Lezersreis Vriendin


Ontdek als Vriendin lezeres de schoonheid van de natuur op Mallorca

Wat leuk dat u interesse hebt in de reis ‘Wandelen en Natuur’ op Mallorca. Boekt u deze reis, dan ontvangt u als Vriendin lezeres exclusief een gratis wijnproeverij én een boottocht naar het onbewoonde eiland Dragonera. Bovendien ontvangt u een wegenkaart, een reisgids, een wandelgids én kaart met de beste wandelroutes. Tijdens onze wandel- en natuurvakantie op Mallorca verblijft u op twee schilderachtige plekken in het westen van Mallorca. Met uw authentieke accommodatie als uitgangspunt trekt u de bergen van de Serra de Tramuntana in en maakt u wandelingen langs de ruige westkust van Mallorca. De eigenaren van de accommodaties kennen het eiland als geen ander en ze adviseren u dan ook graag welke tochten u het beste kunt ondernemen. Het (zuid)westen van Mallorca is dan ook een walhalla voor iedere wandelaar, of u nu geoefend bent of niet. U vindt er een netwerk aan wandelpaden, van gemakkelijk tot moeilijk en allemaal voorzien van een duidelijke bewegwijzering. Een bijkomend voordeel: dit gedeelte van het eiland is lekker rustig. De meeste toeristen (wel 90%) vindt u aan de stranden van de zuidkust.

Voor meer informatie en een uitgebreide reisbeschrijving, ga naar www.vivenciatravel.nl/reis/wandelen-en-natuur-op-mallorca.

Boeken? Vermeld dan de code VRIENDIN02. Wij zorgen er dan voor dat u de wijnproeverij én een boottocht naar het eiland Dragonera gratis kunt beleven op Mallorca.