Natuur en cultuurreizen Madeira
 

Natuur en cultuurreizen Madeira

Natuur & cultuurreizen Madeira

Probeer het maar eens; de beste verhouding vinden tussen cultuur en natuur in één reis. Gelukkig kennen wij Portugal door en door en weten uit eigen ervaring wat de mooiste plekjes voor een natuur- en cultuurreis op Madeira zijn. Zo lopen in Funchal bebouwing en natuur als vanzelf op een schitterende manier in elkaar over. Natuur en cultuur in optima forma! Gelegen tegen de ruige bergen van het binnenland aan de ene kant en de azuurblauwe zee aan de andere kant heeft de stad wel iets weg van een natuurlijk amfitheater. Statige huizen met sierlijke balkons, keienstraatjes en schaduwrijke pleinen. Een sfeervolle kennismaking met de cultuur en natuur van Madeira!

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

  Cultuur en natuur van Madeira

  Maak kennis met de exotische wereld van veelzijdig Madeira, van de woeste bergen in het binnenland tot de lieflijkste kustdorpjes. Ongerept en toch zeer toegankelijk.

  Cultuur
  Natuur
  Strand
  Reisduur:
  10 dagen
  Reistype:
  rondreis (fly-drive)
  Reissom:
  €1.375-1.745,- p.p.

  Vivencia Traveller Madeira

  Een reis als geen ander, dat is onze Vivencia Traveller reis Madeira. Van de woeste bergen en kliffen op Madeira tot de mooiste zandstranden van Porto Santo.

  Cultuur
  Natuur
  Strand
  Reisduur:
  15 dagen
  Reistype:
  rondreis (fly-drive)
  Reissom:
  €2.195-2.995,- p.p.

  Niet gevonden
  wat u zocht?

  Ons reisaanbod naar het Middellandse Zeegebied biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
  Reizen van Vivencia Travel
  Promoted Tour Photo
  Reis op maat
  Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar het authentieke Middellandse Zeegebied.
  Promoted Tour Photo
  Authentieke reizen
  Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje, Portugal, Italië & Corsica en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
  Promoted Tour Photo
  De mooiste plekken
  Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
  Promoted Tour Photo
  Onbezorgd op pad
  Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!

  Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.