Go to content
Handige informatie

Handig om te weten als je op rondreis gaat.

Om jouw reiservaring te verrijken voorzien we je van de kennis die je nodig hebt voor een zorgeloze reis. Zo kun jij met vertrouwen genieten van elk aspect van jouw avontuur.

Verzekeringen

Bij een onbezorgde vakantie hoort een goede reisverzekering.

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Het is een fijne gedachte dat er iemand voor je klaarstaat en je vertelt wat je het beste kunt doen. Ook de kosten kunnen zomaar flink oplopen. Daarom is jouw rondreis pas echt zorgeloos met een goede reisverzekering.

Garanties

Zorgeloos op reis met de garanties van Vivencia Travel.

Reizen moet gaan om ontdekken en beleven, zonder onnodige zorgen. Daarom bieden wij garanties om ervoor te zorgen dat jouw reis soepel en veilig verloopt. Pak je koffers en laat ons de rest regelen terwijl jij geniet van je volgende avontuur.

Duurzaam reizen

Met Vivencia reis je CO₂-neutraal.

Reizen is fantastisch en het heeft niet alleen voor reizigers maar ook voor lokale gemeenschappen een grote positieve impact. Toch heeft elke reis ongewild ook een negatieve impact op de wereld. Om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van onze wereld, compenseren we standaard de CO₂-uitstoot van je vluchten, (eventuele) overtochten en autohuur. De compensatiegelden worden besteed aan projecten waarmee op diverse plaatsen in de wereld CO₂-uitstoot wordt gereduceerd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall