Go to content

Luxe reizen Balearen

Reizen is beleven en dat geldt zeker ook voor de plekken waar je verblijft. Speciaal voor de reizigers die op zoek zijn naar nóg meer comfort hebben wij de beste boetiek hotels geselecteerd. Ver weg van het massatoerisme kun je tijdens een luxe reis naar Mallorca in weelde genieten: een heerlijk zwembad, een gastronomisch diner en een ongeëvenaarde service.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Kustdorpjes Mallorca
Minder bekend dan Deià en Valldemossa zijn de kustplaatsjes Banyalbufar en Estellencs, op en top authentiek! Estellencs heeft een idyllisch baaitje met een romantische zonsondergang.
Cabrera Nationaal Park
Op 18 kilometer van Mallorca’s kust ligt de Cabrera archipel. Dit nationale park bestaat uit 19 onbewoonde eilandjes. Kliffen, baaien, landtongen, zandstranden en een kustlijn met prachtige grotten.
Mallorca’s stranden
Oneindige zandstranden, beschutte baaien, goudgele stranden met vulkanische gesteente en ongerepte eilandjes met paradijselijk aandoende baaitjes. Mallorca heeft een verbazingwekkende kustlijn. Eén van de mooiste is Es Trenc.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor luxe reizen Balearen.

Exclusieve reizen Mallorca

Stijlvol genieten op Mallorca

Tijdens onze exclusieve reizen naar Mallorca ontdek je al het moois dat deze parel in de Middelandse Zee je te bieden heeft: van de hoge kliffen in het noorden tot de ongeschonden zandstranden in het zuiden: een en exclusieve reis en onvergetelijke belevenis!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall