Kroonjuwelen van Portugal
Altijd inclusief vlucht & auto,
Altijd op maat
Overzicht
Vervlogen tijden vol weelde en weemoed

In tien dagen reist u langs drie bijzondere steden, ieder met een geheel eigen sfeer en dynamiek. In Lissabon staat u oog in oog met de culturele rijkdommen vergaard tijdens de vele ontdekkingsreizen. Bekijk de mooiste vergulde kerken en onderga de weemoedige klanken van de fado. In Coimbra zijn het de in zwarte toga geklede studenten die het straatbeeld bepalen. Hier steelt de met bladgoud gedecoreerde Universiteitsbibliotheek Joanina de show. Uw reis eindigt in het groene noorden van het land, waar u verblijft in de historische binnenstad van Porto. Langs de oever van de Douro proeft u de beste en beroemdste Portwijnen van het land.

Voor de reizigers die extra luxe en comfort wensen, is er ook een deluxe variant van deze reis beschikbaar: Kroonjuwelen van Portugal deluxe.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
10 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.135-1.335,- p.p.
Waarom deze reis?
 • Route langs historische steden Lissabon, Coimbra en Porto
 • Ontdek de paleizen en tuinen van koningsstad Sintra
 • Bezoek universiteitsstad Coimbra, het Oxford van Portugal
 • Comfortabele en centraal gelegen kleinschalige hotels
 • Verken de Portkelders en proef Port in Vila Nova de Gaia
 • Luisteren naar de weemoedige klanken van de fado
  Hoogtepunten
 • Fado
 • Lissabon - Tram 28
 • Port

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Programma

Dag 1 tot 4: (Amsterdam) - Lissabon

10 km
4 overnachtingen in Lissabon

Vanuit Nederland vliegt u naar Lissabon. Een taxi of het openbaar vervoer brengt u naar uw ‘Casa’, een sfeervol gelegen en authentieke accommodatie in het hart van de stad. Een bezoek aan Lissabon is natuurlijk niet compleet zonder een rit met de ‘Eléctrico’, de ouderwets tram die niet weg te denken is uit het straatbeeld. Dé tram der trammen is toch wel de beroemde lijn 28. Stap in en maak een indrukwekkende rit door de stadswijken Graça, Alfama, Baixa en Bairro Alto. Het is de perfecte manier om de stad te leren kennen.

Sla ook een bezoek aan Bélem niet over. In deze wijk kunt u de beroemde Pastéis de Nata eten, heerlijke kleine vanillegebakjes die mensen uit de hele stad naar deze buurt lokken. Hiervan worden er duizenden op een dag vers gebakken. Een andere reden waarom u Bélem niet mag overslaan, is vanwege het Mosteiro dos Jerónimos. Dit is één van  de grootste bezienswaardigheden van Portugal en werd vanaf 1502 gebouwd. In de kerk bevinden zich graftombes van twee Portugese beroemdheden: de ontdekkingsreiziger Vasco da Gama en de grootste dichter aller tijden Luís de Camões.

Een bezoek aan één van de restaurants waar volkszangers de fado ten gehore brengen, leent zich uitstekend om de ‘Saudade’ (weemoed) van Portgal te ondergaan en van de rijkdommen van de mediterrane keuken te proeven. Wij ontdekten in de wirwar van straatjes in Alfama het piepkleine familierestaurant A Baiuca. Hier beleeft u een authentieke avond vol Portugese smart en weemoed.

Neem op één van de andere dagen ook eens de trein naar de paleizen en tuinen van de koningsstad Sintra: op maar een half uur van Lissabon belandt u in een hele andere wereld. De meest exorbitante kastelen liggen op u te wachten om ontdekt te worden.

Dag 5 tot 6: Lissabon - Coimbra

205 km
2 overnachtingen in Coimbra

De huurauto kan vanochtend afgehaald worden in het centrum van Lissabon, waarna de reis noordwaarts gaat. Halverwege ligt het beroemde bedevaartsoord Fatima. Verwonder u over de vele pelgrims die jaarlijks komen bidden bij dit Lourdes van Portugal.Vlakbij ligt het klooster van Batalha: één van de 7 wonderen van Portugal!

Na een mooie rit door de afwisselende groene heuvels van het binnenland komt u aan in Coimbra. U verblijft in een authentieke accommodatie in het centrum van de stad. Bezoek in de bovenstad de indrukwekkende universiteitsbibliotheek Joanina en daal vervolgens af naar de benedenstad om neer te strijken op één van de vele terrasjes. In deze altijd levendige stad, waar u studenten nog in traditionele kostuums kunt zien rondlopen, is het altijd leuk om gewoon een tijdje het stadse leven te observeren en kennis te maken met haar vriendelijke inwoners.

Dag 7 tot 9: Coimbra - Porto

125 km
3 overnachtingen in Porto

Met uw huurauto rijdt u naar de laatste bestemming van deze reis: de levendige havenstad Porto. Na drie kwartier rijdt u langs het stadje Aveiro, ook wel het Venetië van Portugal genoemd. Langs eeuwenoude kanalen liggen gondels aangemeerd met op de achtergrond prachtige Art Nouveau huizen die de vroegere welvaart van deze streek verraden. De route gaat verder richting het noorden, de kustlijn van de Atlantische Oceaan volgend tot u de voorsteden van Porto binnenrijdt.

In het centrum van Porto levert u de huurauto in. In de stad verblijft u in een stijlvol en centraal gelegen accommodatie op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden. Bezoek de wijnkelders waar de heerlijkste Portwijnen liggen te rijpen en struin door de nostalgisch aandoende straatjes met zijn verweerde huizen en piepkleine winkeltjes. Loop binnen bij het São Bento treinstation en vergaap u aan de duizenden kleurrijke ‘Azulejos’. Hierop wordt de bewogen geschiedenis van Portugal uitgebeeld. Ter afwisseling namen wij een keer de tram naar de monding van de Douro. Tijdens een ontspannende strandwandeling langs de Atlantische oceaan zagen we de zon langzaam achter de horizon verdwijnen.

Dag 10: Porto - (Amsterdam)

10 km

Na uw verblijf in het bruisende Porto wordt u per taxi of met het openbaar vervoer naar de luchthaven van Porto gebracht. Aansluitend vliegt u terug naar Nederland.

Hoogtepunten

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de hoogtepunten die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Fado
Fado is het Portugese levenslied en werd uitsluitend in armoedige kroegen gezongen. Het ontstond in de arme wijken van Lissabon: Alfama, Bairro Alto en Mouraria. Reist u mee naar de 19e eeuw, naar de vergane glorie van het ooit zo rijke Portugal. De rijkdommen van het land zijn geslonken en de bevolking zoekt naar manieren om zich in leven te houden. Boeren en vissers van het platteland zoeken werk en vestigen zich in de volkswijken van Lissabon, vol criminaliteit en misère. Muziek blijkt een uitstekende uitlaatklep. Fado is afgeleid van het Latijnse ‘fatum’ en betekent noodlot. Muzikale klanken die overlopen van verdriet, melancholie, blijheid en weemoed roepen een gevoel van ‘Saudade’ op, een soort heimwee of verlangen naar het leven van weleer. In de wirwar van straatjes van Alfama vindt u het piepkleine familierestaurant A Baiuca en beleeft u een authentieke avond tussen de buurtbewoners.
Lissabon - Tram 28
Een bezoek aan Lissabon is niet compleet zonder een rit met de ‘Eléctrico’, de ouderwetse tram die niet weg te denken is uit het straatbeeld. De gammel aandoende trammetjes wringen zich moeiteloos door de nauwe straten en rijden vlak langs de gevels van de huizen. Met gemak bedwingt de tram steile hellingen naar de hoger gelegen stadswijken. Dé tram der trammen is toch wel de beroemde lijn 28. Stap in en maak een indrukwekkende rit door de stadswijken Graça, Alfama, Baixa en Bairro Alto. Het is de perfecte manier om de stad te leren kennen. Wij raden u aan om bij het beginpunt aan het Praça Martim Moniz op te stappen om uzelf te verzekeren van een plekje op één van de houten bankjes. Er staan namelijk meer mensen te popelen om de stad op deze nostalgische wijze te verkennen.
Port
Hét bekendste drankje van Portugal is natuurlijk Port. Deze heerlijke wijn vindt haar oorsprong in de tijd van de handelsoorlogen tussen Frankrijk en Engeland. In de 17e eeuw was de import van Franse wijnen in Engeland verboden, maar de Engelsen bleven wel behoefte houden aan goede wijn! Handelaren voeren de rivier de Douro op en vonden daar volle rode wijnen die erg in de smaak vielen. Om tijdens het transport naar Engeland de wijn goed te houden, besloot men om er een hoeveelheid brandewijn aan toe te voegen. Dit werkte wonderwel, de handel floreerde en leverde de karakteristieke zoete smaak op. En ziedaar het resultaat, de port die wij nu nog altijd kennen! Vergroot uw kennis over Ruby en Tawny port tijdens een rondleiding door de kelders van Taylor’s, terwijl u geniet van het uitzicht in de prachtige tuin van dit eeuwenoude familiebedrijf.
Porto - Ribeira & Vila Nova da Gaia
Het oude centrum van Porto, Ribeira, ligt aan de rivier de Douro. Kleurrijke huizen, smalle straatjes, restaurantjes en traditionele boten geven de wijk een pittoresk aanzien. De bonte verzameling huizen aan de kade lijken tegen de oever geplakt. Vervallen huizen dragen bij aan de charmante sfeer van deze wijk. Als vanzelf valt uw blik op de beroemde dubbele gietijzeren brug Ponte Dom Luis I, hét symbool van Porto. Bovenop de brug rijdt de metro het centrum van de stad in; wandelaars genieten van het magistrale uitzicht op de rivier. Beneden dient de brug als een poort naar het stadje Vila Nova de Gaia: welkom in de wereld van de portwijn. Pakhuizen liggen in een lange rij langs de oevers, klaar om u te ontvangen voor een rondleiding en proefglaasje. Of geniet op één van de vele terrasjes aan kade van de zon en het allermooiste zicht op Porto.
Coimbra - Universiteitsbibliotheek
Coimbra is één van de belangrijkste steden van het land. Het was in de middeleeuwen een tijdje de hoofdstad van Portugal en ontwikkelde zich snel tot een belangrijk cultureel centrum. Dit was vooral te danken aan de universiteit die in 1290 werd gesticht, gevestigd in het voormalige Paço Real da Alcáçova. Koning João V gaf opdracht tot het bouwen van een universiteitsbibliotheek. “De meest spectaculaire bibliotheek van de wereld”, zo oordeelde een Britse krant een aantal jaar geleden over de Biblioteca Joanina in Coimbra. Het interieur is werkelijk indrukwekkend! Rijkelijk gedecoreerd met exotisch hout en bladgoud. De oriëntaals beschilderde ruimtes staan vol oude boeken, Bijbels en wetboeken. Het is één van de belangrijkste monumenten van Portugal en een niet te missen onderdeel van uw bezoek aan Coimbra. Het verhaal gaat dat er vleermuizen tussen de boeken leven ter bescherming van deze kwetsbare collectie.
Lissabon - Alfama
Net als Rome strekt Lissabon zich uit over zeven heuvelen. Het idyllische Alfama, de oudste wijk van de stad, ligt met haar bochtige, smalle straatjes en kleurrijke gevels op één van die heuvels. Met haar geïsoleerde ligging tussen het kasteel van São Jorge en de Taag is het als een eiland in de stad. De naam Alfama is afkomstig van het Arabische ‘al-hama’, dat warme bron betekent. De schilderachtige wijk is gebouwd volgens het plan van een Moorse kasbah. Het is bijna onmogelijk om niet te verdwalen in de nauwe steegjes, via de trappen, onder de bogen en over de pleintjes. Maar, geen zorgen! U vindt vanzelf uw weg naar de leukste fado bars en gezellige restaurantjes. Bewonder het indrukwekkende Castelo São Jorge met misschien wel het mooiste ‘miradouro’ van de hele stad!
Sintra
Pak in het centrum van Lissabon de trein en een half uurtje later stapt u uit in een andere wereld, vol sprookjespaleizen, statige quintas en dromerige uitzichten. Dit alles gelegen in een groene oase van exotische planten en bomen. Welkom in Sintra, toevluchtsoord van koningen, rijke burgers en excentriekelingen. Het witte Palácio Nacional de Sintra steekt met zijn karakteristieke schoorstenen mooi af tegen de strakblauwe hemel. Het diende eeuwenlang als zomerpaleis van de koningen. Voor een birds-eye-view klimt u via smalle paadjes naar het Castelo dos Mouros. Van het voormalige Moorse kasteel zijn enkel nog ruïnes over, maar het uitzicht en de weelderige omgeving maken de pittige klim meer dan de moeite waard. Het hoogtepunt van uw bezoek aan Sintra is het Pena Paleis, gebouwd in de 19e eeuw. Dit kleurrijke landgoed, met een verwarrende mix van bouwstijlen, is een waar sprookjespaleis vol torentjes, versierde gevels en andere verassingen.
Porto - São Bento station
Tijdens uw kennismaking met Porto zal één ding u onmiddellijk opvallen: de prachtige met blauwwitte ‘azulejos’ betegelde huizen en kerken. U kunt zich uren vermaken met het bewonderen van dit Portugese fenomeen. Vergeet hierbij absoluut niet om het treinstation van São Bento binnen te lopen. Het station heeft één van de meest bijzondere aankomsthallen ter wereld. Zoals de naam al doet vermoeden stond hier vroeger een klooster. In 1916 werd dit afgebroken om plaats te maken voor een stationshal met duizenden tegeltjes die historische taferelen uit de Portugese geschiedenis uitbeelden. Beruchte veldslagen, legendarische koningen en landschappelijke taferelen sieren de wanden van de hal. Kom hier vroeg in de ochtend en zie hoe forenzen de trein verlaten en Porto binnenwandelen in een bijzonder sfeervol decor.
Lissabon - Bélem
Gelegen aan de monding van de Taag, ten westen van het centrum, ligt de wijk Bélem. Het getuigt op indrukwekkende manier van de enorme macht en rijkdom van de Portugese Gouden Eeuw. Direct in het oog springt de ‘Torre de Bélem’, een sierlijke verdedigingstoren in de rivier. Hier vertrok Vasco da Gama onder aansturing van Hendrik de Zeevaarder op zoek naar nieuwe handelsroutes. De toren staat symbool voor de expansiedrift van Portugal. Het Mosteiro dos Jerónimos is één van de grootste bezienswaardigheden van Portugal en werd vanaf 1502 gebouwd. In de kerk bevinden zich graftombes van twee Portugese beroemdheden: de ontdekkingsreiziger Vasco da Gama en de grootste Portugese dichter aller tijden, Luís de Camões. Vergeet bij uw bezoek aan Bélem absoluut niet om even naar binnen te gaan bij Antiga Confeiteria de Belém om de bijzonder populaire en overheerlijke Pastéis de Nata te proeven. We love them!
Accommodaties

Met zekerheid kunnen we zeggen dat al onze accommodaties er niet alleen heel mooi uitzien, maar ook heel fijn voelen. We hebben ze namelijk allemaal zelf bezocht! Onze accommodaties zijn altijd kleinschalig en authentiek. Ze liggen op de beste locaties en de eigenaar heeft alle tijd voor een persoonlijk woordje.

De in deze maatwerkreis opgenomen accommodaties zijn slechts een voorbeeld. Wij gaan graag aan de slag met uw persoonlijke wensen en creëren zo een droomreis die helemaal bij u past!

Casa do Jasmim
Lissabon

Binnenlopen bij boetiekhotel Casa do Jasmim voelt als thuiskomen. Wij waren gelijk onder de indruk van de originele mix van kunst en vintage meubelen die zorgen voor een huiselijke sfeer. lees meer
 • In historisch centrum
 • Vintage stijl
 • Vlakbij Jardim Botanico
 • Huiselijke sfeer
 • Fado in Bairro Alto
 • Wifi
Casas da Alta
Coimbra

Casas Da Alta wordt omgeven door smalle steegjes, pleintjes en trappen in het hoger gelegen deel van Coimbra. Het biedt charmante en comfortabele appartementen in een gerenoveerd huis uit het begin van de 20e eeuw. lees meer
 • Centraal gelegen
 • Tuin
 • Uitzicht over stad
 • Keuken
 • Modern en stijlvol
 • Wifi
Casa dos Loios
Porto

Het wapenschild van de familie Ferraz Mello verwelkomt ons bij het betreden van Casa dos Loios. Dit  sfeervolle pareltje zal de komende dagen het  ideale vertrekpunt zijn om de eeuwenoude straten van het ‘centro histórico’ van Porto te ontdekken. lees meer
 • In historisch centrum
 • Sfeervol
 • Vlakbij São Bento
 • Patio
 • Prachtig pand
 • Wifi
Inbegrepen
Inbegrepen
Accommodatie

U verblijft 9 nachten in 3 kleinschalige en authentieke accommodaties op bijzondere locaties. In alle accommodaties beschikt u over een sfeervolle standaard kamer. Indien gewenst is een upgrade van de kamer mogelijk.

Verzorging

In alle accommodaties is ontbijt inbegrepen.

Vlucht

Inbegrepen is een non-stop heenvlucht Amsterdam - Lissabon en een non-stop terugvlucht Porto - Amsterdam. Luchthavenbelastingen en -toeslagen zijn inclusief. Mogelijkheden voor vertrek vanaf een andere luchthaven treft u aan in het reisvoorstel. Indien gewenst is een stoelreservering mogelijk.

Bagage

Bij uw vlucht boeken wij altijd 20/23 kg ruimbagage per persoon voor u bij. Indien gewenst kan dit voor u worden aangepast. Bij alle vluchten kunt u 10/12 kg handbagage per persoon meenemen. De exacte gewichten zijn afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij.

Auto

U beschikt 3 dagen over een huurauto categorie small (Fiat 500 of soortgelijk) o.b.v. all-inclusive zonder eigen risico. Uw autohuur verloopt via Sunny Cars, die staan voor zorgeloze autohuur. Daarom is de huurauto via Sunny Cars standaard optimaal verzekerd. Alles wat u nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. U reserveert uw huurauto dus voor een heldere all-inclusive prijs, zonder verborgen kosten. Meer informatie over autohuur, een optionele upgrade en optionele accessoires (bijv. een kinderzitje of een losse GPS) ontvangt u in het reisvoorstel.

Reisbescheiden

Enkele weken voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid reispakket. Deze bevat alles wat u nodig hebt tijdens uw reis: vouchers en tickets, algemene reisinformatie en routebeschrijvingen. Om van uw reis een echte belevenis te maken, ontvangt u daarnaast inspirerende brochures/gidsjes, een reistipboekje en suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

CO₂-compensatie

Wij compenseren de CO₂-uitstoot van uw reis via GreenSeat (Climate Neutral Group). Meer informatie hierover treft u aan in het reisvoorstel.

Garantie

Vivencia Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) onder nummer 3469.

Service

Voor, tijdens en na de reis bent u verzekerd van onze persoonlijke en deskundige service. Uw reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en u beschikt over een vast aanspreekpunt.

Niet inbegrepen
Verzekeringen

Zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering worden aanbevolen. Beide verzekeringen zijn optioneel via ons bij te boeken.

Dossierkosten

De dossier-/boekingskosten bedragen €50,- per boeking.

Eten & drinken

Alle niet genoemde maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.

Overige kosten vervoer

Houdt u er rekening mee dat u ter plaatse nog kosten zult maken voor brandstof en tolgelden (inclusief huur elektronisch tolkastje). Indien gewenst kunnen wij voor u de taxi transfers boeken van de luchthaven van Lissabon naar uw accommodatie in het centrum van Lissabon en van uw accommodatie in het centrum van Porto naar de luchthaven van Porto (kosten ca. €25-35,- per transfer).

Entreegelden & excursies

Optionele activiteiten en entreegelden zijn niet inbegrepen. U ontvangt na boeking een selectie met suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

Toeristenbelasting

Lissabon ca. €1,- per persoon per nacht en Porto ca. €2,- per persoon per nacht (voor personen vanaf 13 jaar), ter plaatse te voldoen.

Reis aanvragen
Reis aanvragen
Met onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een voorstel aan voor een reis op maat voor de reis: Kroonjuwelen van Portugal.
Het voorstel zal worden opgesteld op basis van uw voorkeuren en eventuele aanvullende wensen. Na uw aanvraag nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op.
Uw gegevens
Aanhef *Dhr.Mevr.
Volledige naam *
E-mailadres *
Woonplaats *
Volwassenen
Kinderentot 12 jaar
Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen?
Telefoonnummer *
Dag
Tijdstip
Beschrijf uw wensen zo gedetailleerd mogelijk. Denk hierbij aan de reisperiode en specifieke wensen voor de route.
Uw wensen


Ervaringen

Word net als wij enthousiast van de mooiste reiservaringen en vind inspiratie in de verhalen van reizigers die u voorgingen. In de loop der tijd zijn sommige routes gewijzigd waardoor de beschreven ervaringen kunnen afwijken van het huidige reisprogramma.

Komt hier uw reiservaring?

Voor onze kersverse bestemming Portugal zijn er nog (vrijwel) geen reiservaringen. Wie weet staat hier binnenkort het verslag van uw reis door Portugal! lees meer

FAQ
 • Is een reis op maat mogelijk?
  Jazeker en dat kost u niets extra’s! Al onze reizen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, maar ook een volledig voor u op maat gemaakte reis is mogelijk. U kunt uw wensen kenbaar maken via het aanvraagformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.
 • Hoe gaan de vluchten?
  Alle reizen zijn gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam, maar ook vertrek vanaf bijvoorbeeld Eindhoven, Rotterdam of Düsseldorf is mogelijk. De luchtvaartmaatschappij en vliegtijden zijn afhankelijk van uw bestemming en wensen. U kunt uw wensen bij uw reisaanvraag kenbaar maken. Wij houden hier dan zoveel mogelijk rekening mee en bieden u een overzicht van de passende vluchtmogelijkheden.
 • Is deze reis geschikt voor kinderen?
  In principe zijn alle reizen geschikt om met kinderen te maken. Soms kan het nodig zijn een aanpassing in de reis te maken. Uiteraard adviseren wij u hierin. Reizen met kinderen in Portugal betekent veel aanspraak hebben, want zonder twijfel kunnen we zeggen dat Portugezen dol zijn op kinderen. In ons aanbod vindt u veel kindvriendelijke accommodaties met zwembad. Daarnaast is er in elke regio genoeg te beleven voor kinderen. Van fijne zandstranden en gave paardrijdtochten tot avontuurlijke excursies als bergbeklimmen kajakken. De mogelijkheden en kosten voor het meereizen van kinderen zijn afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Een babybedje bijplaatsen is vrijwel altijd mogelijk, al dan niet tegen een kleine vergoeding.
 • Heeft Vivencia Travel haar accommodaties zelf bezocht?
  Ja, elke accommodatie is door ons bezocht. Hierdoor weten wij als geen ander welke accommodatie het beste bij uw wensen past. Alleen accommodaties die aan onze strenge eisen voldoen, zijn door ons geselecteerd. Ze zijn kleinschalig, authentiek, bijzonder gelegen en bieden een persoonlijke benadering.
 • Krijg ik routebeschrijvingen mee?
  Ja, na uw boeking begint de voorpret. Want naast uitgebreide routebeschrijvingen en een gedetailleerde wegenkaart ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket met een reisgids en voor u op maat gemaakte reistips.
 • Zijn er ook excursies bij mijn reis inbegrepen?
  Nee. Wanneer u bij ons een reis boekt, ontvangt u een door ons gemaakte selectie van leuke en interessante excursies die u gemakkelijk voorafgaand aan de reis zelf kunt boeken. In het reispakket dat u krijgt thuisgestuurd, vindt u daarnaast tips over excursies dit u ter plekke kunt organiseren. De accommodaties waar u verblijft helpen u hier graag bij. Zij kennen de omgeving als geen ander, zijn er trots op en hebben vaak de beste insidertips.
 • Wat is de werkwijze van Vivencia Travel?
  Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Bij uw aanvraag horen we graag wat uw wensen zijn. Dit kan telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het aanvraagformulier. Vervolgens ontvangt u naar aanleiding van uw aanvraag van ons een reisvoorstel. Dit voorstel kan verder worden aangepast tot het volledig aansluit bij uw wensen. Hierna boeken wij de volledige reis voor u, zodat u tijdens de reis nergens meer naar om hoeft te kijken, want alles is geregeld.

Andere Reizen op maat

Kroonjuwelen van Portugal deluxe

Maak kennis met de kroonjuwelen van Portugal. U begint uw reis in Lissabon waar u versteld zult staan van de grandeur en culturele rijkdom van deze voormalige wereldmacht. U maakt hier kennis met de mooiste met goud en zilver vergulde kerken en kloosters. E...

Info & reis op maat
Spanjes parels van het Zuiden

Arabische vestingen, Moorse paleizen en gotische kathedralen. De schatten van Granada, Córdoba en Sevilla zijn de trots van Andalusië. Deze schatten uit het islamitisch-christelijk verleden zijn een unicum in de wereld en daarom uitgeroepen tot Werelderfg...

Info & reis op maat