Go to content
Verzekeringen

Jezelf verzekeren van een onbezorgde rondreis.

Bij een onbezorgde reis hoort een goede reisverzekering. Een ongeluk zit immers vaak in een klein hoekje. Omdat de kosten in een dergelijk geval flink kunnen oplopen, adviseren wij uitdrukkelijk een reisverzekering af te sluiten. Ook een annuleringsverzekering wordt uitdrukkelijk aanbevolen (klik hier voor onze annuleringsvoorwaarden). Met deze verzekeringen behoed je jezelf voor de financiële gevolgen van een ongeval, ziekte en annulering of voortijdige onderbreking van je reis.

Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
Heb je nog geen reis- of annuleringsverzekering en wens je deze via Vivencia Travel af te sluiten, dan kun je jouw keuze aangeven bij het aanvragen of boeken van je reis. De premie zullen wij specificeren op de factuur die je van ons ontvangt na je boeking. Vivencia Travel bemiddelt in verzekeringen en ontvangt daarvoor van ASR provisie.

ASR (voorheen Europeesche Verzekeringen)

Vivencia Travel werkt samen met verzekeraar ASR. In samenwerking met ASR bieden wij je de mogelijkheid tot het afsluiten van een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering. ASR zorgt dat je er nooit alleen voor staat. Tijdens jouw reis wordt je direct geholpen, mocht dit nodig zijn.

Kortlopende reisverzekering
Voor onze reizigers adviseren wij de Comfort reisverzekering. Met deze uitgebreide dekking krijg je ruimere vergoedingen voor o.a. geneeskundige kosten, ongevallen en bagage. Wij raden aan deze onderdelen altijd mee te verzekeren. Voor totaal €1,92 per persoon per dag ga je goed verzekerd op reis! Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. De poliskosten bedragen €3,50. Meer informatie over dekking, voorwaarden en optionele uitbreidingen vind je hier.

Kortlopende annuleringsverzekering
Het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat je halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de ASR is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens jouw rondreis. Met de standaard Annuleringsverzekering ben je goed verzekerd, als je jouw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mis je een deel van je reis, bijvoorbeeld omdat je eerder naar huis moet? Dan ontvang je een vergoeding voor iedere dag dat je niet van jouw reis hebt kunnen genieten. Voor deze verzekering geldt een premie van 5,5% van de reissom.

Wil je zelf kunnen bepalen om welke reden je jouw geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering (mét de meest uitgebreide dekking). Je kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden je niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat je beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of als je toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed, ook voor pandemie-gerelateerde kosten. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen. Als je hiervoor kiest bedraagt de premie 7% van de reissom. De poliskosten van de annuleringsverzekering bedragen €3,50. Over premie en poliskosten is 21% assurantiebelasting verschuldigd. Meer informatie over dekking, voorwaarden en optionele uitbreidingen vind je hier.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall