Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op de website www.vivenciatravel.nl. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze Disclaimer.

Aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website, met name de foto’s en beschrijvingen van voorbeeldreizen en accommodaties, zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Vivencia Travel aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van alle aangeboden informatie op deze website.

Informatie op websites van derden waarnaar wordt verwezen maakt geen deel uit van de door Vivencia Travel ter beschikking gestelde informatie voor het boeken van een reisproduct van Vivencia Travel. Vivencia Travel is dan ook niet verantwoordelijk voor de informatie op websites waarnaar wordt verwezen.

Beschikbaarheid
De informatie op deze website dan wel het aanbod van reisproducten kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Vivencia Travel of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Vivencia Travel. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Vivencia Travel.

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.