Go to content

Cultuurreizen Portugal

Een wereldmacht vol zeevaarders en ontdekkingsreizigers, dat was het ooit zo rijke Portugal. Overal in het land getuigen de prachtigste steden vol culturele schatten van deze roemrijke periode. Maak een cultuurreis langs bruisende steden en verborgen pareltjes in het binnenland en ontdek de ziel van Portugal tijdens onze cultuurreizen in Portugal.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Coimbra
Coimbra, in de middeleeuwen een tijdje de hoofdstad van Portugal, is de stad met haar beroemde eeuwenoude universiteit. Bekijk zeker het voormalige koninklijk paleis en de indrukwekkende universiteitsbibliotheek.
Braga en Guimarães
Guimarães, de middeleeuwse hoofdstad van Portugal, door Unesco erkend als werelderfgoed, is een aaneenschakeling van herenhuizen met sierlijke smeedijzeren balkons en granieten afdakjes, smalle bochtige straatjes, stadspaleizen en kloosters.
Lissabon
Net als Rome strekt Lissabon zich uit over zeven heuvelen. De bruisende hoofdstad van Portugal verken je het beste te voet of met tram 28, dwars door de kleurrijke volkswijken.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor cultuurreizen Portugal.

Stedenreis Portugal

Bruisende steden, imposante kerken en statige paleizen.

Romeinse villa’s en wegen, Moorse burchten, middeleeuwse stadjes en imposante kloosters en kerken. Tijdens een stedenreis door Portugal ontdek je het allemaal. Luister naar de weemoedige klanken van de fado, dwaal door schilderachtige wijken en proef de lekkerste streekgerechten. Liefde gaat door de maag en dat geldt zeker voor een stedenreis in Portugal!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall