Wandelvakanties Spanje
 

Wandelvakanties Spanje

Wandelvakanties

Wie van wandelen en natuur houdt moet echt een keer wandelvakantie in Spanje, Portugal of Italië maken. Zeker in het voor- en najaar zijn dit de perfecte wandelbestemmingen. Met wandelpaden over hoge bergen, door mysterieuze bossen en langs panoramische kustgebieden is er voor ieder type wandelaar wel een mooie tocht te maken.

Voel de stenen van eeuwenoude wandelpaden onder de voeten en ruik de geur van dennenbomen. Proef de zilte zeewind en verwonder u over de zachte schittering van het zonlicht op de golven van de zee. Al wandelend zet u uw zintuigen op genieten. Een gevoel van tevredenheid komt op. Een wandelvakantie door Spanje, Portugal of Italië, de allerfijnste vorm van ontspanning.

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Wandelen en natuur in Andalusië

Wandel uw benen moe en uw hoofd leeg in de mooiste natuurgebieden van Andalusië. Beklim de bergtoppen van de Sierra Nevada en daal af in de kloven en grotten van de Sierra de Grazalema.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
8 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€995-1.195,- p.p.

Wandelen en natuur op Mallorca

Maak de mooiste wandelingen over kustpaden en door de woeste bergen van Mallorca. Geniet van de stilte, de frisse zee- en berglucht en verwonder u om de spectaculairste vergezichten.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
8 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€975-1.195,- p.p.

Wandelen en natuur in Noord-Portugal

Wandel door de mooiste natuurgebieden van Portugal. Aanschouw de ruige schoonheid van Nationaal Park Peneda-Gêres en geniet op grote hoogte van de vergezichten van Serra Estrela.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
8 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.075-1.225,- p.p.

Wandelen en natuur op Madeira

Ontdek de vele gezichten van magisch Madeira, van de ruige noordkust tot het tropische zuiden. Wandel door een exotische wereld in één van de mooiste wandelgebieden van Europa.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
10 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.195-1.495,- p.p.

Wandelen en natuur op de Azoren

Ontdek al wandelend de ongerepte kanten van de eilanden São Miguel en Pico. Bedwing de steile hellingen van uitgedoofde vulkanen en ontdek de heldere turquoise kratermeren van São Miguel.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
10 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€1.395-€1.695,-

Wandelen en natuur op Sardinië

Ervaar de mooie combinatie van wandelingen langs de grillige kustlijn en hiken door het ruige Supramonte gebergte. Geniet van  de schone berglucht en schitterende vergezichten.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
8 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€995-€1.295,- p.p.

Niet gevonden
wat u zocht?

Ons reisaanbod naar het Middellandse Zeegebied biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
Reizen van Vivencia Travel
Promoted Tour Photo
Reis op maat
Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar authentiek Spanje en Portugal.
Promoted Tour Photo
Authentieke reizen
Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje en Portugal en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
Promoted Tour Photo
De mooiste plekken
Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
Promoted Tour Photo
Onbezorgd op pad
Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.