Go to content

Familiereizen Andalusië

Spanjaarden zijn dol op kinderen, dat ontdekten we toen we zelf voor het eerst met ons kroost op familiereis gingen naar Andalusië. We ontdekten ook het belang van een rustig reistempo en fijne familiehotels. Met lekker veel natuur, een zwembad en het strand in de buurt. Ontdek het ook tijdens onze familiereizen naar Andalusië!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Sierra Nevada
Sierra Nevada, het 'besneeuwde gebergte', kent de hoogste top (3482 meter) van het Spaanse vasteland. Het is het zuidelijkste skigebied van Europa en het grootste nationale park van Spanje.
Sevilla
Waar te beginnen? Zoveel pracht in deze zwoele, bruisende stad! Bezienswaardig zijn het schitterende Alcázar, de kathedraal met minaret ‘Giralda' en de Joodse wijk Santa Cruz.
Costa de la Luz
Met de stranden van Bolonia en Zahara de los Atunes heeft de 'kust van het licht' enkele van de mooiste stranden van Spanje, die nog niet ontdekt is door de grote massa.
Familiereizen Andalusië

Inspirerende voorbeeldreizen.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor familiereizen Andalusië.

Gezinsreizen Andalusië

Met het hele gezin naar zonnig Andalusië.

Met onze ervaring hebben we ons best gedaan om de heerlijkste plekjes te vinden om zo jullie gezinsvakantie naar Andalusië tot een groot succes te maken. Niet alleen voor de kleintjes, maar ook voor papa en mama. Want er valt genoeg te beleven in Andalusië! En wat is nou fijner dan genieten van de stralende ogen van je kind terwijl je zelf ook helemaal tot rust komt?

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall