Wandelvakanties Corsica
 

Wandelvakanties Corsica

Wandelvakanties Corsica

Corsica staat synoniem voor een overdaad aan natuu en voor een onuitputtelijke en grenzeloze rijkdom aan flora en fauna. Dit hebben wij hoogst persoonlijk mogen ervaren. Elke kronkelende weg voert weer naar een nieuwe schat aan panoramische vergezichten.

Te voet tijdens een wandelvakantie op Corsica kunt u dit het beste tot u laten komen, ongedwongen wanneer al uw zintuigen op scherp staan. Uw kleinschalige accommodatie zorgt voor de ideale uitvalsbasis. Met een wandelkaart en raadgeving van de locals op zak, weet u de beste plekjes te vinden tijdens een eigen wandelvakantie op maat naar Corsica. 

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

  Wandelen en natuur op Corsica

  Sta oog in oog met de vurige en ongetemde woestenij van dit Franse eiland. Ga voort langs sprookjesbossen, rivieren, valleien, kloven en ruwe bergketens die geen beperking kennen.

  Cultuur
  Natuur
  Strand
  Reisduur:
  8 dagen
  Reistype:
  rondreis (fly-drive)
  Reissom:
  €1.195-1.475,- p.p.

  Niet gevonden
  wat u zocht?

  Ons reisaanbod naar het Middellandse Zeegebied biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
  Reizen van Vivencia Travel
  Promoted Tour Photo
  Reis op maat
  Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar het authentieke Middellandse Zeegebied.
  Promoted Tour Photo
  Authentieke reizen
  Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje, Portugal, Italië & Corsica en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
  Promoted Tour Photo
  De mooiste plekken
  Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
  Promoted Tour Photo
  Onbezorgd op pad
  Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!

  Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.