Go to content
Reisverhalen

“Erg genoten van al het moois op Madeira!”

Saskia, Madeira
1/4

Wij hebben een heerlijke reis gehad. Erg genoten van al het moois op Madeira. Alles was goed geregeld door jullie. Prima auto, ruim genoeg om met 4 volwassenen het eiland rond te rijden (incl bagage). Mooie accommodaties/kamers met vriendelijk behulpzaam personeel en heerlijk ontbijt.

Als ik 1 opmerking mag maken: Onze eerste accommodatie is van een ander niveau dan de andere accommodaties.

Het is wat ouder en er was hier geen ontbijt bij inbegrepen. Voor ons was het goed dat deze accommodatie in het begin van de reis zat, als dat namelijk ons laatste adres was geweest, hadden we er waarschijnlijk een slecht gevoel aan overgehouden. De eigenaar is overigens heel vriendelijk en behulpzaam.

1/3
Waarom Madeira?

Trek je wandelschoenen aan en geniet met volle teugen!

Madeira, bloemeneiland in de Atlantische Oceaan. Een reis naar dit subtropische pareltje betekent beleven, ontdekken en genieten. Dankzij het gezegende milde klimaat groeit en bloeit Madeira het hele jaar door! Bekijk de mooiste botanische tuinen, met Bougainvilles begroeide huizen en subtropische wouden in het bergachtige binnenland.

Beleef bruisend Funchal, ontdek ruige bergkammen vol diepe rivierdalen en geniet telkens weer van het fantastische uitzicht op zee. Ontdek net als wij dit verrassende eiland tijdens een op maat gemaakte reis naar Madeira.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall