Go to content
Spanje

Canarische Eilanden

Ten westen van Marokko, midden in de Atlantische Oceaan, liggen de Canarische Eilanden. Wie deze Spaanse archipel kent, denkt ongetwijfeld direct aan zon, zee en strand. Wat menig reiziger echter niet weet, is dat de Canarische Eilanden zoveel meer te bieden hebben!

Beste reisperiode voor de Canarische Eilanden
Met een heerlijk subtropisch klimaat is het het hele jaar door prima toeven op de Canarische Eilanden!
Dat maakt deze bestemming bijzonder
Eeuwenoude bossen, ongerepte baaien, historische koloniale stadjes en panoramische wandelroutes. De Canarische Eilanden zijn zoveel meer dan zon, zee en strand!
Geschikt voor natuurliefhebbers
Het groene La Palma, klein maar fijn La Gomera, de imposante berg El Teide op Tenerife en de vulkanische landschappen op Lanzarote. Een ongekend veelzijdige natuur.
Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Tijdens een reis door de Canarische Eilanden ontdek je schitterende natuurparken op de groene eilanden La Palma en La Gomera en het vulkaanlandschap van Tenerife en Lanzarote. Proef de beste wijnen, eet de lekkerste lokale tapas en vlei neer op een rustig strandje. De Canarische eilanden (her)ontdekken? Zeker doen!

La Palma
La Palma wordt ook wel 'La Isla Verde' , het groene eiland en 'La Isla Bonita', het mooie eiland genoemd. Het is een van de meest bergachtige eilanden ter wereld!
La Gomera
La Gomera is één van de minst bezochte Canarische Eilanden. Een klein eiland vol adembenemende stranden, ruige kusten en prachtige wandelpaden door een tropisch berglandschap en mistige regenwouden.
Parque Nacional de Timanfaya
Het Parque Nacional de Timanfaya, bestaande uit vulkaankraters, lavavelden en een magmakamer, is dé highlight van Lanzarote, een ware must see. Maak kennis met een buitenaards, bijzonder landschap.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor deze bestemming.

De voordelen van onze reisexperts

Wij weten precies de verborgen pareltjes te vinden.

  • Onze reizen zijn uitgebreid getest door onze reisexperts. De Canarische Eilanden kennen we als geen ander.

  • Met onze lokale contacten vinden wij de verborgen pareltjes. We selecteren alleen de allerfijnste, kleinschalige accommodaties.

  • Vrijwel alle accommodaties kennen we persoonlijk. We hebben er zelf gelogeerd of een rondleiding gehad tijdens één van onze testreizen.

  • We nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze ervaring de beste route uit te stippelen, helemaal passend bij je wensen.

  • Je hebt contact met je vaste reisexpert. Ook na je boeking kun je voor vragen terecht bij de reisexpert die je reis heeft verzorgd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall