Go to content
Spanje

Noord-Spanje

Reizen naar Noord-Spanje betekent voor velen verblijven in toeristische gebieden en dagen zonnen op overvolle stranden. Maar als het aan ons ligt niet! Wij kennen de mooiste plekjes van Noord-Spanje uit eigen ervaring en onze reizen brengen je naar het ongerepte binnenland, Baskische steden en kleine ongeschonden stranden.

Beste reisperiode voor Noord-Spanje
Anders dan in de rest van Spanje is het weer in het noorden altijd iets koeler en wisselvalliger. Ideaal om op erop uit te trekken van eind maart tot en met eind oktober.
Dat maakt deze bestemming bijzonder
Het ene moment waan je je in wouden van Midden-Europa om vervolgens Zuid-Europa binnen te rijden in de glooiende wijnregio Rioja. Volop afwisseling in een relatief klein gebied.
Geschikt voor Bourgondiërs en kunstliefhebbers
Lekkerbekken vinden al veel langer de weg naar Baskenland en Cantabrië, waar koken tot een ware kunst verheven is. Kunstadepten mogen het Guggenheim museum niet overslaan!
Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Al lang voor het ontstaan van Vivencia Travel werden wij geïnspireerd door de enorme verscheidenheid aan kleuren, geuren en geluiden die wij tijdens onze reizen naar Noord-Spanje ontdekten. Nu is het jouw beurt om op ontdekking te gaan en deze veelzijdige streek te verkennen!

Bilbao
Het verhaal van Bilbao is het verhaal van het lelijke eendje dat uitgroeide tot een prachtige zwaan. Modern, trendy met een mix van moderne architectuur (Guggenheim) en middeleeuws centrum.
Picos de Europa
Picos de Europa is een wild, majestueus bergmassief met loodrechte bergwanden, diep uitgesneden dalen en grillige toppen, met als hoogtste punt de Torre Cerredo, op 2640 meter boven zeeniveau.
Baskenland
Baskenland is totaal anders is dan de rest van Spanje. De Basken worden ook wel de Friezen van Spanje genoemd, met een geheel eigen taal, cultuur en identiteit.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor deze bestemming.

De voordelen van onze reisexperts

Wij weten precies de verborgen pareltjes te vinden.

  • Onze reizen zijn uitgebreid getest door onze reisexperts. Noord-Spanje kennen we als geen ander.

  • Met onze lokale contacten vinden wij de verborgen pareltjes. We selecteren alleen de allerfijnste, kleinschalige accommodaties.

  • Vrijwel alle accommodaties kennen we persoonlijk. We hebben er zelf gelogeerd of een rondleiding gehad tijdens één van onze testreizen.

  • We nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze ervaring de beste route uit te stippelen, helemaal passend bij je wensen.

  • Je hebt contact met je vaste reisexpert. Ook na je boeking kun je voor vragen terecht bij de reisexpert die je reis heeft verzorgd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall