Go to content
Werkwijze

We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk.

Het organiseren van jouw reis doen we samen, maar wij nemen je aan de hand. Jouw ideeën, wensen en verwachtingen combineren we met onze eigen ervaringen. Voor jouw hele journey, van aanvraag tot thuiskomst.

 1. Inspiratie op onze website
  Op onze website vind je een schat aan inspiratie voor jouw reis naar het Middellandse Zeegebied of de eilandengroepen in de Atlantische Oceaan. Voor onze favoriete bestemmingen hebben we unieke en authentieke reizen geselecteerd die uitgebreid getest zijn door onze reisexperts. Genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan contact met ons op of vraag direct een reisvoorstel aan!

 2. Wensengesprek met de reisexpert
  Tijdens een telefonisch of video consult met de reisexpert worden alle wensen in kaart gebracht. We bespreken de aanleiding en verwachtingen van de reis, het reistempo, of je zelf nog aanvullende wensen of voorkeuren hebt, welk budget je in gedachten hebt en wat jij van de reisexpert kunt verwachten.

 3. Reisvoorstel op maat
  Je wensen zijn vertaald naar een reisvoorstel op maat. Aanpassen kan altijd en als je helemaal blij bent, kan de reis via een boekingslink worden geboekt. Indien gewenst kun je direct stoelreserveringen, transfers of upgrades bijboeken.

 4. Boeking van het voorstel
  Vivencia Travel legt de reis nauwkeurig voor je vast en houdt hierbij rekening met specifieke voorkeuren. Is iets onverhoopt niet meer beschikbaar, dan stellen we in overleg een alternatief voor. Hierna ontvang je de boekingsbevestiging en factuur.

 5. Ontvangst reisbescheiden
  Ongeveer twee tot drie weken voor vertrek ontvang je een uitgebreide reisbescheiden die van jouw reis een belevenis gaan maken.

 6. Op rondreis!
  Het einde van de voorpret, het begin van jouw avontuur. Alles is tot in de puntjes geregeld en dus ga jij met een gerust hart op pad. Gaat er onverhoopt toch iets mis of loopt het anders dan gepland, dan staan we 24/7 voor je klaar.

 7. Feedback naar de reisexpert
  Bij thuiskomst nemen we even contact met je op. We horen graag hoe je ervaringen zijn geweest en we vragen je om ons te beoordelen. Heb je suggesties, schroom niet om deze met de reisexpert te delen. We luisteren graag naar je.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall