Rondreis idyllisch Ibiza
Altijd héél veel inclusief.
Altijd persoonlijk advies.
Altijd op maat.
Overzicht
Ontdekken in een rustig tempo

De oorzaak van de aantrekkingskracht van Ibiza is te vinden in het verleden. Vanwege haar sfeer en natuurschoon overspoelden in de jaren zestig de hippies en later vele kunstenaars en schrijvers het eiland en lieten hun sporen achter. Ook Arabieren die het eiland overheersten, hebben hun steentje bijgedragen om het ‘witte eiland’ te maken tot wat het nu is.

Ontdek Ibiza’s charme – ver weg van de veel te bekende nachtclubs – en ontspan onder de sterrenhemel in het hart van het eiland. Klauter over rotsen naar verborgen baaitjes in het natuurrijke noordwesten en sluit uw reis af op het zuidelijk gelegen strand van Cala d’Hort met uitzicht op het magische Es Vedra.

Voor de reizigers die extra luxe en comfort wensen, is er ook een deluxe variant van deze reis beschikbaar: Rondreis idyllisch Ibiza deluxe.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
12 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.845-2.545,- p.p.
Waarom deze reis?
 • Route langs de mooiste dorpen en natuurgebieden van Ibiza
 • Verblijven in verschillende delen van het eiland
 • Beleef meer dan alleen het strand
 • Authentieke accommodaties op bijzondere locaties
 • Maak de avontuurlijke tocht naar Torre des Savinar
  Hoogtepunten
 • Ibiza’s calas
 • Torre des Savinar & Atlantis
 • Hippie erfgoed

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

  Programma

  Dag 1 tot 4: (Amsterdam) - Eivissa - Sant Llorenc

  25 km
  4 overnachtingen in binnenland

  U vliegt van Nederland naar Ibiza, waarna u uw huurauto ophaalt en doorreist naar het hart van het eiland. U verblijft de komende dagen op een unieke locatie midden in de natuur, waarbij u wordt verwelkomd door eeuwenoude boomgaarden met vele soorten fruitbomen.

  Dit gedeelte van Ibiza wordt gekenmerkt door karaktervolle stadjes als San Miguel en San Carlos, wars van toerisme en teruggeworpen in de tijd. Niet ver van de finca vindt u de hippie markt Las Dalias, één van de meest gezellige markten van het eiland. U vindt er kleding, sieraden, muziekinstrumenten, decoratieve materialen en velerlei antieke meubelen. Na wat onderhandelen tikten wij er een hip paar handgemaakte schoenen op de kop. Om alle indrukken te laten bezinken bestelt u in het nabijgelegen restaurant wat tapas en een mooi glas wijn.

  Dag 5 tot 7: Sant Llorenc - Santa Gertrudis

  15 km
  3 overnachtingen in noordwesten

  U verlaat het hart van het eiland en rijdt richting de noordwestkust, waar u te midden van mediterrane bossen, groene heuvels en velden vol kleurrijke wilde bloemen verblijft in een typisch Ibizaans landhuis. Vanuit de agriturismo kunt u gemakkelijk de weide omgeving verkennen, door de centrale ligging midden op het eiland. Verderop ligt het hectische Sant Antoni, waar u ver vandaan blijft.

  Het ongerepte noordwesten van het eiland wordt gekenmerkt door maagdelijk witte dorpjes als Santa Agnes, talloze boomgaarden en verlaten stranden en baaien die soms alleen maar via de zee te bereiken zijn. Even heuvelafwaarts bevinden zich de baaien van Cala Salada en Punta Galera met prachtige stranden en kristalhelder water. Elke stad en dorp op het eiland heeft zijn eigen patroonheilige. De geboortedag van deze patroonheiligen wordt feestelijk gevierd met een festival van muziek en traditionele volksdansen. Heeft u het geluk tijdens de festiviteiten op het eiland te zijn, dan mag u dit beslist niet missen.

  Dag 8 tot 11: Santa Gertrudis - Sant Josep

  30 km
  4 overnachtingen aan zuidwestkust
  Na uw verblijf in het noordwesten doorkruist u het eiland op weg naar het zuiden. Uw slaapplaats voor de laatste dagen bevindt zich op enkele minuten lopen van het strand. U kunt een bezoek brengen aan Eivissa, de hoofdstad van het eiland. De eeuwenoude, door UNESCO tot Werelderfgoed uitgeroepen, wijk Dalt Villa is een bezoek meer dan waard. Het ontoeristische zuiden biedt een prachtige natuur met de pittoreske kustlijn bij Porroig, idyllische baaitjes als Sa Caleta en het natuurreservaat Ses Salines. Een avontuur voor wandelaars is de route naar de moeilijk bereikbare Torre des Savinar, een eeuwenoude uitkijktoren die een magnifiek panoramisch uitzicht biedt over de Middellandse Zee, Formentera, het magische eiland Es Vedra en bij helder weer het Spaanse vasteland.

  Dag 12: Sant Josep - Eivissa - (Amsterdam)

  Het einde van uw rondreis en kennismaking met het echte Ibiza. Voor uw terugvlucht naar Nederland reist u terug naar het vliegveld van Eivissa, waar u tevens uw huurauto weer inlevert.
  Hoogtepunten

  Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de hoogtepunten die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

  Ibiza’s calas
  Dat Ibiza een echt strandparadijs is, blijkt wel uit het feit dat het eiland meer dan 50 stranden en baaien heeft. In het ruige noorden van Ibiza ligt het kleine strandje Port de ses Caletes. Minder geschikt om te zwemmen, geen faciliteiten, maar ook geen toeristen! In dit smalle baaitje, met natuurlijke keien en vissershutjes heeft u Ibiza even helemaal voor uzelf. Ook in het noorden ligt Cala Xuclar. Dit rustige witte zandstrand omgeven door groene heuvels en een rotsachtige kust biedt u de perfecte mogelijkheid voor een relaxt dagje aan zee. Als u van snorkelen houdt, moet u zeker eens een bezoek brengen aan een strand omgeven door rotsen, met kalm en helder water: het ongerepte en onbedorven Cala Mastella in het oosten. Eén van de mooiste stranden van Ibiza is Sol d´en Serra: een fotogeniek kiezelstrand met een blauwe zee en hoge kliffen.
  Torre des Savinar & Atlantis
  In het zuidwesten van Ibiza ligt een prachtig stukje natuur waar u zelf op ontdekkingstocht kunt gaan. Een steile maar prachtige wandelroute naar Torre des Savinar (ook wel Torre d´en Pirata genoemd) en Atlantis worden beloond met magnifieke panoramische vergezichten. Al jaren wordt de unieke schoonheid van deze plekken in stand gehouden doordat gebaande wegen en routebeschrijvingen simpelweg niet bestaan. Na een steile klim bereikt u de toren, waar u onder andere uitzicht heeft op zee en Es Vedra. Een bezoek aan het nog moeilijker bereikbare 200 meter lager gelegen Atlantis mag de avonturier niet missen. Dit is een meer dan 1000 jaar geleden gecreëerd landschap, toen stenen werden gedolven voor de muren van Dalt Vila. Gedurende de daaropvolgende eeuwen hebben andere steen- en beeldhouwers hun handtekening aan de rest van het landschap gegeven.
  Hippie erfgoed
  In de jaren ’60 van de vorige eeuw waren het de hippies die zorgden voor een tegencultuur voor de eeuwenoude beschavingen die Ibiza had gekend. De meeste hippies hebben het eiland nooit meer verlaten en hebben zich in het noorden van het eiland gevestigd. Later volgden vele kunstenaars en schrijvers de hippies en ook zij lieten hun sporen achter. Ook de Arabieren die het eiland overheersten, hebben hun steentje bijgedragen om het ‘witte eiland’ te maken tot wat het nu is. In San Carles vindt u de hippie markt Las Dalias, één van de meest gezellige markten van het eiland. U vindt er kleding, sieraden, muziekinstrumenten, decoratieve materialen en velerlei antieke meubelen. Om alle indrukken te laten bezinken bestelt u in het nabijgelegen restaurant wat tapas en een mooi glas wijn.
  Witte dorpjes
  Ibiza herbergt tal van pittoreske dorpjes die gekenmerkt worden door witgepleisterde huisjes, levendige straatjes en schattige marktstalletjes. De mooiste dorpjes liggen in het noorden van het eiland. Sant Carles de Peralta (San Carlos) is er hier één van. Het dorpje is al meer dan 2500 jaar oud en wordt gekenmerkt door de traditionele Ibizaanse bouwstijl. In het centrum staat op het plein een wit kerkje uit de 18e eeuw met in de tuin een waterput en wat overblijfselen van een olijfmolen uit de tijd van de Romeinen. Een ander charmant en rustig dorpje is Santa Agnes de Corona. Het dorpje staat vooral bekend om haar vele amandelbomen. Maak een heerlijke wandeling door dit authentieke dorpje en ontspan terwijl u de witte huisjes, de kerk uit 1812 en de vele velden vol amandel-, sinaasappel- en citroenbomen bewondert.
  Cala d’Hort Nationaal Park
  Nationaal Park Cala d’Hort is een beschermd natuurreservaat in het zuidwesten van Ibiza dat bestaat uit de kuststrook bij Cala d'Hort en de mythische eilandjes Es Vedra, Es Vedranell en nog enkele andere minuscule eilandjes. De eilanden zijn de thuisbasis van enkele beschermde vogel- en schildpaddensoorten. Vanaf het strand van Cala d’Hort kunt u een boot huren, om de eilanden varen en genieten van een schitterende zonsondergang. Binnen de grenzen van het park ligt ook de heuvel Sa Talaia, met 487 meter het hoogste punt van het eiland. Voor een magnifiek panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee, de kust en de eilandjes gaat u te voet naar de eeuwenoude uitkijktoren Torre des Savinar.
  Ses Salines Nationaal Park
  Dit natuurpark bestrijkt het zuiden van Ibiza, het noorden van Formentera en tussenliggende eilandjes als Espalmador en s’Espardell. Enerzijds kent het gebied weelderige vegetatie en lange zandstranden, anderzijds is Ses Salines rijk aan zoutpannen en moerassen, die vogels als flamingo's, ooievaars en reigers aantrekken. Het is ook het leefgebied van zeldzame vogels als slechtvalken en adelaars. De stranden van natuurreservaat Ses Salines zijn open en uitgestrekt en worden omgeven door duinen en pijnboom- en dennenbossen. Dankzij het heldere, schone water is er een weelderige onderwaterwereld, wat duiken of snorkelen erg aantrekkelijk maakt. Een van de belangrijkste redenen voor het heldere water is de aanwezigheid van Posidonia oceanica, een zeeplant die transparante wateren bevordert, erosie voorkomt en als habitat dient voor de fauna van de oceaan.
  Dalt Vila
  Gelegen op een kleine heuvel dichtbij zee ligt de historische wijk Dalt Vila. Deze “Hoge Stad” vormt met haar steile en slingerende straatjes vol witte huisjes de oude kern van Eivissa, de hoofdstad van Ibiza. Al vanaf de haven heeft u zicht op de 16e-eeuwse stadsmuren die de oude dorpskern indertijd moesten beschermen tegen de piraten. De muren hebben de tand des tijds goed doorstaan en in 1999 werd Dalt Villa dan ook opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Op een strategisch punt ligt de Catedral Santa María de la Nieves. Dit wordt direct duidelijk wanneer u het Plaça de la Catedral bereikt. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de haven en over de zee richting Formentera. Met haar sobere witgebleekte uiterlijk is de kathedraal ’s avonds, wanneer zij verlicht is, op haar mooist.
  Ibizaanse volksdans
  Eén van de meest typische en authentieke tradities van Ibiza is de traditionele volksdans Baile Payés (Ball Payès). Deze folkloristische dans hoort nog steeds bij de Ibizaanse cultuur. Het gaat gepaard met veel uiterlijk vertoon en de kleurrijke klederdracht, spectaculaire sieraden en muziekinstrumenten zijn dan ook een onmisbaar onderdeel van de dans. Hoewel de oorsprong van de dans niet bekend is, weten we wel dat de dans vaak samenviel met belangrijke maatschappelijke gebeurtenissen. In de dans nodigt de man met een klap van de castagnetten de vrouw uit om te dansen, een soort van subtiele flirt. De stappen zijn vooraf niet bepaald, dus elke grote sprong en gooi van de benen is geboren uit impuls. De dans beleeft u mee op het kerkplein van San Miguel of in het Sant Pere bastion van Dalt Villa (Eivissa).
  Formentera
  Dit gemoedelijke buureiland van Ibiza is grotendeels ongerept en staat bekend om haar lange witte zandstranden en kristalheldere water. Het eiland is vanaf Ibiza per boot te bezoeken (30 minuten varen). Vanwege de korte afstanden is het eiland het beste per fiets of scooter te verkennen. Neem een halve dag de tijd om van oost naar west te toeren. Bij de Far de Cap de Barbaria waant u zich aan het einde van de wereld: een uitgestrekt en ongebleekt maanlandschap met hier en daar wat wilde rozemarijn en tijm, liggend op wel 100 meter hoge kliffen, vormt het perfecte decor voor de stralend witte vuurtoren. Door het ongerepte binnenland gaat de route omhoog de heuvel La Mola op, vanaf waar u bij de Far de la Mola een fenomenaal uitzicht hebt over Formentera en de zee. Aan het einde van de dag vind u ontspanning op één van Formentera’s meest idyllische stranden: Playa de Ses Illetes.
  Accommodaties

  Met zekerheid kunnen we zeggen dat al onze accommodaties er niet alleen heel mooi uitzien, maar ook heel fijn voelen. We hebben ze namelijk allemaal zelf bezocht! Onze accommodaties zijn altijd kleinschalig en authentiek. Ze liggen op de beste locaties en de eigenaar heeft alle tijd voor een persoonlijk woordje.

  De in deze maatwerkreis opgenomen accommodaties zijn slechts een voorbeeld. Wij gaan graag aan de slag met uw persoonlijke wensen en creëren zo een droomreis die helemaal bij u past!

  Casa Naya
  Ibiza noord

  Casa Naya is een typisch Ibizaans landhuis voorzien van alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. De ligging midden in de natuur, de vredige rust en de panoramische vergezichten zorgen voor een ongekend ontspannen sfeer.  lees meer
  • Midden in natuur
  • Zwembad
  • Uitzicht op bergen
  • Sauna
  • Gezinsvriendelijk
  • Wifi
  Can Cosmi Prats
  Ibiza centraal
  Centraal gelegen op Ibiza ligt Can Cosmi Prats, een 200 jaar oude agroturismo gerund met veel toewijding. Geniet van de enorme hartelijkheid van de eigenaren Anaïs en Santi, die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Hier voelt u zich meteen helemaal thuis!   lees meer
  • Midden in natuur
  • Tuin
  • Serene sfeer
  • Terras
  • Zwembad
  • Wifi
  Calador
  Ibiza zuidwest

  Met een fenomenaal uitzicht op het mythische rotseiland Es Vedra ligt hotel Calador. Misschien wel Ibiza’s ultieme bewijs dat kleinschaligheid en een sfeervolle ambiance wel degelijk te combineren zijn met een beperkt prijskaartje. En het strand vindt u op slechts vijf minuten lopen… lees meer
  • Midden in natuur
  • Zwembad
  • Vlakbij strand
  • Restaurant
  • Gezinsvriendelijk
  • Wifi
  Inbegrepen
  Inbegrepen
  Accommodatie

  U verblijft 11 nachten in 3 kleinschalige en karakteristieke accommodaties op bijzondere locaties. In alle accommodaties beschikt u over een sfeervolle superior kamer of appartement. Indien gewenst is een upgrade van de kamer mogelijk.

  Verzorging

  Ontbijt is niet inbegrepen. In alle accommodaties beschikt u over een eigen keuken. Indien gewenst is het mogelijk ontbijt bij te boeken.

  Vlucht

  Inbegrepen is een non-stop retourvlucht Amsterdam - Ibiza. Luchthavenbelastingen en -toeslagen zijn inclusief. Mogelijkheden voor vertrek vanaf een andere luchthaven treft u aan in het reisvoorstel. Indien gewenst is een stoelreservering mogelijk.

  Bagage

  Bij uw vlucht boeken wij altijd 20/23 kg ruimbagage per persoon voor u bij. Indien gewenst kan dit voor u worden aangepast. Bij alle vluchten kunt u 10/12 kg handbagage per persoon meenemen. De exacte gewichten zijn afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij.

  Auto

  U beschikt de volledige reis over een huurauto categorie small (Fiat 500 of soortgelijk) o.b.v. all-inclusive zonder eigen risico. Uw autohuur verloopt via Sunny Cars, die staan voor zorgeloze autohuur. Daarom is de huurauto via Sunny Cars standaard optimaal verzekerd. Alles wat u nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. U reserveert uw huurauto dus voor een heldere all-inclusive prijs, zonder verborgen kosten. Meer informatie over autohuur, een optionele upgrade en optionele accessoires (bijv. een kinderzitje of een losse GPS) ontvangt u in het reisvoorstel.

  Reisbescheiden

  Enkele weken voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid reispakket. Deze bevat alles wat u nodig hebt tijdens uw reis: vouchers en tickets, algemene reisinformatie en routebeschrijvingen. Om van uw reis een echte belevenis te maken, ontvangt u daarnaast inspirerende brochures/gidsjes, een reistipboekje en suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

  CO₂-compensatie

  Wij compenseren de CO₂-uitstoot van uw reis via GreenSeat (Climate Neutral Group). Meer informatie hierover treft u aan in het reisvoorstel.

  Garanties

  Vivencia Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en CFR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).

  Service

  Voor, tijdens en na de reis bent u verzekerd van onze persoonlijke en deskundige service. Uw reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en u beschikt over een vast aanspreekpunt. U profiteert nu van onze Corona ontzorg service: gratis annuleren & geen aanbetaling.

  Niet inbegrepen
  Verzekeringen

  Zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering worden aanbevolen. Beide verzekeringen zijn optioneel via ons bij te boeken.

  Dossierkosten en bijdragen

  De dossier-/boekingskosten bedragen €25,- per persoon met een maximum van €75,- per boeking. De SGR-bijdrage bedraagt €5,- per persoon per boeking en de bijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.

  Eten & drinken

  Alle niet genoemde maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening. Ontbijt is optioneel bij te boeken.

  Overige kosten auto

  Houdt u er rekening mee dat u ter plaatse nog kosten zult maken voor brandstof.

  Entreegelden

  Optionele activiteiten en entreegelden zijn niet inbegrepen.

  Toeristenbelasting

  Ca. €2-3,- per persoon per nacht voor personen vanaf 16 jaar, ter plaatse te voldoen.

  Reis aanvragen
  Reis aanvragen
  Met onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een voorstel aan voor een reis op maat voor de reis: Rondreis idyllisch Ibiza.
  Het voorstel zal worden opgesteld op basis van uw voorkeuren en eventuele aanvullende wensen. Na uw aanvraag nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op.
  Uw gegevens

   Aanhef *Dhr.Mevr.
   Volledige naam *
   E-mailadres *
   Woonplaats *
   Volwassenen
   Kinderentot 12 jaar
   Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen?
   Telefoonnummer *
   Dag
   Tijdstip
   Beschrijf uw wensen zo gedetailleerd mogelijk. Denk hierbij aan de reisperiode en specifieke wensen voor de route.
   Uw wensen


   Ervaringen

   Word net als wij enthousiast van de mooiste reiservaringen en vind inspiratie in de verhalen van reizigers die u voorgingen. In de loop der tijd zijn sommige routes gewijzigd waardoor de beschreven ervaringen kunnen afwijken van het huidige reisprogramma.

   Charme vakantie Ibiza

   Hartelijk dank voor het organiseren van onze vakantie op Ibiza. Wat hebben wij genoten! Ondanks het feit dat wat afstanden betreft niks echt ver is op Ibiza, hebben wij toch bijna 1000 kilometer gereden op het eiland. Vliegen vanaf Rotterdam is voor ons erg goed bevallen. Snel vanaf huis en een prima tijd om al in de ochtend te landen op de plaats van bestemming. Eenmaal de bagage opgehaald bleek dat de gehuurde auto niet beschikbaar was, waardoor we gratis een auto 2 klassen groter kregen. Prima wat ons betreft. De eerste accommodatie La Colina is ons erg goed bevallen. De omgeving is erg rustig en een prima uitvalsplaats om het eiland te verkennen. We hebben er voor gekozen de eerste week voornamelijk het noorden van het eiland te ... lees meer

   Perfecte organisatie

   Wij hebben enorm genoten van onze vakantie op Ibiza!! Jammer dat het alweer voorbij is... Alledrie de accommodaties waren erg fijn, op hun eigen wijze charmant en we werden zeer gastvrij ontvangen. Met name de eerste 2 hotels (de 2 kleinste als ik me niet vergis) zorgden voor net die leuke extraatjes zoals een strandtas met 2 strandlakens en een persoonlijke toenadering met tips voor de omgeving. Hetzelfde geldt voor het leuke pakket dat wij voorafgaand aan de vakantie toegestuurd kregen, wat een leuke verrassing met het reisgidsje en het reisdagboek! Wij kunnen dan ook geen tips voor verbeteringen aangeven! We zullen de foto's die we gemaakt hebben nog even bekijken of daar nog mooie foto's bijzitten die we kunnen mailen. Hartelij... lees meer

   Heerlijke rustige locaties

   We zijn net terug van onze rondreis idyllisch Ibiza. We zijn erg tevreden over de reis, alles was goed geregeld en we hebben er erg van genoten! Als we weer naar Spanje gaan zullen we zeker weer op jullie site kijken of er een andere leuke reis tussen zit! ik zal ook nog een mail sturen met een klein reisverslag. Groetjes Ruud en Anita Peters en niet veel later volgt dan het verslag... Hier wat foto's van onze rondreis op Ibiza Hotel calador, casa naya en casa vilda marge. Alle drie erg leuk, goede service en erg netjes. We hadden bij calador en casa naya wel een andere kamer (groter) dan oorspronkelijk in de reis zit, dit vanwege onze lastminute boeking. Dus we kunnen niet oordelen over de standaard kamers, maar aangezien alle acc... lees meer

   Rondreis op Ibiza

   Een beetje een late reactie van ons op de vakantie op Ibiza. We hebben een heerlijke tijd gehad, de locaties waren allemaal heerlijk. Vooral de afwisseling was erg leuk, 3 compleet verschillende plekken en accommodaties. Ik heb wat foto's bijgevoegd.   We hebben genoten van het gemak dat alles geregeld was door jou, bedankt daarvoor! Doe je dit ook op Mallorca? Daar zouden we ook wel zoiets willen doen.   Bedankt en wellicht tot ziens, Met vriendelijke groeten, Femke Krol Cor van der Wurff   Noot van Vivencia Travel: een dergelijke authentieke rondreis bieden wij ook op Mallorca aan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel op maat. lees meer

   Hippies die de zon onder trommelen

   Net terug van een heerlijke rondreis op Ibiza. Hierbij een collage van onze persoonlijke highlights: hippiemarkt Las Dalias op maanagavond, op zondag vanaf 17.00u Cala Benirras hippies die voor groot publiek op het strand de zon onder trommelen en dan eten op hetzelfde strand bij top pizza tentje. Ibiza stad en de Dalt Villa, absolute aanrader is daar te eten bij El Olivo. Jullie tips waren waardevol. Bedankt voor het samenstellen van deze reis! Vriendelijke groet, Yvonne lees meer

   FAQ
   • Is een reis op maat mogelijk?
    Jazeker en dat kost u niets extra’s! Al onze reizen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, maar ook een volledig voor u op maat gemaakte reis is mogelijk. U kunt uw wensen kenbaar maken via het aanvraagformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.
   • Hoe gaan de vluchten?
    Alle reizen zijn gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam, maar ook vertrek vanaf bijvoorbeeld Eindhoven, Rotterdam of Düsseldorf is mogelijk. De luchtvaartmaatschappij en vliegtijden zijn afhankelijk van uw bestemming en wensen. U kunt uw wensen bij uw reisaanvraag kenbaar maken. Wij houden hier dan zoveel mogelijk rekening mee en bieden u een overzicht van de passende vluchtmogelijkheden.
   • Is deze reis geschikt voor kinderen?
    In principe zijn alle reizen geschikt om met kinderen te maken. Soms kan het nodig zijn een aanpassing in de reis te maken. Uiteraard adviseren wij u hierin. Reizen met kinderen in Spanje betekent veel aanspraak hebben, want zonder twijfel kunnen we zeggen dat Spanjaarden dol zijn op kinderen. In ons aanbod vindt u veel kindvriendelijke accommodaties met zwembad. Daarnaast is er in elke regio genoeg te beleven voor kinderen. Van fijne zandstranden en gave bootovertochten tot avontuurlijke excursies als bergbeklimmen en een bezoek aan de Spaanse paardrijschool. De mogelijkheden en kosten voor het meereizen van kinderen zijn afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Een babybedje bijplaatsen is vrijwel altijd mogelijk, al dan niet tegen een kleine vergoeding.
   • Heeft Vivencia Travel haar accommodaties zelf bezocht?
    Ja, elke accommodatie is door ons bezocht. Hierdoor weten wij als geen ander welke accommodatie het beste bij uw wensen past. Alleen accommodaties die aan onze strenge eisen voldoen, zijn door ons geselecteerd. Ze zijn kleinschalig, authentiek, bijzonder gelegen en bieden een persoonlijke benadering.
   • Wat is de werkwijze van Vivencia Travel?
    Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Bij uw aanvraag horen we graag wat uw wensen zijn. Dit kan telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het aanvraagformulier. Vervolgens ontvangt u naar aanleiding van uw aanvraag van ons een reisvoorstel. Dit voorstel kan verder worden aangepast tot het volledig aansluit bij uw wensen. Hierna boeken wij de volledige reis voor u, zodat u tijdens de reis nergens meer naar om hoeft te kijken, want alles is geregeld.

   Andere Reizen op maat

   Rondreis idyllisch Ibiza deluxe

   De oorzaak van de aantrekkingskracht van Ibiza is te vinden in het verleden. Vanwege haar sfeer en natuurschoon overspoelden in de jaren zestig de hippies en later vele kunstenaars en schrijvers het eiland en lieten hun sporen achter. Ook Arabieren die het ...

   Info & reis op maat
   Familie rondreis Ibiza

   In bijna twee weken tijd reizen jullie door ‘het andere Ibiza’. Geen brallende Britten en drinkende Duitsers, maar kleinschalige accommodaties in een prachtig landschap. Verblijf tussen Ibiza’s groene heuvels en aan het blauwe water van de Middellands...

   Info & reis op maat
   Rondreis Parels van Mallorca

   Tijdens deze rondreis reist u langs beschermde natuurgebieden en de meest idyllische bergdorpjes van Mallorca. Baleareneiland van zon, zee én van oneindige zandstranden, adembenemende uitzichten en een unieke flora en fauna. U verblijft in vier unieke kle...

   Info & reis op maat

   Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.