Beste Arjan,

Ontzettend bedankt voor het reisadvies dat je ons hebt gegeven. We hebben enorm genoten van het heerlijke Andalusië. Alles klopte aan deze reis, het heeft onze verwachtingen overtroffen.

De start in de heerlijke accommodatie in Cortijo los Malenos. Je kunt je geen betere start van een vakantie wensen. Heerlijk wegdromen in een van de vele zitjes met een mooi uitzicht na een dagje langs de authentieke strandjes.

We vervolgden de reis in Benalua waar we in een grotwoning verbleven. Wat een luxe en wat een belevenis, zeker met onze extra gast : een vleermuis. Het bezoek aan het Alhambra was een van de vele hoogtepunten in deze reis. Een bezoek aan een van de vele dorpjes met grotwoningen mocht uiteraard niet ontbreken. Tenslotte hebben we een dagje van de mooie natuur van de Sierra Nevada genoten.

Vervolgens gingen we naar Arcos de la Frontera. Wederom keken we onze ogen uit. De vele smalle straatjes, de witte huizen en het mooie uitzicht vanaf de heuvel. Het uitzicht tijdens het ontbijt: fantastisch. We bezochten enkele van de witte dorpjes zoals Zahara, Setenil de las Bodegas en Grazalema. Tussendoor mocht een bezoek aan Ronda natuurlijk niet ontbreken. Wat een prachtige brug verdeelt dit stadje in een oud en nieuw deel. Het bezorgde ons vele zweetdruppels maar het was zeker de moeite waard om een stuk omlaag te gaan om beter zicht op de brug te hebben.

Vervolgens reden we naar Tarifa. We waren wat gewend , maar we werden toch weer verrast met deze  mooie accommodatie. Het was hier heerlijk bivakkeren op het dakterras met een goed glas wijn en het uitzicht op de straat van Gibraltar en Marokko. De stadswandeling met Nora van Dar Cilla was zeer interessant. Aan het einde van de middag lekker relaxen op het mooie brede strand aan de Atlantische Oceaan.

Tenslotte bezochten we Sevilla. Een bijzonder mooie stad, het is net een openluchtmuseum met de vele mooie gebouwen, de heerlijke pleintjes, de smalle straatjes in de Joodse wijk. We hebben een fietstour door de stad gemaakt met een gids, een hele leuke manier om een stad te verkennen. Een bezoek aan de Cathedral , het paleis en Plaza de Espana mocht niet ontbreken. Wat een pracht en praal.   ’s Avonds lekker genieten van de overheerlijke tapas en een goed glas wijn. Het hotel was ook hier weer zeer bijzonder.

Wij hebben er ontzettend van genoten, het was een bijzondere belevenis. Complimenten hoe je die bijzondere locaties hebt gevonden.

Groet,

Alma en Ronald