Cultuurreizen Portugal
 

Cultuurreizen Portugal

Cultuurreizen Portugal

Een wereldmacht vol zeevaarders en ontdekkingsreizigers, dat was het ooit zo rijke Portugal. Overal in het land getuigen de prachtigste steden vol culturele schatten van deze roemrijke periode. Reis langs bruisende steden en verborgen pareltjes in het binnenland en ontdek de ziel van Portugal.

Romeinse villa’s en wegen, Moorse burchten, middeleeuwse stadjes en imposante kloosters en kerken. Tijdens een cultuurreis door Portugal ontdekt u het allemaal. Luister naar de weemoedige klanken van de fado, dwaal door schilderachtige wijken en proef de lekkerste streekgerechten. Liefde gaat door de maag en dat geldt zeker voor Portugal!

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

  Parels van Portugal per trein

  Reis per trein langs bruisende Porto, door het droomdecor van de Douro, via studentikoos Coimbra naar bruisend en werelds Lissabon. 

  Cultuur
  Natuur
  Strand
  Reisduur:
  10 dagen
  Reistype:
  rondreis (fly-train)
  Reissom:
  €1.445-1.815,- p.p.

  Historische Pousadas reis Portugal

  Verblijf in kleurrijke kastelen, prachtige paleizen en middeleeuwse kloosters. Maak een onvergetelijke reis langs de mooiste historische Pousadas van Portugal.

  Cultuur
  Natuur
  Strand
  Reisduur:
  10 dagen
  Reistype:
  rondreis (fly-drive)
  Reissom:
  €1.595-1.825,- p.p.

  Parels van Portugal deluxe

  Onderga in stijl de levendige sfeer van havenstad Porto, ervaar het energieke en studentikoze Coimbra en dompel u badend in luxe onder in het wereldse & weemoedige Lissabon.

  Cultuur
  Natuur
  Strand
  Reisduur:
  10 dagen
  Reistype:
  rondreis (fly-drive)
  Reissom:
  €1.985-2.385,- p.p.

  Niet gevonden
  wat u zocht?

  Ons reisaanbod naar het Middellandse Zeegebied biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
  Reizen van Vivencia Travel
  Promoted Tour Photo
  Reis op maat
  Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar het authentieke Middellandse Zeegebied.
  Promoted Tour Photo
  Authentieke reizen
  Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje, Portugal, Italië & Corsica en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
  Promoted Tour Photo
  De mooiste plekken
  Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
  Promoted Tour Photo
  Onbezorgd op pad
  Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!

  Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.