Over het team

Ons werkplezier wordt bepaald door de mate waarin wij erin zijn geslaagd u een unieke reisbelevenis te bieden. En dus kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw reis onvergetelijk te laten zijn! Natuurlijk een deskundig reisadvies afgestemd op uw persoonlijke wensen, maar ook betrouwbare service en een zeer uitgebreid reisbescheiden. Uw droomreis naar het Middellandse Zeegebied is onze passie! 

 

Oprichter & eigenaar

Na vele omzwervingen door Spanje en later Portugal is in 2009 bij Arjan het idee ontstaan zijn werk te maken van zijn passie: reizen, ontdekken én beleven. Opgaan in de lokale cultuur, afwijken van de reeds gebaande paden en altijd op zoek zijn naar dat ene bijzondere plekje. En die ervaringen en ideeën wil hij graag met jullie delen. Voor Vivencia bezocht hij al honderden accommodaties en kent onze bestemmingen en reizen dan ook van binnen en van buiten.

Inmiddels is Arjan degene die zich binnen Vivencia bezighoudt met allerhande projecten, van ontwikkeling van duurzaamheidsbeleid tot uitgebreide kennisoverdracht aan de reisspecialisten en van optimalisatie van reizigerservaringen tot het toevoegen van nieuwe bestemmingen in ons aanbod. Verder doet hij de dagelijkse leiding en speelt een inspirerende rol in het team. Contact opnemen met Arjan kan via arjan@vivenciatravel.nl.


Reisspecialisten

Het is Libbe die uw vaste aanspreekpunt is voor uw reis naar Portugal. Hij regelt de vluchten, autohuur, accommodaties, excursies en kent de accommodaties uit eigen ervaring. Met jaren reiservaring naar en door Portugal – hij is er al meer dan 20 keer geweest! – mag hij zich met recht een echte Portugal expert noemen. Zijn lievelingsplek in Portugal is Porto, waar hij uren door nostalgische straatjes vol kleurige etalages kan dwalen. Hij heeft een album vol foto’s van deze typisch Portugese winkels: van bezems in alle kleuren van de regenboog tot een water-in-de-mond-doen-lopende uitstalling van snoepgoed. Nog steeds is hij regelmatig in Portugal te vinden om op zoek te gaan naar nieuwe verborgen plekjes en om inspiratie op te doen voor de bijzondere reistips die u meekrijgt in uw reispakket. Contact opnemen met Libbe kan via libbe@vivenciatravel.nl.

Uw reisspecialist voor Spanje is Sharon. Zij heeft al vele mooie plekken in Spanje bezocht, waarbij Andalusië haar favoriet is. Het karakteristieke echt Spaanse gevoel waarover zij zo enthousiast is, is hier constant en overal te vinden. Van flamenco klanken die je meevoeren naar de meest authentieke kroegjes in Jerez de la Frontera tot aan de geweldige witte dorpjes Vejer en Arcos de la Frontera waar je zonder plan doorheen kunt dwalen en achter elke bocht weer een verassing vindt; dat dwalen door dorpjes en steden zoals dat alleen in Spanje kan. Van de wijken Albaicín en Sacromonte in Granada tot aan struinen door de straten van Dalt Vila, het oude centrum vanIbiza’s hoofdstad. Sharon zorgt ervoor dat u zich tijdens uw reis kan laten meevoeren in Spaanse sferen. Contact opnemen met Sharon kan via sharon@vivenciatravel.nl.

Voor uw reis naar de Italiaanse eilanden Sardinië of Sicilië bent u in goede handen bij onze reisspecialist Jacintha. Deze prachtige, typisch Italiaanse eilanden in de Middellandse Zee, heeft zij in haar hart gesloten. De twee zonovergoten bestemmingen hebben overeenkomsten zoals een fantastisch mooie kustlijn maar zijn op veel fronten ook erg verschillend van elkaar. Wat haar betreft is het ruige Supramonte gebergte op Sardinië een niet te missen highlight waar dat op Sicilië zonder twijfel de nog steeds actieve vulkaan Etna is. Met veel passie en toewijding stelt zij graag samen met u uw droomreis samen zodat deze volledig zal aansluiten op uw wensen. Zij laat u graag kennis maken met deze veelzijdige eilanden en de vriendelijke temperamentvolle Sardijnen en Sicilianen. Contact opnemen met Jacintha kan via jacintha@vivenciatravel.nl.

 

Marketing & communicatie

Paul verzorgt al jaren de marketing en communicatie voor bijzondere reisbestemmingen. Ook Spanje, Portugal en Italië hebben zijn hart gestolen. Want… of u nu op zoek bent naar een zonvakantie om eindeloos te chillen, een actieve vakantie in de natuur, een bijzondere rondreis of een culturele citytrip: in Spanje, Portugal en Italië vindt u het allemaal! Paul houdt zich o.a. bezig met het op de kaart zetten van onze (nieuwe) reisbestemmingen. Via Facebook, Instagram en nieuwsbrieven, waarvoor u zich kunt aanmelden, wil hij u voorzien van de leukste tips, bijzondere excursies en de mooiste kleinschalige adressen waar u bijzonder overnacht. Contact opnemen met Paul kan via paul@vivenciatravel.nl.

 

 

Sales support

Karin zorgt ervoor dat Libbe, Sharon en Jacintha zich volledig kunnen toeleggen op het plannen van de Spanje, Portugal en Italië reizen. Ze verzorgt de administratieve afhandeling van de reis en beantwoordt alle vragen van onze reizigers. Met héél veel plezier zorgt ze ervoor dat iedere reiziger een uitgebreid reispakket ontvangt vol met inspiratie en natuurlijk alle tickets en vouchers. Wat de één echt niet leuk vindt om te doen, zoals het van te voren uitpluizen van allerlei mogelijkheden op een vakantiebestemming, vindt zij juist zó ontzettend  leuk om te doen. “Kijken wat er in de omgeving van je verblijf allemaal te doen is, hoe je daar dan het beste kan komen en wat je daar allemaal voor nodig hebt.” Zelf heeft ze ook al reizen gemaakt naar o.a. Griekenland, Turkije, Italië, Mallorca, Gran Canaria, Tenerife en Curaçao. Ook vindt ze het heerlijk om samen met haar man en twee dochters naar de camping in Spanje te gaan. Spanje is dan ook één van haar meest geliefde vakantielanden! Contact opnemen met Karin kan via karin@vivenciatravel.nl.

 

Terwijl hij Toerisme Management studeert en nadat hij een half jaar zowel in Spanje als in Portugal heeft gewoond heeft Djowin genoeg bagage in z’n rugzak om de reisspecialisten van Vivencia te assisteren. Doordat hij nog studeert kan hij zijn collega´s informeren over de laatste trends en innovaties in de reiswereld. Djowin heeft voor Vivencia gekozen, omdat het team enorm veel passie en liefde uitstraalt voor het vak en voor de Vivencia bestemmingen. ¨Bij Vivencia wordt uw reis net zolang gepolijst totdat u volledig tevreden bent.” Hij kan niet wachten om mensen met enthousiasme te vertellen over de ´hidden spots´ in Lissabon en Cascais en als fietsliefhebber heeft hij heel wat kilometers afgelegd langs de westkust. Mooie uitzichten of restaurants op unieke plekjes in Lissabon die de massa nog niet gevonden heeft… Djowin vertelt u exact waar u moet zijn. Contact opnemen met Djowin kan via djowin@vivenciatravel.nl

 

Met z’n zevenen zijn we van alle markten thuis, maar vooral: echte liefhebbers van het Middellandse Zeegebied.

Door onze manier van werken zonder tussenpersonen zijn wij in staat een persoonlijke service te bieden. Altijd bereikbaar voor vragen, we spreken altijd uit eigen ervaring en kennen onze reizen en bestemmingen van binnen en van buiten. Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.