Go to content

Rondreizen Noord-Spanje

Genieten van al het moois dat Noord-Spanje je te bieden heeft tijdens een authentieke rondreis in Noord-Spanje? Wij kennen Noord-Spanje als geen ander en wijzen je graag de weg! Laat het massatoerisme en de overvolle stranden achter je en gaat met onze tips op ontdekking door het mooie Noord-Spanje.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Baskenland
Baskenland is totaal anders is dan de rest van Spanje. De Basken worden ook wel de Friezen van Spanje genoemd, met een geheel eigen taal, cultuur en identiteit.
Urdaibai biosfeer reservaat
Urdabai biosfeer reservaat bestaat uit een delta gevormd door de rivier Oca die uitmondt in de zee. Dit wonderschone fjord wordt omringd door groene heuvels en uitgestrekte bossen.
La Rioja
Op een uur rijden van Bilbao ligt Vitoria-Gasteiz en dit is de poort tot één van de drie Rioja wijnregio’s: Rioja Alavesa. Ruik, proef en aanschouw het zelf!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Noord-Spanje.

Rondreizen in Noord-Spanje

Karakteristiek en kleurrijk Noord-Spanje verkennen

Iedere rondreis in Noord-Spanje is uniek door haar eigen karakter en invulling. Je reist zonder gids en laat je verrassen door de andere wereld die je zelfstandig ontdekt. Iedere reis wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Wij stellen graag je ultieme rondreis in Noord-Spanje samen!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall