Natuur en cultuur van Tenerife
Altijd héél veel inclusief.
Altijd persoonlijk advies.
Altijd op maat.
Overzicht
Tenerife, eiland vol contrasten!

Of het nou een weerzien is met uw geliefde Tenerife of wellicht uw eerste kennismaking, verrassen zal deze gevarieerde rondreis op het eiland u zeker. Deze wervelende trip heeft de mooiste natuur en cultuur van Tenerife voor u in petto. Langs nationale parken in een bergachtig binnenland, immer vergezeld door het majestueuze uitzicht op de Teide vulkaan. Sta oog in oog met een voormalig wereldimperium in de koloniale straten van het historische stadje San Cristobal de La Laguna en eindig uw reis in stijl met een verblijf aan de ongerepte noordkust, dicht bij enkele van de mooiste dorpjes van het eiland. Tien enerverende dagen Tenerife. Een eiland vol contrasten!

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
10 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.475-1.875,- p.p.
Waarom deze reis?
 • Verrassende route langs drie plekken op Tenerife
 • Heerlijke afwisselende mix van natuur, cultuur en strand
 • Aanschouw Spanjes hoogste berg in Parque Nacional del Teide
 • Verblijf in de koloniale hoofdstad La Laguna
 • Langs kleine baaitjes en kleurrijke dorpjes aan de noordkust
  Hoogtepunten
 • Parque Nacional del Teide
 • San Cristóbal de La Laguna
 • Costas, bahías en playas

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

  Programma

  Dag 1 tot 3: (Amsterdam) - Tenerife-Zuid - Vilaflor

  25 km
  3 overnachtingen in het zuiden

  Vandaag vertrekt u vanuit Nederland naar Tenerife. Als de landing wordt ingezet, vangt u wellicht alvast een glimp op van de hoog boven de rest van het eiland uittorenende Teide vulkaan. Na aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u in korte tijd naar uw eerste locatie in het binnenland.

  De komende dagen verblijft u vlakbij het Parque Nacional del Teide. Dit is het grootste nationale park van de Canarische Eilanden en een waar natuurwonder. Boven het unieke vulkaanlandschap met kraters en versteende lavastromen torent het indrukwekkende silhouet van de 3.718 m hoge Teide uit. Pak de auto en tour rond door deze wonderlijke wereld. Maak het uzelf gemakkelijk en koop een kaartje voor de Teleférico del Teide. Deze kabelbaan brengt u in no-time van het basisstation op 2.356 meter hoogte naar 3.555 meter boven de zeespiegel. Slechts 163 meter onder de top van de Teide!

  Een ander hoogtepunt van het park vindt u aan de voet van de Teide; het opmerkelijke natuurverschijnsel Los Roques de Garcia. Veelkleurige grillige basalttorens torenen hoog uit boven een onherbergzaam maanlandschap. Wandel er bij voorkeur het eind van de middag rond. Het is er dan rustiger en de ondergaande zon tovert dit wonderlijke schouwspel om tot een onvergetelijk filmisch geheel.

  Dag 4 tot 6: Vilaflor - La Laguna

  85 km
  3 overnachtingen in het noordoosten

  Na een paar dagen midden in de natuur is het nu tijd om door te rijden naar het noordoosten van Tenerife. Op slechts korte rijafstand van elkaar liggen daar de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz de Tenerife, en de voormalige koloniale hoofdstad San Cristóbal de La Laguna. Beide steden vragen om een uitgebreide verkenning en dat is prima te doen vanuit uw sfeervol en centraal gelegen accommodatie in La Laguna.

  Het gehele historisch centrum van La Laguna staat sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Sierlijke gotische torens, koepels in barokstijl, koloniale huizen in overvloed, je komt ogen tekort. Welgestelde eigenaren uit Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk bouwden huizen in de meest uiteenlopende stijlen. Een culturele smeltkroes avant la lettre.

  Vanuit La Laguna kunt u gemakkelijk de hoofdstad Santa Cruz bereiken. Neem de tram, die brengt u binnen een kwartier naar het centrum van het bruisende en culturele hart van de stad. Scheelt ook een hoop parkeergedoe! Santa Cruz, met ruim 200.000 inwoners een behoorlijk grote stad, kent een rijke geschiedenis. Verken het historische centrum, bezoek een levendige markt en loop binnen bij één van de prachtige kerken. Kunstliefhebbers komen aan hun trekken bij het museum voor Schone Kunsten en bijzondere architectuur vind je bij de haven in het door Santiago de Calatrava ontworpen concertgebouw Adán Martín. Een iconisch gebouw dat moeilijk aan uw aandacht zal kunnen ontsnappen!

  Dag 7 tot 9: La Laguna - Garachico

  50 km
  3 overnachtingen in het noordwesten

  Neem vandaag de tijd om via fotogenieke wegen uw reis voort te zetten richting het noordwesten. De laatste dagen van deze afwisselende reis verblijft u in de schilderachtige kustplaats Garachico. Ver weg van de drukte van de zuidelijke stranden van Tenerife wisselen kleine dorpjes, fraaie baaitjes en hoge kliffen elkaar af. Hier heerst nog het heerlijke lome ritme van een Spaanse zomerdag.

  Wandel vanuit uw hotel door het havenplaatsje Garachico. Het mag zeker niet ontbreken in het lijstje van mooiste dorpen in de regio. De prachtige nauwe straatjes worden geflankeerd door de kleurrijke gevels van traditionele huizen. Garachico was ooit de belangrijkste haven van Tenerife. Daar kwam abrupt een einde aan toen een vulkaan op 5 mei 1706 uitbarstte. Ondanks deze ramp werd de kustplaats in ere hersteld. Alles in het dorp bekeken? Maak dan een wandeling langs de kust vanaf Castillo de San Miguel. Stop bij één van de vele baaitjes of spring in één van de natuurlijk zeezwembaden tussen de rotsen.

  Richting het ruige westen bieden de majestueus boven zee uitrijzende kliffen van Los Gigantes een geweldige achtergrond. De mooiste aanblik op dit 500 meter hoge spektakelstuk heeft u vanaf het water. Vanuit het gelijknamige dorp Los Gigantes is een ontspannen boottochtje langs de kolossale kliffen snel geregeld.

  Dag 10: Garachico - Tenerife-Zuid - (Amsterdam)

  65 km

  Met de auto bereikt u in een klein uur de luchthaven van Tenerife. Vanachter het vliegtuigraampje werpt u nog een laatste blik op het vulkanische binnenland en de helderblauwe zee. De reis is alweer ten einde, maar de gevarieerdheid van Tenerife met haar verrassende natuur en cultuur zult u niet snel vergeten!

  Hoogtepunten

  Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de hoogtepunten die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

  Parque Nacional del Teide
  Parque Nacional del Teide is het grootste nationale park van de Canarische Eilanden. Boven een uniek vulkaanlandschap met kraters en versteende lavastromen torent het indrukwekkende silhouet van de Teide uit, met zijn 3.718 meter de hoogste berg van Spanje. Kies een gemarkeerde wandeling en beleef het park te voet of maak het uzelf gemakkelijk en koop een kaartje voor de Teleférico del Teide. Deze kabelbaan brengt u in no time naar een hoogte van 3.555 meter boven de zeespiegel, slechts 163 meter onder de top van de Teide. Een ander hoogtepunt van het park vind je aan de voet van de Teide; het opmerkelijke natuurverschijnsel Los Roques de Garcia. Veelkleurige grillige basalttorens torenen hoog uit boven een onherbergzaam maanlandschap. Wandel er bij voorkeur het eind van de middag rond. Het is er dan rustiger en de ondergaande zon tovert dit wonderlijke schouwspel om tot een onvergetelijk filmisch geheel.
  San Cristóbal de La Laguna
  Santa Cruz de Tenerife is een van de twee hoofdsteden van de Canarische Eilanden, samen met Las Palmas de Gran Canaria. Het is onmiskenbaar het bruisende culturele centrum van Tenerife. Je kunt je er dan ook prima een dagje vermaken. Toch willen we hier een ander pareltje onder de aandacht brengen, namelijk de oude koloniale hoofdstad San Cristóbal de La Laguna. Het ligt vlakbij Santa Cruz en staat sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad werd al in 1496 gesticht door Alonso Fernández de Lugo, nadat hij Tenerife had veroverd. Hij riep La Laguna uit tot de hoofdstad van de Canarische Eilanden. Je vindt er sierlijke gotische torens, koepels in barokstijl en koloniale huizen in overvloed. Welgestelde eigenaren uit Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk bouwden huizen in de meest uiteenlopende stijlen. Loop zeker ook even binnen bij de Catedral de San Cristóbal de La Laguna, opvallend roze van kleur!
  Costas, bahías en playas
  Met maar liefst 360 km aan kustlijn kun je op Tenerife alle kanten op. De goudgele stranden in het zuiden en noordoosten zorgen voor een instant vakantiegevoel. De schaduwrijke palmen bij Playa de Las Teresitas wuiven lekker loom in een windje van zee. De door grillige rotsen omarmde beschutte baaitjes in het noorden trekken vooral avontuurlijke reizigers op zoek naar meer privacy en rust. Het is er heerlijk plonzen in de natuurlijke zeezwembaden bij Garachico. Typisch Tenerife zijn ook de vele zwarte stranden en strandjes. Ze bestaan uit het fijne zwarte vulkanische zand, een bijzonder schouwspel, maar minder geschikt voor een uitgebreide strandsessie. In het westen bieden de majestueus boven zee uitrijzende kliffen van Los Gigantes een geweldige achtergrond. De mooiste aanblik op dit 500 meter hoge spektakelstuk heeft u vanaf het water. Vanuit het gelijknamige dorp Los Gigantes is een ontspannen boottochtje langs de kolossale kliffen snel geregeld.
  Cocina Canaria
  Voor de inwoners van de Canarische Eilanden is eten niet zomaar eten. Het is een sociaal gebeuren. De maaltijden volgen een bepaald schema. El desayuno (het ontbijt) stelt meestal niet zoveel voor. Een sterk kopje koffie met een broodje bijvoorbeeld. Voor el almuerzo (lunch) nemen ze ruim de tijd. Het is de grootste maaltijd van de dag en bestaat vaak uit meerdere gangen. Naar Spaans voorbeeld kun je ook de hele dag door tapas eten, in één van de vele bars. Typische tapa van de Canarische Eilanden zijn kipkroketjes, zeer geliefd bij de locals, en bij ons! Na het middagmaal volgt tussen vijf en zeven nog de meriende (koffiepauze), aangevuld met zoet gebak of churros. Blijft nog over la cena (diner). Tussen acht en twaalf 's avonds schuift men nogmaals aan, ditmaal bestaat de maaltijd nog slechts uit één gang, eventueel afgesloten met een dessert. Eén van de lokale delicatessen is palmhoning met yoghurt, ijs of kaas.
  La Gomera- klein maar heel fijn
  La Gomera is één van de minst bezochte Canarische Eilanden. Een klein eiland vol adembenemende stranden, ruige kusten en prachtige wandelpaden door een tropisch berglandschap en mistige regenwouden. De vele gezichten van dit groene paradijs maken La Gomera een heerlijke bestemming. Hoofdplaats San Sebastián de La Gomera ligt verscholen achter de baai waar Columbus en andere zeevaarders vroeger aanlegden. Centrale ontmoetingsplek voor locals en toeristen is het met bomen omzoomde Plaza de las Américas. Een groot gedeelte van het binnenland van La Gomera bestaat uit het bergachtige Parque Nacional de Garajonay. Het merendeel is bedekt met 'laurasilva', eeuwenoude laurierbossen. Een waar wandelwalhalla op grote hoogte! Behalve door de hoogte, wordt het eiland ook gekenmerkt door 'el silbo', de gefloten taal die is uitgevonden om over de ravijnen met elkaar te communiceren. Het gefluit vervangt gedeeltelijk het gebruik van woorden. Heel bijzonder en uniek!
  La Gomera – wandelparadijs
  Gevoelsmatig ligt La Gomera mijlenver van de andere Canarische Eilanden. Hoewel je de Teide op Tenerife bijna kan aanraken en op heldere dagen La Palma en El Hierro kunt zien liggen, is het toch alsof je een heel andere wereld binnenstapt. Dit groene ecoparadijsje trekt wandelliefhebbers vanuit de hele wereld. Aangetrokken door een magische wereld vol woeste wouden en grillige bergkammen, vertrekken ze te voet door deze subtropische sprookjeswereld. Treed in de voetsporen van andere natuurliefhebbers en maak een wandeling door het mysterieuze Parque Nacional de Garajonay of de bergachtige Cumbre de Chijeré. Hier wandel je door eeuwenoude nevelwouden en kronkelige bossen vol frisgroene varens. Volg het pad naar Alto de Garajonay. Het is slechts een kilometer klimmen naar de hoogste top van het eiland en de steile klim wordt uiteindelijk beloond met een 360 graden panorama over het hele eiland. Wow! Het schouwspel van opstijgende wolken is adembenemend.
  Accommodaties

  Met zekerheid kunnen we zeggen dat al onze accommodaties er niet alleen heel mooi uitzien, maar ook heel fijn voelen. We hebben ze namelijk allemaal zelf bezocht! Onze accommodaties zijn altijd kleinschalig en authentiek. Ze liggen op de beste locaties en de eigenaar heeft alle tijd voor een persoonlijk woordje.

  De in deze maatwerkreis opgenomen accommodaties zijn slechts een voorbeeld. Wij gaan graag aan de slag met uw persoonlijke wensen en creëren zo een droomreis die helemaal bij u past!

  Hotel Spa Villalba
  Tenerife
  Tussen de bergen en zee, aan de toerit naar het Parque Nacional del Teide, verwelkomt Hotel Spa Villalba vermoeide reizigers. Laat u aan het eind van een enerverende dag in het binnenland heerlijk in de watten leggen door het vriendelijke personeel. Een berghotel waar alles draait om relaxen in de natuur. lees meer
  • Midden in natuur
  • Zwembad
  • Luxe en comfort
  • Restaurant
  • Spa & wellness
  • Wifi
  La Laguna Gran Hotel
  Tenerife
  Midden in het historisch centrum van de bijzonder sfeervolle stad San Cristóbal de La Laguna is La Laguna Gran Hotel gevestigd in een koloniaal herenhuis uit 1776. Ooit deed het dienst als school en was er zelfs een sigarenfabriek gevestigd. Tegenwoordig kun je je in La Laguna Gran Hotel vergapen aan de bijzondere mix van Canarische architectuur vol moderne toevoegingen. lees meer
  • Centraal gelegen
  • Zwembad
  • Charmant
  • Restaurant
  • Dakterras
  • Wifi
  Gara Hotel
  Tenerife
  Het Gara Hotel is gelegen in het hart van de schilderachtige kustplaats Garachico. Dit sfeervolle hotel is gevestigd  in een 18e-eeuws landhuis in de karakteristieke Canarische stijl, en is de ideale plek om je onder te dompelen in de prachtige natuur en cultuur van noord-Tenerife. lees meer
  • Centraal gelegen
  • Dakterras
  • Uitzicht op zee 
  • Bar
  • Sfeervol
  • Wifi
  Inbegrepen
  Inbegrepen
  Accommodatie

  U verblijft 9 nachten in 3 karakteristieke accommodaties op bijzondere locaties. In alle accommodaties beschikt u over een sfeervolle standaard kamer of studio. Indien gewenst is een upgrade van de kamer mogelijk.

  Verzorging

  In alle accommodaties is ontbijt inbegrepen.

  Vlucht

  Inbegrepen is een non-stop retourvlucht Amsterdam - Tenerife. Luchthavenbelastingen en -toeslagen zijn inclusief. Mogelijkheden voor vertrek vanaf een andere luchthaven treft u aan in het reisvoorstel. Indien gewenst is een stoelreservering mogelijk.

  Bagage

  Bij uw vlucht boeken wij altijd 20/23 kg ruimbagage per persoon voor u bij. Indien gewenst kan dit voor u worden aangepast. Bij alle vluchten kunt u 10/12 kg handbagage per persoon meenemen. De exacte gewichten zijn afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij.

  Auto

  U beschikt de volledige reis over een huurauto categorie small (Fiat 500 of soortgelijk) o.b.v. all-inclusive zonder eigen risico. Uw autohuur verloopt via Sunny Cars, die staan voor zorgeloze autohuur. Daarom is de huurauto via Sunny Cars standaard optimaal verzekerd. Alles wat u nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. U reserveert uw huurauto dus voor een heldere all-inclusive prijs, zonder verborgen kosten. Meer informatie over autohuur, een optionele upgrade en optionele accessoires (bijv. een kinderzitje of een losse GPS) ontvangt u in het reisvoorstel.

  Reisbescheiden

  Enkele weken voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid reispakket. Deze bevat alles wat u nodig hebt tijdens uw reis: vouchers en tickets, algemene reisinformatie en routebeschrijvingen. Om van uw reis een echte belevenis te maken, ontvangt u daarnaast inspirerende brochures/gidsjes, een reistipboekje en suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

  CO₂-compensatie

  Wij compenseren de CO₂-uitstoot van uw reis via GreenSeat (Climate Neutral Group). Meer informatie hierover treft u aan in het reisvoorstel.

  Garanties

  Vivencia Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en CFR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).

  Service

  Voor, tijdens en na de reis bent u verzekerd van onze persoonlijke en deskundige service. Uw reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en u beschikt over een vast aanspreekpunt. U profiteert nu van onze Corona ontzorg service: gratis annuleren & geen aanbetaling.

  Niet inbegrepen
  Verzekeringen

  Zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering worden aanbevolen. Beide verzekeringen zijn optioneel via ons bij te boeken.

  Dossierkosten en bijdragen

  De dossier-/boekingskosten bedragen €25,- per persoon met een maximum van €75,- per boeking. De SGR-bijdrage bedraagt €5,- per persoon per boeking en de bijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.

  Eten & drinken

  Alle niet genoemde maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.

  Overige kosten auto

  Houdt u er rekening mee dat u ter plaatse nog kosten zult maken voor brandstof en eventuele parkeren.

  Entreegelden & excursies

  Optionele activiteiten en entreegelden zijn niet inbegrepen. U ontvangt na boeking een selectie met suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

  Reis aanvragen
  Reis aanvragen
  Met onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een voorstel aan voor een reis op maat voor de reis: Natuur en cultuur van Tenerife.
  Het voorstel zal worden opgesteld op basis van uw voorkeuren en eventuele aanvullende wensen. Na uw aanvraag nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op.
  Uw gegevens

   Aanhef *Dhr.Mevr.
   Volledige naam *
   E-mailadres *
   Woonplaats *
   Volwassenen
   Kinderentot 12 jaar
   Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen?
   Telefoonnummer *
   Dag
   Tijdstip
   Beschrijf uw wensen zo gedetailleerd mogelijk. Denk hierbij aan de reisperiode en specifieke wensen voor de route.
   Uw wensen


   Ervaringen

   Word net als wij enthousiast van de mooiste reiservaringen en vind inspiratie in de verhalen van reizigers die u voorgingen. In de loop der tijd zijn sommige routes gewijzigd waardoor de beschreven ervaringen kunnen afwijken van het huidige reisprogramma.

   Komt hier uw reiservaring?

   Voor onze kersverse bestemming Canarische Eilanden zijn er nog (vrijwel) geen reiservaringen. Wie weet staat hier binnenkort het verslag van uw reis langs de Canarische Eilanden! lees meer

   FAQ
   • Is een reis op maat mogelijk?
    Jazeker en dat kost u niets extra’s! Al onze reizen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, maar ook een volledig voor u op maat gemaakte reis is mogelijk. U kunt uw wensen kenbaar maken via het aanvraagformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.
   • Hoe gaan de vluchten?
    Alle reizen zijn gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam, maar ook vertrek vanaf bijvoorbeeld Eindhoven, Rotterdam of Düsseldorf is mogelijk. De luchtvaartmaatschappij en vliegtijden zijn afhankelijk van uw bestemming en wensen. U kunt uw wensen bij uw reisaanvraag kenbaar maken. Wij houden hier dan zoveel mogelijk rekening mee en bieden u een overzicht van de passende vluchtmogelijkheden.
   • Is deze reis geschikt voor kinderen?
    In principe zijn alle reizen geschikt om met kinderen te maken. Soms kan het nodig zijn een aanpassing in de reis te maken. Uiteraard adviseren wij u hierin. Reizen met kinderen in Spanje betekent veel aanspraak hebben, want zonder twijfel kunnen we zeggen dat Spanjaarden dol zijn op kinderen. In ons aanbod vindt u veel kindvriendelijke accommodaties met zwembad. Daarnaast is er in elke regio genoeg te beleven voor kinderen. Van fijne zandstranden en gave bootovertochten tot avontuurlijke excursies als bergbeklimmen en een bezoek aan de Spaanse paardrijschool. De mogelijkheden en kosten voor het meereizen van kinderen zijn afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Een babybedje bijplaatsen is vrijwel altijd mogelijk, al dan niet tegen een kleine vergoeding.
   • Heeft Vivencia Travel haar accommodaties zelf bezocht?
    Ja, elke accommodatie is door ons bezocht. Hierdoor weten wij als geen ander welke accommodatie het beste bij uw wensen past. Alleen accommodaties die aan onze strenge eisen voldoen, zijn door ons geselecteerd. Ze zijn kleinschalig, authentiek, bijzonder gelegen en bieden een persoonlijke benadering.
   • Zijn er ook excursies bij mijn reis inbegrepen?
    Nee. Wanneer u bij ons een reis boekt, ontvangt u een door ons gemaakte selectie van leuke en interessante excursies die u gemakkelijk voorafgaand aan de reis zelf kunt boeken. In het reispakket dat u krijgt thuisgestuurd, vindt u daarnaast tips over excursies dit u ter plekke kunt organiseren. De accommodaties waar u verblijft helpen u hier graag bij. Zij kennen de omgeving als geen ander, zijn er trots op en hebben vaak de beste insidertips.
   • Wat is de werkwijze van Vivencia Travel?
    Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Bij uw aanvraag horen we graag wat uw wensen zijn. Dit kan telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het aanvraagformulier. Vervolgens ontvangt u naar aanleiding van uw aanvraag van ons een reisvoorstel. Dit voorstel kan verder worden aangepast tot het volledig aansluit bij uw wensen. Hierna boeken wij de volledige reis voor u, zodat u tijdens de reis nergens meer naar om hoeft te kijken, want alles is geregeld.

   Andere Reizen op maat

   Natuur en cultuur van Andalusië

   Tijdens deze reis combineert u het beste van Andalusië. In twee weken reist u door de indrukwekkendste nationale parken en langs de fascinerendste Moorse steden. Van de witte stranden van de Costa de la Luz tot aan een kleine patio in het hart van Sevilla ...

   Info & reis op maat
   Vivencia Traveller Canarische Eilanden

   Een reis zoals een reis hoort te zijn, dat is onze Vivencia Traveller reis langs drie Canarische Eilanden. Ontdek La Palma, La Gomera en Tenerife. Drie eilanden, drie werelden!

   Maak al eilandhoppend kennis met de enorme verscheidenheid van di...

   Info & reis op maat
   Cultuur en natuur van Madeira

   Het subtropische Madeira wordt vaak het eiland van de eeuwige lente genoemd. Zeldzame orchideeën en andere exotische bloemen groeien er gewoon in het wild. Pittoreske bergdorpjes liggen er verscholen in een groen landschap. De ruige rotsen van de grillige ...

   Info & reis op maat

   Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.