Go to content
Reisverhalen

“Ik heb jullie al meerdere keren aanbevolen bij vrienden en kennissen.”

Fam. de Visser, Azoren
1/4

We hebben echt een fantastische reis gehad. Alles is goed gegaan en was voortreffelijk geregeld. De huizen waren super. Ik ben dus heel positief!

Slechts wat kleine tips om diensten nog beter te maken: Dat we de boot zelf moesten regelen (wat echt super easy was) stond nergens meer vermeld. Hierdoor dachten we dat we een voucher miste. Later herinnerde ik me wel dat het een keer genoemd was, aan de telefoon denk ik.

We moesten ergens bij 1 van de eilanden nog iets afrekenen (slechts 11 euro maar hoor), geen idee meer precies welk eiland en waarom. Geen groot bedrag dus geen enkel probleem.

Nogmaals heel erg bedankt voor het super regelen van onze reis. Ik zou het zo weer doen!

1/3
Waarom de Azoren?

Eilandhoppen langs een groen-mystieke wereld midden in de oceaan.

De Azoren, een groene archipel midden in de Atlantische oceaan. Reizen naar dit subtropische deel van Portugal betekent beleven, ontdekken en genieten. Beleef de lokale cultuur, ontdek eeuwenoude vulkaankraters en mysterieuze grotten en geniet van een verkoelende duik in zee of bruisend borrelend bad in het binnenland. Ontdek net als wij deze verrassende eilandengroep tijdens een op maat gemaakte reis naar de Azoren. Eilandhoppen voor avontuurlijke types!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall