursies en kent de accommodaties uit eigen ervaring. Met jaren reiservaring naar en door Portugal – hij is er al meer dan 20 keer geweest! – mag hij zich met recht een echte Portugal expert noemen. Zijn lievelingsplek in Portugal is Porto, waar hij uren door nostalgische straatjes vol kleurige etalages kan dwalen. Hij heeft een album vol foto’s van deze typisch Portugese winkels: van bezems in alle kleuren van de regenboog tot een water-in-de-mond-doen-lopende uitstalling van snoepgoed. Nog steeds is hij regelmatig in Portugal te vinden om op zoek te gaan naar nieuwe verborgen plekjes en om inspiratie op te doen voor de bijzondere reistips die u meekrijgt in uw reispakket.

Uw reisspecialist voor Spanje is Sharon. Zij heeft al vele mooie plekken in Spanje bezocht, waarbij Andalusië haar favoriet is. Het karakteristieke echt Spaanse gevoel waarover zij zo enthousiast is, is hier constant en overal te vinden. Van flamenco klanken die je meevoeren naar de meest authentieke kroegjes in Jerez de la Frontera tot aan de geweldige witte dorpjes Vejer en Arcos de la Frontera waar je zonder plan doorheen kunt dwalen en achter elke bocht weer een verassing vindt; dat dwalen door dorpjes en steden zoals dat alleen in Spanje kan. Van de wijken Albaicín en Sacromonte in Granada tot aan struinen door de straten van Dalt Vila, het oude centrum vanIbiza’s hoofdstad. Sharon zorgt ervoor dat u zich tijdens uw reis kan laten meevoeren in Spaanse sferen. 

 

 

Marketing & communicatie

Paul verzorgt al jaren de marketing en communicatie voor bijzondere reisbestemmingen. Ook Spanje & Portugal, twee verrassend leuke landen die het bezoeken meer dan waard zijn, hebben zijn hart gestolen. Want… of u nu op zoek bent naar een zonvakantie om eindeloos te chillen, een actieve vakantie in de natuur, een bijzondere rondreis of een culturele citytrip: in Spanje én Portugal vindt u het allemaal! Paul houdt zich o.a. bezig met het op de kaart zetten van onze (nieuwe) reisbestemmingen. Via Facebook, Instagram en nieuwsbrieven, waarvoor u zich kunt aanmelden, wil hij u voorzien van de leukste tips, bijzondere excursies en de mooiste kleinschalige adressen waar u bijzonder overnacht. Heeft u vragen aan Paul? Mail ze gerust naar paul@vivenciatravel.nl.

 

 

Sales support

Martine zorgt ervoor dat Libbe en Sharon zich volledig kunnen toeleggen op het plannen van de Spanje & Portugal reizen. Ze verzorgt de administratieve afhandeling van de reis en de communicatie via onze mediakanalen. Met plezier zorgt ze ervoor dat iedere reiziger een reispakket ontvangt vol met inspiratie, routebeschrijvingen en nog veel meer. In haar vrije tijd vind je haar vaak in het buitenland om de wereld te ontdekken; ze heeft ondertussen al bijna 30 landen aangedaan. In Spanje is zij geweest op de Balearische eilanden Mallorca en Menorca, op het Canarische eiland Lanzarote en in Barcelona en Alicante. Ze heeft het vasteland van Portugal nog niet bezocht maar is wel op het ‘bloemeneiland’ Madeira geweest.

Met z’n vieren zijn we van alle markten thuis, maar vooral: echte Spanje & Portugal liefhebbers.

Door onze manier van werken zonder tussenpersonen zijn wij in staat een persoonlijke service te bieden. Altijd bereikbaar voor vragen, we spreken altijd uit eigen ervaring en kennen onze reizen en bestemmingen van binnen en van buiten. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!