Go to content

Rondreizen Canarische eilanden

Genieten van al het moois dat de Canarische Eilanden je te bieden heeft tijdens een unieke rondreis op de Canarische Eilanden? Wij kennen de Canarische Eilanden als geen ander en wijzen je graag de weg! Laat je overrompelen door de veelkleurigheid van dit verre stukje Spanje en ga met onze tips op ontdekking langs de mooiste eilanden.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Parque Nacional del Teide
Parque Nacional del Teide is het grootste nationale park van de Canarische Eilanden. Boven een uniek vulkaanlandschap torent het indrukwekkende silhouet van de Teide uit, de hoogste berg van Spanje.
Betancuria
De voormalige hoofdstad Betancuria is het oudste en volgens velen mooiste dorp van Fuerteventura, fraai gelegen tussen de bergen en beschutting van een groen dal.
César Manrique
César Manrique was een van de belangrijkste architecten van Lanzarote. Bezoek het Fundación de César Manrique, voormalige woonhuis van César Manrique. Een perfecte mix van architectuur, natuur en kunst.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Canarische eilanden.

Rondreizen op de Canarische eilanden

Rondtoeren op de veelzijdige Canarische eilanden

Maak kennis met een contrastrijke wereld binnen Europa tijdens een rondreis op de Canarische eilanden. Van het groene La Palma, gemoedelijke La Gomera, veelzijdige Tenerife tot aan de vruchtbare lavavelden op Lanzarote. Wij stellen graag jouw ultieme rondreis naar de Canarische Eilanden samen!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall