Gezond en veilig op reis

Boek nu uw reis met onze vijf zekerheden!
Inmiddels weten we dat corona de komende jaren onder ons blijft. We dachten het door een hoge vaccinatiegraad achter ons te laten, maar de realiteit is weerbarstig. Reizen al dan niet met een vaccinatie- of herstelbewijs of eventuele aanvullende test blijft echter zéker mogelijk, temeer omdat al onze Europese bestemmingen code geel of groen hebben; vrij verkeer van personen in de EU blijft hiermee gewaarborgd. Echter, er blijven altijd onzekerheden en zorgen. “Wat als?”

Om uw zorgen omtrent het coronavirus en de eventuele opkomst van een nieuwe pandemie weg te nemen en u zorgeloos te laten boeken en op reis te laten gaan, bieden we geruststellende voorwaarden voor alle reizen die vanaf 2020 t/m 2024 plaatsvinden.

Maak gebruik van onze Vivencia ontzorg service
Onze Vivencia ontzorg service biedt u vijf zekerheden:

1. U krijgt van uw reisspecialist uitgebreid en kosteloos advies m.b.t. het afsluiten van een reis- en annuleringsverzekering die een complete dekking biedt voor corona-/pandemie-gerelateerde kosten als gevolg van bijv. ziekte, een positieve testuitslag of quarantaine. Steeds meer reisverzekeraars dekken ook bij code oranje, dus om deze reden annuleren is niet langer nodig. 

2. U kunt de reis omboeken indien deze door corona of een andere pandemie onverhoopt niet door kan gaan; het moet hierbij gaan om ingrijpende maatregelen ter plaatse zoals een verplichte quarantaine of gesloten horeca/musea op uw bestemming. We berekenen hiervoor alleen de eventuele omboekkosten, welke wij zoveel mogelijk zullen beperken. De reis annuleren is ook mogelijk, hiervoor raden wij een annuleringsverzekering aan.

3. Mocht tijdens de reis uw bestemming naar code oranje of rood gaan, dan wordt voor kosteloze repatriëring gezorgd.

4. U verblijft in kleinschalige, met zorg geselecteerde accommodaties die zorgen voor een veilige situatie en optimale hygiëne. 

5. U kunt ons 7 dagen per week 24 uur per dag bereiken voor hulp of advies.

Vanwege het huidige beleid ten aanzien van reisadviezen is het zeer onaannemelijk dat Europese bestemmingen weer een code oranje of rood krijgen. Indien echter toch kort voor vertrek op de bestemming code oranje of rood geldt, dan overleggen wij graag met u over de mogelijkheden; u kunt bij code oranje besluiten op reis te gaan of wij bieden de mogelijkheid om de reis om te boeken. Bij code rood kunt u te allen tijde de reis kosteloos annuleren; ook zorgen wij indien nodig voor repatriëring.

Vragen?
Mist u nog iets dat voor u persoonlijk van belang is? Uw reisspecialist is uw eerste aanspreekpunt voor alle vragen. Bij specifiekere vragen rondom het coronavirus is Arjan Mauritz uw aanspreekpunt. Wat uw vraag ook is, hij denkt graag met u mee. Contact opnemen kan via 0570 – 769 157 of mail naar arjan@vivenciatravel.nl.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.