Go to content
Over ons

Welkom in de wereld van Vivencia.

Welkom in de wereld van Vivencia Travel, waar onze reisexperts je dichter bij je bestemming brengen. Waar wij van elke reis een belevenis creëren, maken zij voor jou het verschil. Laat ons je begeleiden op een ontdekkingsreis die je nooit zult vergeten.

Ons verhaal

Op reis naar een droom

Het is het voorjaar van 2009. Werkend bij een multinational geef ik alles wat ik heb. Voor het bedrijf, voor het team en voor mezelf. Hard werken en doorzetten is mijn kracht. Maar, de voldoening mist. Betekenis geven aan mijn leven en daarmee ook het verschil maken voor anderen. Reizen is mijn passie en hard werken is mijn kracht. Vivencia Travel is geboren. Een reisorganisatie die de reiziger en zijn belevenis centraal stelt. Jou begeleidt, aandacht geeft en je droom helpt realiseren. Voor jou een droom, voor ons de beloning.

Onze werkwijze

Alles is erop gericht om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Het organiseren van jouw reis doen we samen, maar wij nemen je aan de hand. Jouw ideeën, wensen en verwachtingen combineren we met onze eigen ervaringen. Voor jouw hele journey, van aanvraag tot thuiskomst.

Het team

Een passie voor reizen van reizigers die de lat hoog leggen.

Ons team bestaat uit reisexperts met een vergaande passie voor reizen. Zij zetten zich dagelijks in om jou te ontzorgen en de reis van je dromen te realiseren. De lat leggen we hoog zodat jij kunt relaxen.

Werken bij

Als jij deel wilt uitmaken van ons team.

Vivencia Travel legt de lat hoog. We zoeken altijd naar de mooiste bestemmingen en ervaringen die de reizen van onze reizigers verrijken. De mensen maken het verschil en dus verwachten wij een hoge mate van professionaliteit. De expertise ontwikkel je bij ons, de kunde om anderen te helpen, gerust te stellen en te ontzorgen heb je al. Onze reizigers leggen het hoogtepunt van het jaar in jouw handen en dus ben jij in control. Zo maken we samen écht het verschil.

In de media

Waar we allemaal te vinden zijn.

Vivencia is te volgen op de social mediakanalen Facebook en Instagram en via onze nieuwsbrief informeren wij over de mooiste reizen, boutique hotels en 'off the beaten track' ervaringen. Daarnaast zijn we te vinden in zowel online als geprinte media.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall