Go to content
Reisverhalen

“Alle lof en zeker tot nog eens.”

Ans & Roger, Noord-Spanje
1/4

Wij hebben echt ontzettend genoten en een hele fijne vakantie gehad.

Jullie hebben echt geweldige plekjes uitgezocht en ook de tripjes waren meer dan de moeite waard.

De wine tasting was super, leerzaam en mooi, de boottocht was geweldig evenals de fietstocht door Bilbao. De pinxtos tasting ging mis maar werd redelijk opgelost (het was gewoon mega druk en een communicatie foutje tussen de accommodatie en het restaurant).

“We hebben jullie zelfs aangeraden bij reizigers die we tegenkwamen.”

Wel een kleine kanttekening voor jullie om te weten, bij de accommodatie in Suances hadden ze ons in een piepklein kamertje geplaatst tussen het restaurant, de liften en de trap dus dat was best lawaaierig en stond niet in verhouding met alle andere accommodaties. Voor ons waren het geen echte problemen maar het is meer voor jullie zodat jullie het weten om problemen met eventuele andere gasten in de toekomst te voorkomen.

We hebben jullie zelfs aangeraden bij reizigers die we bij de wine tasting tegenkwamen uit Deventer en nog nooit van jullie hadden gehoord. Kortom alle lof en zeker tot nog eens.

1/3
Waarom Noord-Spanje?

Volop afwisseling in een relatief klein gebied.

Reizen naar Noord-Spanje betekent voor velen verblijven in toeristische gebieden en dagen zonnen op overvolle stranden. Maar als het aan ons ligt niet! Wij kennen de mooiste plekjes van Noord-Spanje uit eigen ervaring en onze reizen brengen je naar het ongerepte binnenland, Baskische steden en kleine ongeschonden stranden.

Al lang voor het ontstaan van Vivencia Travel werden wij geïnspireerd door de enorme verscheidenheid aan kleuren, geuren en geluiden die wij tijdens onze reizen naar Noord-Spanje ontdekten. Nu is het jou beurt om op zoek te gaan en deze veelzijdige streek te verkennen!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall