Lezersreis Vriendin


Ontdek als Vriendin lezeres de schoonheid van de natuur op Mallorca

Wat leuk dat u interesse hebt in de reis ‘Wandelen en Natuur’ op Mallorca. Boekt u deze reis, dan ontvangt u als Vriendin lezeres exclusief een gratis wijnproeverij én een boottocht naar het onbewoonde eiland Dragonera. Bovendien ontvangt u een wegenkaart, een reisgids, een wandelgids én kaart met de beste wandelroutes. Tijdens onze wandel- en natuurvakantie op Mallorca verblijft u op twee schilderachtige plekken in het westen van Mallorca. Met uw authentieke accommodatie als uitgangspunt trekt u de bergen van de Serra de Tramuntana in en maakt u wandelingen langs de ruige westkust van Mallorca. De eigenaren van de accommodaties kennen het eiland als geen ander en ze adviseren u dan ook graag welke tochten u het beste kunt ondernemen. Het (zuid)westen van Mallorca is dan ook een walhalla voor iedere wandelaar, of u nu geoefend bent of niet. U vindt er een netwerk aan wandelpaden, van gemakkelijk tot moeilijk en allemaal voorzien van een duidelijke bewegwijzering. Een bijkomend voordeel: dit gedeelte van het eiland is lekker rustig. De meeste toeristen (wel 90%) vindt u aan de stranden van de zuidkust.

Voor meer informatie en een uitgebreide reisbeschrijving, ga naar www.vivenciatravel.nl/reis/wandelen-en-natuur-op-mallorca.

Boeken? Vermeld dan de code VRIENDIN02. Wij zorgen er dan voor dat u de wijnproeverij én een boottocht naar het eiland Dragonera gratis kunt beleven op Mallorca.

 

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.