Huwelijksreizen Mallorca
 

Huwelijksreizen Mallorca

Huwelijksreizen Mallorca

Als het ‘ja’-woord straks gegeven is, willen jullie waarschijnlijk nog maar één ding: genieten van elkaar! Ver weg van de dagelijkse beslommeringen in een romantisch hotel op het liefst een droombestemming. Mallorca is er zo één!

Een huwelijksreis naar Mallorca betekent genieten van ongeschonden stranden als Es Trenc, lieflijke baaitjes als die van Cala Deià en indrukwekkende natuurgebieden als Serra de Tramuntana en de maagdelijke Cabrera archipel.

Romantiek is te vinden in zowel onze rondreizen als huwelijksreizen naar Mallorca. Al onze romantische plekjes zijn karakteristiek, kleinschalig en bijzonder gelegen.

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Niet gevonden
wat u zocht?

Ons reisaanbod naar het Middellandse Zeegebied biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
Reizen van Vivencia Travel
Promoted Tour Photo
Reis op maat
Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar het authentieke Middellandse Zeegebied.
Promoted Tour Photo
Authentieke reizen
Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje, Portugal, Italië & Corsica en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
Promoted Tour Photo
De mooiste plekken
Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
Promoted Tour Photo
Onbezorgd op pad
Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.