Go to content
Ons verhaal

Op reis naar een mooie droom.

Het is het voorjaar van 2009. Werkend in het bedrijfsleven geef ik alles wat ik heb. Voor het bedrijf, voor het team en voor mezelf. Hard werken en doorzetten is mijn kracht. Maar, de voldoening mist. Betekenis geven aan mijn leven en daarmee ook het verschil maken voor anderen. Reizen is mijn passie en hard werken is mijn kracht. Vivencia Travel is geboren. Een reisorganisatie die de reiziger en zijn belevenis centraal stelt. Jou begeleidt, ontzorgt, aandacht geeft en je droom helpt realiseren. Voor jou een droom, voor mij een waardevolle beloning.

Zoektocht naar zingeving
Hoe hard je ook werkt, hoeveel uren je ook maakt, je kunt het aan. Dat was mijn overtuiging en dat ís mijn overtuiging. Onontbeerlijk daarbij is het gevoel van waarde te zijn, verschil te maken in het leven van anderen; zingeving vinden. Als ik één ding geleerd heb, is dat je met ambitie ver kunt komen, maar dat deze pas waarde krijgt als je zingeving hebt gevonden.

“Gedrevenheid, passie en zingeving vormen de basis van elke rondreis."

Het roer om
Na mijn afstuderen in 2004 begint mijn zoektocht naar mezelf. Naar hoe ik mezelf in mijn kracht kon zetten. Naar hoe ik écht van betekenis kon zijn voor anderen. Een zoektocht van 5 jaar mondt in 2009 uit in de geboorte van Vivencia Travel. Ik ga in zoveel mogelijk levens het verschil maken en beloof mezelf om dit te doen met een combinatie van expertise, de belevenis centraal stellen en onze reizigers optimaal ontzorgen.

Het begint met Andalusië
Vivencia Travel begint met de bestemming Andalusië. Hier ligt mijn hart en het is zonder twijfel de natuurlijke en culturele schatkamer van Spanje. De naam 'Vivencia' heeft haar oorsprong dan ook in Spanje; het betekent in het Spaans zoiets als ‘een intense belevenis ervaren’. In de jaren hierna worden vele andere mediterrane bestemmingen toegevoegd, waarbij beleven en ontdekken de basis vormt van al onze reizen.

Jij een droom, wij een droom
Inmiddels hebben we een uniek team van ambitieuze reisexperts met een vergaande passie voor reizen. Zij zetten zich dagelijks in om jou te ontzorgen en de reis van je dromen te realiseren. Te zorgen voor unieke en blijvende reisherinneringen. Als wij horen dat dit ons is gelukt, is dat elke dag voor onszelf weer een kleine droom die in vervulling gaat.

Arjan Mauritz
Geschreven door oprichter
Arjan Mauritz

Geselecteerd door Arjan

Spanje, de bakermat van onze bestemmingen.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall