Go to content
Reisverhalen

“Madeira wat ben je prachtig!”

Rob & Ingrid, Madeira
1/4

De voorpret van de vakantie begint met de vraag: waar zullen we naar toe gaan?

Na vele jaren met het gezin op vakantie te zijn geweest gaan we weer met ons tweeën. We zijn het snel eens dat onze voorkeur uitgaat naar kleine hotels en dat het een actieve wandelvakantie gaat worden. Op tv zie ik iets voorbij komen over Madeira dat lijkt me een prachtig eiland. Na wat speurwerk op internet komen we uit bij Vivencia Travel.

“We hebben genoten en herinneringen gemaakt om voor altijd te koesteren.”

We vliegen vanaf Düsseldorf naar Funchal. Met onze huurauto rijden we richting Porto da Cruz, onze eerste bestemming is Hotel Vila Bela. Het uitzicht vanaf onze kamer/balkon is prachtig. Zittend op het balkon met een drankje zie ik de golven over elkaar tuimelen vanaf de eindeloze horizon. De hele dag en nacht de branding van de Atlantische oceaan horen verveelt nooit. Van hier uit maken we wandelingen en genieten we van de prachtige natuur die Madeira te bieden heeft. Na 3 dagen klimmen en dalen voelen we onze spieren dan ook goed. Onze tweede bestemming is Sâo Vicente. Via een steil en smal weggetje bereiken we hotel Solar da Bica.

Het uitzicht over de vallei, de indrukwekkende groentetuin bij het hotel. Zalige aardbeien die je mag plukken en opeten. De geur van allerlei kruiden geven ons een echt vakantiegevoel. Uren wandelen we langs de levadas, rotspartijen en bloemen en genieten van al het moois dat Madeira te bieden heeft voordat we richting het zuiden rijden naar Porto do Sol. Onze laatste bestemming is Hotel da Vila.

Prachtige vergezichten

Als ik terugdenk aan Madeira denk ik aan een mooi eiland met vriendelijke bewoners en prachtige vergezichten. Kortom we hebben genoten en herinneringen gemaakt om voor altijd te koesteren.

Boa Viagem Madeira.

1/3
Waarom Madeira?

Trek je wandelschoenen aan en geniet met volle teugen!

Madeira, bloemeneiland in de Atlantische Oceaan. Een reis naar dit subtropische pareltje betekent beleven, ontdekken en genieten. Dankzij het gezegende milde klimaat groeit en bloeit Madeira het hele jaar door! Bekijk de mooiste botanische tuinen, met Bougainvilles begroeide huizen en subtropische wouden in het bergachtige binnenland.

Beleef bruisend Funchal, ontdek ruige bergkammen vol diepe rivierdalen en geniet telkens weer van het fantastische uitzicht op zee. Ontdek net als wij dit verrassende eiland tijdens een op maat gemaakte reis naar Madeira.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall