Go to content

Rondreizen Balearen

Wie aan de Balearen denkt, denkt geheel terecht aan genieten van een relaxte rondreis op een eiland in de Middellandse Zee. Want een onvergetelijke rondreis maken kan zeker op de eilanden Menorca, Mallorca en Ibiza!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Cabrera Nationaal Park
Op 18 kilometer van Mallorca’s kust ligt de Cabrera archipel. Dit nationale park bestaat uit 19 onbewoonde eilandjes. Kliffen, baaien, landtongen, zandstranden en een kustlijn met prachtige grotten.
Cala d’Hort Nationaal Park
Nationaal Park Cala d’Hort is een beschermd natuurreservaat in het zuidwesten van Ibiza en bestaat uit de kuststrook bij Cala d'Hort en de mythische eilandjes Es Vedra en Es Vedranell.
Formentera
Dit gemoedelijke buureiland van Ibiza is grotendeels ongerept en staat bekend om haar lange witte zandstranden en kristalheldere water. Het eiland is vanaf Ibiza per boot te bezoeken.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Balearen.

Rondreizen op de Balearen

Onvergetelijk Mallorca, Menorca en Ibiza

Een rondreis op de Balearen biedt nog zo veel meer dan alleen zon, zee en strand. Denk aan romantische bergdorpjes, een woeste kustlijn, heerlijk eten en bruisende stadjes. Met onze tips bezoek je bekende hoogtepunten en onontdekte plekjes. Zo maak je van je heerlijke rondreis op de Balearen ook nog eens een eonvergetelijke belevenis.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall