Reizen Corsica
 

Reizen Corsica

Reizen Corsica

De Fransen noemen dit imposante Franse eiland liefkozend ‘île de Beauté’. Dat dit hét eiland van de schoonheid is, hebben wij met eigen ogen ondervonden. Corsica is een samenspel van alles wat menig reiziger trekt; azuurblauwe zeeën, kleurrijke havensteden en gemoedelijke dorpjes. Dit alles komt terug in onze reizen naar Corsica.

Toch is dit eiland eenvoudig te onderscheiden van de rest, het is anders, eigenzinnig en tegendraads. Het heeft iets mysterieus door de overvloed aan natuurschoon die nagenoeg elk stukje grond van dit eiland beslaat. Die lawine aan bergketens, groene bossen, diepblauwe meren en eindeloze valleien geven dat machtige gevoel van grenzeloze vrijheid. Laat u daarom inspireren door onze reizen op Corsica. 

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Rondreis Parels van Corsica

Maak kennis met het trotse Corsica en haar veelzijdigheid. Van onstuimig binnenland naar dieprode granietrotsen, witte kalksteenformaties en een decor aan schilderachtige dorpjes.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
15 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.825-2.225,- p.p.

Rondreis Parels van Corsica met eigen vervoer

Maak met uw eigen auto kennis met het trotse en veelzijdige Corsica. Van onstuimig binnenland naar dieprode granietrotsen, witte kalksteenformaties en een decor aan schilderachtige dorpjes.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
17 dagen
Reistype:
rondreis (eigen vervoer)
Reissom:
€1.425-1.775,- p.p.

Combinatiereis Sardinië & Corsica

Reis van ‘La Sardegna’ naar ‘Île de Beauté’ en geniet van de mooiste highlights van beide eilanden. Ontdek in vijftien dagen deze twee parels in de Middellandse Zee.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
15 dagen
Reistype:
combinatiereis (fly-drive)
Reissom:
€1.695-2.345,- p.p.

Combinatiereis Sardinië & Corsica met eigen vervoer

Reis van ‘La Sardegna’ naar ‘Île de Beauté’ en geniet in zeventien dagen in uw eigen vertrouwde auto van de mooiste plekjes onderweg én deze twee parels in de Middellandse Zee.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
17 dagen
Reistype:
combinatiereis (eigen vervoer)
Reissom:
€1.425-1.945,- p.p.

Wandelen en natuur op Corsica

Sta oog in oog met de vurige en ongetemde woestenij van dit Franse eiland. Ga voort langs sprookjesbossen, rivieren, valleien, kloven en ruwe bergketens die geen beperking kennen.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
8 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.095-1.345,- p.p.

Niet gevonden
wat u zocht?

Ons reisaanbod naar het Middellandse Zeegebied biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
Reizen van Vivencia Travel
Promoted Tour Photo
Reis op maat
Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar het authentieke Middellandse Zeegebied.
Promoted Tour Photo
Authentieke reizen
Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje, Portugal, Italië & Corsica en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
Promoted Tour Photo
De mooiste plekken
Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
Promoted Tour Photo
Onbezorgd op pad
Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.