Natuur cultuur reizen Sardinië
 

Natuur cultuur reizen Sardinië

Natuur & cultuurreizen Sardinië

Natuur en cultuur gaan heel goed samen op Sardinië. Met de duizenden Nuraghes op het eiland, die stammen uit de bronstijd, bent u altijd in de buurt van cultuur. Daarnaast heeft het eiland vele kleurrijke dorpen die ieder hun eigen geschiedenis hebben.

Naast cultuur kunt u eigenlijk overal op het eiland genieten van de fenomenale natuur die zeker in het oosten zeer overweldigend te noemen is. Wandel langs hoge kliffen en diepe kloven en zoek verkoeling in de turkoois heldere zee. Wij maken graag een voorstel op maat voor uw onvergetelijke natuur & cultuurreis naar Sardinië.

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Rondreis Parels van Sardinië

Geniet van ongerepte natuur en de mooiste stranden van Sardinië. Wandel door de ruige bergen en bezoek de kleurrijke dorpen in het binnenland.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
15 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.455-2.025,- p.p.

Rondreis Parels van Sardinië met eigen vervoer

Geniet met de eigen auto van ongerepte natuur en de mooiste stranden van Sardinië. Wandel door de ruige bergen en bezoek de kleurrijke dorpen in het binnenland.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
17 dagen
Reistype:
rondreis (eigen vervoer)
Reissom:
€1.125-1.625,- p.p.

Combinatiereis Sardinië & Corsica

Reis van ‘La Sardegna’ naar ‘Île de Beauté’ en geniet van de mooiste highlights van beide eilanden. Ontdek in vijftien dagen deze twee parels in de Middellandse Zee.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
15 dagen
Reistype:
combinatiereis (fly-drive)
Reissom:
€1.695-2.345,- p.p.

Combinatiereis Sardinië & Corsica met eigen vervoer

Reis van ‘La Sardegna’ naar ‘Île de Beauté’ en geniet in zeventien dagen in uw eigen vertrouwde auto van de mooiste plekjes onderweg én deze twee parels in de Middellandse Zee.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
17 dagen
Reistype:
combinatiereis (eigen vervoer)
Reissom:
€1.425-1.945,- p.p.

Niet gevonden
wat u zocht?

Ons reisaanbod naar het Middellandse Zeegebied biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
Reizen van Vivencia Travel
Promoted Tour Photo
Reis op maat
Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar het authentieke Middellandse Zeegebied.
Promoted Tour Photo
Authentieke reizen
Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje, Portugal, Italië & Corsica en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
Promoted Tour Photo
De mooiste plekken
Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
Promoted Tour Photo
Onbezorgd op pad
Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.