Go to content
Werken bij

Pas jij precies in het Vivencia Travel team?

Vanuit ons sfeervolle kantoor in Deventer werken we elke dag aan het realiseren van dromen. Met een team van ambitieuze professionals maken wij, samen met onze lokale partners, het leven van onze reizigers mooier. Talent en aanpakken gaan hierbij hand in hand.

1/3
5 redenen om te werken bij Vivencia Travel

Wij zijn degenen die van iedere rondreis een belevenis maken.

  • Elke dag werken met reizen die tot ieders verbeelding spreken.

  • Geen dag is hetzelfde. Zo werk je de ene dag volop reisvoorstellen uit en zoek je op een andere dag naar unieke boetiekhotels. Je klant ontvang je op kantoor of je schrijft een inspirerende reistip voor onze reizigers.

  • Je klanten dagen je uit om het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen. Ze vragen veel van je en dus sta jij niet stil.

  • Regelmatig maak je een testreis naar één van onze bestemmingen.

  • Jij bent de reisorganisator, maar je doet het niet alleen. Door een goede afstemming met je klant en samenwerking met lokale partners en je collega's kom je tot een optimale reisbeleving.

Open sollicitatie

Staat jouw travel functie er niet tussen?

Vivencia Travel is altijd op zoek naar mensen die het team van ambitieuze professionals komen versterken. Als reisexpert vóór de schermen of als financiële of support medewerker achter de schermen. Aan jou en ons om jou in je kracht te zetten zodat je optimaal van betekenis kunt zijn voor onze reizigers. Zie je geen passende vacature maar wil je graag binnen onze organisatie aan de slag, vertel ons dan over je ambities.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall