Go to content

Natuurreizen Madeira

Een vakantie naar Madeira biedt véél meer dan alleen zon, zee en strand. Denk aan pittoreske bergdorpjes, met wijngaarden begroeide hellingen, een ruige kustlijn, heerlijk eten en de bruisende hoofdstad Funchal. Met onze tips bezoek je bekende hoogtepunten en onontdekte plekjes. Maak van jouw vakantie naar Madeira een unieke en onvergetelijke belevenis!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Overweldigend, veelzijdig en puur, dat is een natuurreis op het subtropische Madeira. Loop dwars door een gevarieerd landschap vol bloeiende begonia’s, bougainvilles en druipende tunnels en grotten. Bewonder tijdens een natuurreis op Madeira de wereld van grote hoogte vanaf de Pico Ruivo en de Pico do Areeiro in het vulkanische binnenland. Wij heten je welkom op magisch Madeira!

Het ruige binnenland
Voor de spectaculairste uitzichten op Madeira moet je in het bergachtige binnenland zijn. Pico Ruivo en Pico do Areeiro zijn gedenkwaardig, evenals het natuurlijke balkon ‘Miradouro dos Balcões’. Adembenemend!
Wandelparadijs
Madeira is een echt wandelparadijs en de meeste wandelroutes lopen langs zogenaamde Levadas. Deze kanalen werden ontworpen om water in het bergachtige noorden te verplaatsen naar het droge zuiden.
Noordkust Madeira
Rijdend langs de noordkust van Madeira maak je kennis met een waarachtig droomdecor. Grillige bergtoppen, diepgroene wouden, in ochtendmist gehulde valleien, watervallen en oneindige golven die breken op basaltrotsen.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor natuurreizen Madeira.

Natuurvakantie Madeira

Wandelen door de bergen en langs de zee

In onze natuurvakantie op Madeira reis je langs overweldigende en contrasterende landschappen en maakt je kennis met dit unieke exotische deel van Portugal. Een natuurvakantie op Madeira blijft je bij!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall