Voor ons de eerste ervaring met Vivencia Travel en wij zijn heel tevreden over het verzorgen van onze vakantie. Wij kozen voor 1 week Mallorca en 1 week Ibiza. Beide met auto huur en een bootreis van het ene naar het andere eiland.

Mallorca (Monnaber Vell) kan ik aan een ieder (zonder kinderen) aanraden. Rustig gelegen, zeer verzorgd en niets op aan te merken. Onze kamer van ca 20 m² met aansluitende badkamer ca 16m² (met inloop stortdouche, toilet en dubbele wastafel) was perfect. Geen handdoeken race bij het zwembad en heerlijk genieten van de natuur. We hebben elke dag wel een gedeelte van het eiland bezocht en vooral Pollentia en de daarbij gelegen Serra de Tramuntana was een belevenis op zich.

Na 1 week genieten hebben we de auto afgeleverd bij de haven en zijn met de ferry naar Ibiza vertrokken (vertrek zou om 08.00 uur zijn…… let op! Om 08.00 uur vertrok deze boot echt. Hier kan de NS een voorbeeld aan nemen ;-).

Op Ibiza aangekomen een taxi genomen naar het kantoor van de huurauto en ook daar is alles netjes geregeld.

Het appartement (Calador) op de parterre met terras en directe toegang naar het zwembad was netjes en verzorgd. Volgens de beheerder worden de gedateerde tegeltjes en dito keuken volgend jaar vervangen. Het ontbijt (niet inbegrepen) is best prijzig en wij hebben dus dankbaar gebruik gemaakt van de Spar die op 4 minuten rijden aan het begin van de straat veel verse vleeswaren, kaas en vooral vers gebakken broodjes hadden.

Ibiza hebben wij leren kennen als een eiland waar je met de auto gewoon een richting op rijdt en zodra je naar een strandje wil de bordjes “Cala” volgt. Er zijn zoveel baaitjes met luxe maar ook met “hippie” restaurantjes dat we zeker ze niet allemaal hebben bezocht maar soms wel 2 op 1 dag en dan met zonsondergang tijdens het dessert nog een wijntje pakken is wel een echt vakantie gevoel.

Dank voor het verzorgen van deze vakantie en we zullen zeker een volgende keer aan jullie denken!

Groetjes Ruud en Miriam de Jong