Go to content

Fly drives Canarische Eilanden

Onze fly drive reizen naar de Canarische Eilanden garanderen een ontspannen en mooie manier van reizen. Met het vliegtuig sta je binnen enkele uren op dit zuidelijkste stukje Spanje, waar er een comfortabele huurauto voor je klaarstaat op het vliegveld.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Dansende duinen
Fuerteventura is anders dan de andere Canarische Eilanden. Het valt op met haar ruige binnenland en de vele stranden en hoge ‘dansende zandduinen, omlijst door een azuurblauwe oceaan.
Parque Nacional del Teide
Parque Nacional del Teide is het grootste nationale park van de Canarische Eilanden. Boven een uniek vulkaanlandschap torent het indrukwekkende silhouet van de Teide uit, de hoogste berg van Spanje.
Parque Nacional de Timanfaya
Het Parque Nacional de Timanfaya, bestaande uit vulkaankraters, lavavelden en een magmakamer, is dé highlight van Lanzarote, een ware must see. Maak kennis met een buitenaards, bijzonder landschap.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor fly drives Canarische Eilanden.

Vliegreis Canarische Eilanden

Maak kennis met de verrassend veelzijdige Canarische Eilanden

Met de vrijheid van eigen vervoer toer je tijdens de vliegreis Canarische Eilanden langs de mooiste natuur, verrassendste steden en onontdekte strandjes van onder andere Tenerife en Fuerteventura. Een verblijf in mooie en authentieke hotels en appartementen maakt van jouw reis een onvergetelijke vliegvakantie om nog lang bij na te genieten!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall