Onze werkwijze

Van reisaanvraag tot reis; we leggen u graag uit wat u allemaal van ons kunt verwachten.

Bullet  Het begint met het aanvragen van een voorbeeldreis op maat via het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt er ook voor kiezen om via dit formulier een voorstel geheel op maat aan te vragen. Laat ons zoveel mogelijk uw wensen en voorkeuren weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Bullet  Na uw aanvraag neemt één van onze reisspecialisten binnen enkele werkdagen telefonisch contact met u op om de reiswensen samen met u door te nemen. De reisspecialist adviseert, raadt af, denkt mee en stelt voor om zo te komen tot een reis die helemaal aansluit op uw wensen. Uw reisspecialist heeft de meeste plekken zelf bezocht, dus spreekt altijd uit eigen ervaring.

Bullet  Vervolgens gaat uw reisspecialist aan de slag om een reisvoorstel op maat voor u te maken. Het uitstippelen van een weldoordachte route is altijd het uitgangspunt, waarbij eveneens rekening wordt gehouden met uw budget en specifieke wensen. Soms neemt de reisspecialist nog een keer telefonisch contact op om te overleggen over bijv. beschikbaarheid van accommodaties of om nog een verrassende suggestie te doen.

Bullet  Uw droomreis op maat staat helder en volledig uitgewerkt in uw inbox! Uw persoonlijke reisspecialist belt u om eventuele vragen te beantwoorden. Desgewenst wordt het voorstel voor u aangepast, net zolang totdat u helemaal tevreden bent.

Bullet  Is alles naar wens en gaat u akkoord met het reisvoorstel? Met plezier legt de reisspecialist uw reis vast en sturen wij u een boekingsbevestiging en factuur toe; waarnodig neemt de reisspecialist nog contact met u op om de reis te finetunen; denk aan het maken van stoelreserveringen, het verzorgen van transfers of het boeken van upgrades.

Bullet  Enkele weken voor vertrek ontvangt u een uitgebreide reisbescheiden en dan gaat de droomreis beginnen! Tijdens uw reis staan wij 24/7 voor u klaar om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden; een geruststellende zekerheid en dus heerlijk onbezorgd op pad! 

Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.