Cultuur & natuurreizen Portugal
 

Cultuur & natuurreizen Portugal

Natuur & cultuurreizen Portugal

Probeer het maar eens, de beste verhouding te vinden tussen cultuur en natuur in één reis. Gelukkig zijn we al meer dan twintig keer in Portugal geweest en weten uit eigen ervaring wat de mooiste plekjes voor een natuur & cultuurreis door Portugal zijn.

Onze favoriet is bijvoorbeeld Porto. Een fantastische stad gelegen aan de Douro rivier. Beroemd vanwege de robijnrode portwijn. De druiven voor deze wijn groeien iets verder stroomopwaarts, in de adembenemend mooie Douro vallei. Stijl oplopende wijngaarden vormen het decor waar de ‘Gouden Rivier’ al eeuwenlang als een traag stromende metgezel de wijnboer ondersteunt bij het vervoer van de volle rode portwijnen naar, inderdaad, Porto.

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

Cultuur en natuur van Portugal

Ontdek het mooiste dat Portugal te bieden heeft: de rijke historie van Porto en Lissabon en een overweldigende natuurlijke schoonheid.

Cultuur
Reisduur: 15 dagen
Natuur
Reistype: rondreis (fly-drive)
Strand
Reissom: €1.625-1.875,- p.p.

Vivencia Traveller Portugal

Maak kennis met het overweldigende, veelzijdige en kleurrijke Portugal. Een unieke reis van noord naar zuid door indrukwekkende natuur, langs ruige kusten en fascinerende steden.

Cultuur
Reisduur: 22 dagen
Natuur
Reistype: rondreis (fly-drive)
Strand
Reissom: €2.095-2.395,- p.p.

Exclusief en ontspannen Portugal

Exclusief logeren op bijzondere locaties. Reis langs de mooiste verborgen plekjes en ontdek de natuurlijke en culturele schatten van Portugal.

Cultuur
Reisduur: 15 dagen
Natuur
Reistype: rondreis (fly-drive)
Strand
Reissom: €1.725-2.175,- p.p.

Familiereis veelzijdig Portugal

Ontdek samen middeleeuwse paleizen en wissel sportieve avonturen af met momenten van pure ontspanning. Verblijf op authentieke plekken aan de kust en midden in de natuur.

Cultuur
Reisduur: 15 dagen
Natuur
Reistype: rondreis (fly-drive)
Strand
Reissom: €1.025-1.325,- p.p. (o.b.v. 4 p.)

Groen en gastvrij Noord-Portugal

Wentel je in een weelderige groene wereld vol eeuwenoude dorpen en stadjes en ontdek in 8 dagen tijd de ware ziel en geheimen van het schitterende Noord-Portugal.

Cultuur
Reisduur: 8 dagen
Natuur
Reistype: rondreis (fly-drive)
Strand
Reissom: €1.045-1.245,- p.p.

Niet gevonden wat u zocht?

Ons reisaanbod naar Spanje en Portugal biedt voor ieder wat wils. Maar wie weet wilt u het toch net even anders. Laat ons vrijblijvend uw wensen weten en wij gaan graag aan de slag om een droomreis op maat voor u te maken!
Reizen van Vivencia Travel
Promoted Tour Photo
Reis op maat
Reizen van Vivencia Travel zijn nooit standaard. Elke reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Samen met uw vaste aanspreekpunt wordt de ideale reis samengesteld. Ook tijdens en na de reis staan wij voor u klaar. Met onze specialistische kennis wijzen wij u graag de weg naar authentiek Spanje en Portugal.
Promoted Tour Photo
Authentieke reizen
Reizen is ontdekken en beleven. Reis in een rustig tempo langs culturele en natuurlijke schatten. Met onze op maat gemaakte tips bezoekt u de hoogtepunten van authentiek Spanje en Portugal en gaat u zelf op zoek naar de mooiste onontdekte plekjes. Ontmoet de leukste locals en proef de lekkerste tapas!
Promoted Tour Photo
De mooiste plekken
Stuk voor stuk zijn onze accommodaties kleinschalig en authentiek. We hebben ze zelf bezocht en gekozen vanwege hun karakteristieke sfeer en bijzondere ligging. Voeg hier een persoonlijke benadering aan toen en we kunnen met zekerheid zeggen dat u bij ons de allerfijnste droomplekjes vindt!
Promoted Tour Photo
Onbezorgd op pad
Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes geregeld is. U ontvangt van ons een uitgebreid en inspirerend reispakket waarmee u met een gerust hart op pad gaat. Zo kunt u tijdens uw reis optimaal genieten en heeft u er bij terugkomst een onvergetelijke ervaring bij!