Een geweldige reis hebben we gemaakt, voor de 2 de keer op Mallorca en zeker niet de laatste keer…We waren ruim (3 uur) van te voren op Schiphol. Thuis online ingecheckt, dus je denkt even de bagage afgeven… Jammer dat het zo chaotisch was, er zijn mensen die het vliegtuig gemist hebben. We hadden nog 10 minuten, rennen naar de gate….Het is altijd zo leuk even koffie drinken, tijdschrift kopen. Er zijn veel mensen die er last van hadden. Gelukkig waren wij net op tijd.

Aangekomen op luchthaven Palma, auto opgehaald en op naar onze eerste bestemming Colonia St Jordi de naam aanduiding schepte wat verwarring er waren gele borden met Ses Arenes maar aan de kant van de weg bijna onzichtbaar in het lichtgroen. Maar het ontvangst was allerhartelijkst. Kamers prima, ontbijt vrij eenvoudig, mocht geen brood meegenomen worden. Warme maaltijden kon je daar niet krijgen. De eigenaar regelde fietsen voor ons En de volgende morgen stonden er prima fietsen. Een heerlijk zwembad bood verkoeling, via sluiproute was je zo bij de zee. We hebben heerlijke dagen gehad.

Na 4 dagen vertrokken we naar Deia. Wat we daar aantroffen was ongelofelijk! Wat een plek en uitzicht! We hadden om een upgrade gevraagd…. Een locatie als in een honeymoon. Ach, doe eens gek, we zijn meer dan 35 jaar getrouwd. Een appartement onder het zwembad, net nieuw… Bijna over de top. Kost wat, heb je ook wat. Een top locatie/verblijf. Een prachtig zwembad. We hebben zelf fietsen geregeld in Port de Soller geweldige fietsen, en we hebben menig klimmetje gemaakt. Verder genoten van Deia Valdemossa Port de Valdemossa. Vooral op de fiets naar port de Valdemossa was geweldig. Tijdens de wandeling van ons hotel naar Deia kwamen we nog 2 ezels tegen. Zulke mooie beesten.

Na 4 dagen was het tijd om te verkassen. Naar Campanet – Monnaber Vell. We waren benieuwd wat dat zou zijn. Want na zo’n luxe verblijf…Het was een warm bad waar we terecht in kwamen. Zo gemoedelijk aardig vriendelijk, hier hou je het heel lang uit! Het eten super! Voor een voordelige prijs. De spa mogelijkheden, heerlijk! Personeel super belangstellend. Kortom een locatie waar je je thuis voelt. Heerlijk zwembad, en gebruik gemaakt van de beschikbare fietsen. Echt een top locatie! We zijn echt opgeladen thuisgekomen, we konden het vakantie gevoel vasthouden omdat het hier ook zulk mooi weer was.

Bedankt voor deze parels!

Groeten Aart en Clary