Familiereizen Catalonie - Vivencia Travel
 

Familiereizen Catalonie - Vivencia Travel

Familiereizen Catalonië

Voor wie af wil wijken van de gebaande paden én een ontspannen reis met het hele gezin wil maken zijn er onze familiereizen naar Catalonië. De regio is nog bij veel mensen onbekend en dat is volgens ons onterecht!
Met onze ervaring hebben we de heerlijkste plekjes voor jullie geselecteerd om jullie gezinsvakantie naar Catalonië tot een groot succes te maken. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor papa en mama.

Ga samen op ontdekking door Catalonië: beleef Barcelona, geniet in het groene binnenland en ontspan aan de authentieke stranden van de Costa Brava. Wat is er fijner dan genieten van de stralende ogen van je kind terwijl je zelf ook helemaal tot rust komt?

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Niet gevonden wat u zocht?

Ons reisaanbod naar Spanje en Portugal biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
Reizen van Vivencia Travel
Promoted Tour Photo
Reis op maat
Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar authentiek Spanje en Portugal.
Promoted Tour Photo
Authentieke reizen
Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje en Portugal en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
Promoted Tour Photo
De mooiste plekken
Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
Promoted Tour Photo
Onbezorgd op pad
Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!