Go to content

Cultuurreizen Andalusië

De schatkamers van Andalusië; zo worden de steden Sevilla, Cordoba en Granada ook wel genoemd. Door een aantal decennia aan Moorse overheersing is Andalusië doordrenkt van Moorse invloeden. Sprookjesachtige paleizen die regelrecht uit een duizend-en-één-nacht gedicht lijken te komen, eeuwenoude Joodse wijken met kleurrijke patio’s en prachtige kathedralen: tijdens een cultuurreis Andalusië leeft en wemelt van de historische schatten.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Flamenco
Flamenco is de ziel van Andalusië, een vurige artistieke uitdrukking van levensvreugde en verdriet vol geklap, gestamp en gezang. De allerbeste flamenco vind je in Sevilla.
Mezquita Córdoba
Vroeger was Córdoba één van de belangrijkste steden van de wereld. De indrukwekkende 'toverwereld' van de moskee-kathedraal La Mezquita is de belangrijkste herinnering aan dit rijke verleden. Betoverend mooi!
Sevilla
Waar te beginnen? Zoveel pracht in deze zwoele, bruisende stad! Bezienswaardig zijn het schitterende Alcázar, de kathedraal met minaret ‘Giralda' en de Joodse wijk Santa Cruz.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor cultuurreizen Andalusië.

Stedenreizen Andalusië

Langs de klassieke steden van Andalusië.

Een stedenreis naar Andalusië brengt je langs witte bergdorpjes en bruisende steden. Geniet van de hartstochtelijke klanken van de flamenco en proef de beste tapas van Europa.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall