Go to content

Natuurreizen Portugal

Het groene noorden van Portugal is nog relatief onbekend bij de meeste reizigers en vormt daarmee een waar paradijs voor de rustzoeker tijdens een natuurreis in Portugal. Vier bergachtige natuurparken zijn het die zich uitstrekken langs de Spaanse grens. Reis tijdens een natuurreis in Portugal naar het einde van de wereld in de Tras-os-Montes of wandel door de adembenemend mooie wijngaarden van de Douro vallei.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Alquelva stuwmeer
Het Alquelva stuwmeer, het grootste van West-Europa, ligt in het dunbevolkte oosten van de Alentejo. Buitensport paradijs voor watersporters en vogelaars en de perfecte plek om het sterrenstelsel te bewonderen.
Douro vallei
De Douro vallei is bekend van zijn quinta’s, landgoederen met prachtige wijngaarden die zich uitstrekken langs de rivier. Hier groeien de druiven die de zo vurig begeerde Portwijn oplevert.
Peneda-Gêres nationaal park
Peneda-Gerês is sinds 1971 het enige nationale park van Portugal. Het is een bergachtig gebied en heeft wel wat weg van een woestijn, of misschien nog beter: een maanlandschap.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor natuurreizen Portugal.

natuurvakantie Portugal

Langs bergen, rivieren en eeuwenoude dorpen

Naast deze majestueuze natuurgebieden zijn het de vriendelijke inwoners die het gebied kleuren tijdens een natuurvakantie in Portugal. Ervaar in de natuurvakantie door Portugal de ongedwongen sfeer van deze omgeving en de voelbare harmonie tussen mens en natuur.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall